• Hvidbrud

    Kram blommis!
    Vet du vad? Jag tolkade drömmen precis som du, angående skuggvarelserna, men det fina med drömmar av den kalibern är att man kan funlira med dem i vaket tillstånd, så de kan ge styrka Tänkte jag.

    Har jobbat Husfru på nygamla stället idag. Pust vad det går undan där! Det var som att sätta sig på en racercykel i nedförsbacke för första gången på tre år, efter att ha kört runt på en trehjuling i ett halvår... Men kul! Vilket engagemang, vilket system de har bygt upp i den kedjan! Imponerad!

    Melodifestivalen avnjöts i eget sällskap idag. Ungarna sov och gubben kollade på fotboll. Jag skuttade runt lite, bara för att jag kunde

    Sov gott alla fina, gamla som nya! Jubbedag i morgon! Tjingeling!

  • Hvidbrud

    Blommis: rockringen kom efter många om och men. Saknade några ploppar men den fungerar utmärkt till trots. Körde hundra varv ena hållet- lätt som en plätt, andra hållet körde jag tretti innan den åkte ner... Dagen efter gjorde det ont på ställen jag glömt jag hade muskler. Inuti liksom. Bakom revbenen. Så jo, det är supereffektivt att träna muskelkorsetten Ska på den i morgon igen och på orbitreckern.

    5000! Bravo blommis!

    Ingis!!! Läget? Ikeafika i morgon?

  • Hvidbrud

    Blomman: inte skrämmer du bort någon, men du ger mycket att tänka på och begrunda. Din resa över ilsket hav i liten båt, helt alena. Jag tänker på sig hela tiden men jag saknar ord att skriva.

    Rockringen är en modern manick, en acuhoop, med magneter och vikt på 1,2kg. Man kör runt på samma sätt som när man var liten, men det gör lite ont... Det är dessutom väldigt bra för magen, blommis, det hjälper tarmrörelserna! Casall har något liknande, tror jag!

    Jobbet är hårt som f%^*n. Jag är helt slut och öm och går snart i strejk. Har ingen energi kvar att slå uppåt i systemet, så hela fina idéen som jag och chefen satt i gång har gått helt i stå. Får pusha för lite kontorstid tror jag!

    På onsdag åker jag och maken till hufudstaden på en natts övernattning, barnen stannar hemma med min mamma. Det ska bli härligt tycker jag. Berättar mer om det senare

    Blommis, förresten så vill jag tolka om din dröm igen... Är det ok? Jag får associationer till operation. Har ju googlat och läst lite om vad som kan ligga framför dig och fastnade i en intressat artikel om sinus-nånting- opertion och det utförs ju inte med en skruvmejsel(!gudbevearmigväl!) men narkos-elementet är där, operations-momentet är där. Bara en tanke. Mannen vill dig inget ont, låt honom förvandlas till världens bäste kirurg. Du är i de bästa händer.

    *hjärtar*

  • Hvidbrud

    Jag kan kanske en dag nästa vecka! Vet att fredag är ledig iallafall men kanske en av vardagarna också? Efter påsk ska vi till svärmor ett tag, så då kan jag tyvärr inte. Men nu vill jag krama bebisar!

  • Hvidbrud

    Kram blomman! Bra att du får tid fort. Det är lika bra. Man kan nog aldrig bli klar. Heja dig och heja läkarna. F'resten så har jag en hel laddning gasol här till dig om du vill ha!

    Hufvudstaden är vacker. Maken är vacker och sängen var skön! Ah!

  • Hvidbrud

    Leksi: så underbart att höra! Så skönt att det gick så bra! Har ni namn på gång, eller är ni som vi som velar fram till sista chansen?

    Blommis: har du pratat med läkaren ännu?

    Lanovia: kom ni i väg?

    Ninnis: hur har ni det? Hoppas att vi kan få till en träff bästa vecka! Jag är ledig på tisdag, som råkar bra min födelsedag, så länge jag hinner hämta tårta och fixa lammstek innan 4, så träffas jag gärna då!

  • Hvidbrud

    En kram till alla från mig! Hoppas att ni har det under omständigheterna bra! Idag skiner solen och om det inte var så snöigt och kallt kunde man nästan tro att det var vår!

    Blomman: så underbart att höra att flickan är vaken!

    Ärkeas är inte så smarta...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård