• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej leksi gumman! Hur har ni det?

  • Hvidbrud

    Ha ha ha! Titta vad jag snubblade över! Orginalkällan!

    ingenjörsbruden skrev 2008-09-09 16:58:32 följande:

    *pjoingpjoingpjoing* Efterdyningar från studsmattan... Guuuuuuud va ni skriver!!! O gottiga frukostar o en massa motion!!!Får dåligt samvete direkt!! Bra då skubbar jag inte med träningen ikväll!!!Jag tar min herbalife-shake till frukost men kör jag GI så blir det havregrynsgröt, yoghurt med hemmagjord musli eller omelett.Syndade igår.....åt en halv chokladkaka m marabou helnöt....men har man "indianer i dalen" så har man!! Lite synd får man väl tycka om sig själv eller?! ska kanske förklara....indianer i dalen är kodspråk för mens.... så mannen vet när rödskinnen har kommit när jag gör ett indianrop!! Man får inte roligare än man gör sig!?! Men idag ska jag o indianerna ut o träna iallafall!!! MASSOR!!!

    Älskade Ingis...

    Så är det fredag igen. helg med maken ser jag fram emot. Önskar att jag var lite piggare så att jag kunde röja och städa och fixa hemmet lite så han inte behöver göra allt i helgen, men jag har två nästan friska marodörer på halsen hela dagen och vi måste till dagis och tömma deras hyllor och lämna sommarpressent/avslutningspressent till fröknarna. Mina barn flyttar båda upp en avdelning nämligen, e på avdelningen innan skolan och j på mellan. Jag har inga småbarn mer! Nästa vecka ska de till ett annat dagis med barn från rektorsområdet, veckan efter kommer deras faster och kusin och passar i en vecka (eftersom jag inte fick semester) och veckan efter det är det semester för dem med sin pappa. Sen får jag lov att vara ledig i två veckor med dem här hemma Ser fram emot utflykter och att få besöka vänner och familj.

    Hulliganerna sover tydligen fortfarande... 12 timmar nu. St bådar gott! Pigga glada ungar med massor av tålamod, det gillar jag!

    Flamman: tänker på dig och dina närmsta idag. Jag hoppas att ni får ett vackert farväl av din mamma och att din pappa håller ihop och att du finner styrka i din sång och tro. Många långa varma kramar till dig fina flamman.

  • Hvidbrud

    Jättefin Leksi! Så härligt att barndopet gick bra Man lär sig hur man vill ha det med tiden

    Flamman: Så fint det lät, din beskrivning av begravningen. Stor kram till er alla!

  • Hvidbrud

    Gissa hur tråkigt det är att vara sjuk när det är så fint väder!? Vill också ut och njuta under ett päronträd

  • Hvidbrud

    Blommis: det är bättre, men jag blir så vansinnigt utmattad av ingenting. Tvättat lite, och efter att ha dragit lakanen fick jag lägga mig! Min sexiga whiskyröst är på väg bort men tröttheten och hostan dröjer kvar...

    Fy för sånt som inte bryter ut. Så känner jag det om jag tar echinagard eller liknande, då blir jag varken frisk eller sjuk och det är nästan värre. Krya på dig! Du får ta en siesta i hängmattan tycker jag! Man får ju lära av de som lever i varmt klimat och de är ju vakna på kvällen istället

    tvätten var det!

    har blivit förälskad i ett hus till... Nu vill jag flytta ut från betongdjungeln!

  • Hvidbrud

    Just därför att kameran alltid glöms i väskan, älskar jag min telefon och mitt instagramkonto. Den har bra kamera, bilderna är där i handen direkt och jag kan "fiffa till" dem bäst jag förmår och jag kan dela med de som är mer eller mindre intresserade på en gång. När sitter man och tittar i fotoalbum nu för tiden, liksom... Jag gillar att se hur vänner, som inte är så nära, och deras barn frodas, vad som rör dem och vad som är vackert för dem. Att bli inspirerad av främlingars fotokonst och söka nya vinklar på kända #motiv.

  • Hvidbrud

    Ha en underbar resa! Hoppas att det inte bara blir arbete, utan mys och bus också Nu testar jag också radbryt, tänk om teknikerna äntligen löst problem en med att skriva från platta och telefon, eller med Safari, eller vad problemet nu är Tittar på den gröna milen. Vilken film! Mitt hjärta värker och min mage vänder sig. Den berör.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård