• Äldre 30 Oct 12:55
    3773865 visningar
    21824 svar
    21824
    3773865

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Eller hur blommis! Mitt jobb kommer ju att handla om att hjälpa konsumenterna att hitta rätt. hitta det de letar efter och få hjälp att ta det rätta beslutet. Det är ju upp till mig, och företaget som väljer at arbeta med mig, att hjälpa på rätt sätt! Jag har samma gamla e-mail adress som vanligt, men jag ska maila dig! Kram
     

  • Äldre 30 Oct 13:02

    Nä, jag har den inte blommis!
     

  • Äldre 6 Nov 21:24

    Så bra Att du fick tid fort blommis! Bättre att checka tio ggr för mycket än en för lite. Min syster hade en ond en på sin rumpa. De tog bort en 3X3X3cm stor kub och fick med allt. Läskigt men fås det i tid så är de ju jätte duktiga, läkarna och vetenskapsmännen.

    Trött som en gnu. Lillkille med ögoninflammation som helst vill sova PÅ mitt ansikte. Hela natten. Inte så lätt att sova så...

    Storsnuttan har också varit på 4årskntrollen, Ingis och hon gled fint igenom allt, fram till syntestet, där understa raden var för otydlig, hon med. Så den /12 ska vi in igen och kolla om synen har mognat  

     skolan har vi fått ett julprojekt. Vi ska vara med i Stadens Citysamverkans skyltföntertävling oc ahr fått ansvar för att skylta i 11 butiker. Jag och två tjejer har fått en sjkortbutik här i närheten, så det är en stor och rolig men rejäl utmaning! 

    Puss på er! 

  • Äldre 15 Nov 08:37

    Grattis på födelsedagen, Lanovia! Hipp hipp hurraaaa!!! SkålSkålSkålSkålSkål

  • Äldre 20 Nov 23:29

    Daa: Jag håller fullständigt med dig om den stackars flodhästen... 

    Choklad 200g? Schweitzernöt? 10 min max. Jag har också mina goisgömmor, men mest är det lakrits och det gillar inte ungarna så mycket (ännu..?) och batman avskyr det.

    I morgon ska jag och min lila grupp till butiken vi ska julskylta för, för at sälja in vårt förslag. Håll tummarna för vi har jobbat hårt och jag tycker att det ser ganska profsigt ut, faktiskt.

    Magen växer och växer och i morgon går jag in i v 30 och nu bärjar det bli tungt och jobbigt och rygen börjat värka. I lagom kombi med att J tar det stora klivet in i trotsåldern. Yeay! Så spratlande unge som vägrar att byta blöja, gå på toaletten, byta kläder, äta, prata, sätta på sig overallen, sätta sig i vagnen, ja, ni vet. Helst ligger han bara och hamrar i golvet och helst vill jag bara sitta och krama om honom.

    Stora tjejen övar storasysterrollen med dockan. Hon växer så det knakar och hon är så finurlig och rolig på sitt torra sätt. och som hon babblar. hon bablar så öronen ramlar av på oss allihop. Sen ritar hon. Hela tiden. Hon är så duktig och det går så fort. Flickor som plockar blommor, inosaurier, abstrakta mönster som är så perfekta och nu senast var det Mamma dansar isco. med discokulor och gravidmage. Förskolan stimulerar massor och nu knäcker hon snart läsekoden, tror jag. Plus och minus börjar också falla på plats.
    Sträcker lite xtra på ryggen...

    På tal om plus, finns ordet addera verkligen i svenska språket om annat än i matematik? Jag ryyyser varje gång jag läser eller hör nån som gör en bskrivning av något är man har adderat en liten grej osv osv. Har jag fått nipran och borde lära mig ett nytt rd eler borde de lära sig att inte misshandla vårt språk me halvimporterade ord...?

    Nu, sängen, sen akupiúnktur i morgonbitti och möte. Ih!  
    Sov gott mina damer! 

  • Äldre 21 Nov 22:08

    Butiken godkände vårt örslag md stor budjet och alt! Ville till och med ha MER! Så himla roligt Idag har jag varit i kontakt med tryckeriet och "mina" stora posters ska tryckas upp och det blir nog bra. Måste säga att det käns skönt att ha en tydlig roll och veta tydligt vad man gör, att vara specialist, liksom, innom ett smalt område. Det gilar jag. Gruppen jag är i fungerar förvånansvärt bra ihop och 1+1+1 = 5, vi kan mer ihop.  
    Nu är jag så trött att jag skulle kunna sova med en kladig padda utan att märka det, så nu hoppar jag i säng.

    HA en bra nat och morgon! Tjingeling! 

  • Äldre 5 Dec 21:36

    Har du kommit hem solde? Fy attans vad det blåser! Batman är strandad på jobbet, men han har fixat så att han får betalt om de skulle behöva en extra hand. Jag får sova snarkfritt för en gångs skull...

    Går in i v. 32 i morgon - 2 månader kvar!
     
    Berättade jag hur det gick med skyltfönsterprojektet?

    Kramar om blommis och skickar massor av kärlek och värme och styrka och tålamod ocg snälla människor i din väg. HjärtaHjärtaHjärta 

     

  • Äldre 5 Dec 22:37

    Jo, blommis, vi fick ju frit framm med våra ideer och satte igång med att handla och hita plancer att sätte i tryck och vi höll oss inte tillbaka. När vi var klara efter 2 heldagar med montering, så gick hela klassen rundvandring i stan och tittade på varandras atbete. När vi kom fram till vårt, kom ägaren ut och höjde oss till skyarna och berättade hur otroligt nöjd han var. Klasskamraterna tyckte att det var jättebra och läraren också.  Men huvudsaken var att vi var jättenöjda med hur vi hade lyckats genom hela processen oc tagit morgångarna och verkligen helt på egen kopp märkt skiljnaden på att ha ett problemorienterat tänkande eller lösningsorienterat tänkande. Det va så kul och att vi fick den responsen var helt fantastisk! När vi gick kom han, chefen, ut med en påse med både glögg och chokad och presentkort till oss. Så fint!
    Så det känns bra.  

  • Äldre 5 Dec 22:41

    September: så bra att det inte hnder mer med tappen!! *taiträ* 
    Här är det också bra. Hade en liten skräckupplevelse i helgen. Tyckte att han rörde sig så lite där inne efter att jag blivit vaccinerad för säsongsinfluensan och i söndags när jag vaknade kände jag inte honom alls. Han rörde sig inte när jag buffade till honom eller dack kallt eller duckade, så jag åkte in til KK. När jag väntade på att få komma in på undersökning (hjärtljud) kände jag en liten spark, sen visade sig hjärtljuden vara helt fina och han har sparka som en illbatting sedan dess... Tack och lov! 

  • Äldre 5 Dec 22:42

    Det är det värsta med att vänta tredje barnet- det känns som om jag utmanar ödet!

  • Äldre 5 Dec 23:03

    Skulle uppdatera mig om stormen och får nyheten om att Mandela har avlidit. Nu trillar tårarna.

  • Äldre 5 Jan 23:52

    Gott nytt år! Och god trettondagsafton!
    Allt bra här. Stor öm och otymplig, men helt ok. Hoppas att ni alla har det bra trots tystnaden i tråden ;.) 31 dagar kvar....

    Kraaaam!!!

    Hjärta 

  • Äldre 8 Jan 11:20

    Grattis i efterskott finaste finaste blomman! oppas att ni fick en härlig tur i stan och att käre sambon inte skadat sig förmycket! 

    Nu kommer jag att tjata på dig, Blommis, för nu tycker jag verkligen att din stund är inne för att du ska skaffa en facebok-profil. Du kan vara så hemlig och anonym som du vill och BARA vara med i vår lilla stängda grupp där.
    Där kan man hänga med i svängarna och kommentera det man har på hjärtat och uppdatera sig om varandra helatiden- jag lovar att det är grejer som hänt som du inte hade en aning om, men där din inputt skulle vara så högt uppskattad! Locka locka locka locka! Snääääälllaaaaa!!!! KOM! 
    Det är så glest mellan inläggen här och för min del kommer jag ha ännumindre tid att klicka in här mycket snart, men vill ju inte mista er!!  

  • Äldre 10 Feb 09:43

    Hej hopp gummisnopp!
    Här är det också fortfarande väntasns tider. BF+5 idag. Tungt och trångt. Börjag bli otålig nu.
    Har färkäppat och storstädat och vilat och allt möjligt, men ungen kommer väl när han är klar...

    Stor kram till dig September, Vilken extrem situation. Mycket styrka och kärle till dig och din familj! 

    Nä. Nu går jagoch lägger mig!

    Åh! Bra jbbat med maten blomms! Hur gick et förresten med den där smartphonen.... KOmsi komsi...  

  • Äldre 14 Feb 10:13

    Stor kram blommis!!

    Här händer det inte så mycket... Har lämnat barnen på dagis idag, det var inte lätt att ha två sjuka gnäliga understimlerade barn hemma efter en sömnlös tröstenatt. Mitt halsonda har gått ner till lungorna och det sitter en massa slem djupt där nere. Tjiho! 
    Så nu sitter jag med varm äpplejuice med ingefära och honung och försöker lösna up för det som lösnas kan, innan jag ska sova ett par timmar
     Tror allt rakarungen väntar tils i morgon Så är det lätt att komma ihåg at han fyller år en 15d, som sin bror och manliga kusiner!

    September: hur går det för dig idag? Blir det igångsättning? Här måste jag vänta tio dagar till innan det ska bli aktuellt.... Lycka till idag ialafall!  

  • Äldre 14 Feb 10:51

    Andbyond: har du provat akupunktur mot foglossningen? Denna grviditeten har varit nästsn smärtfri med 1 behandling var annan vecka. Kan varmt rekomenderas!

  • Äldre 14 Feb 13:25

    Åh vilka härliga nyheter September! 
    Grattis grattis grattis! 4,3 är ju en stadig bit. Så skönt att det räckte med hinnorna!
    BabyNalleSkål 

  • Äldre 14 Feb 13:35

    Daa: Kraaaam! Ni har haft det tufft på det sista. Bra at du ringer läkaren. Stark är du!

  • Äldre 14 Feb 13:58

    Ungarna älskar Play Doh, men all lera har typ torkat in och lägger sig överallt om man öppnar burkarna...
    Det blev mest rita och tita på Alfons Åberg igår. Och följa med till arnmorskan och höra på hjärtat. Det var dagens höjdpunkt! 

  • Äldre 14 Feb 14:08

    Tack! Skriver genast ner!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård