• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis, om du skulle, i din fantasi för ditt inre, låta dig svepas med av din känsla. Om du där, skulle säga till den där positiva-måste-göra rösten att vara tyst just nu, att du bara vill känna hur du flyter/svävar/vandrar/rusar/susar/snurrar/lyfter/sjunker/väntar fram, helt utan mål eller mening. Hur känns det? Att vara i "tomrummet" där man inte kan fästa sig vid sina tankar, för då försvinner det, där, där man är ingen och man är allt?
    för mig är det det heligaste heliga, och lyckas jag få tre sekunders fokuskifte, från kacklet i min hjärna, ger det rum till att känna storheten, litenheten; motsättningarna.

  • Hvidbrud

    Jag förstår att du har svept dig med idag, det är ju klart. Och jag tycker att det låter förlösande... Att få ut allt det som byggt upp inuti, få ventilera! Det är ju livsviktigt! Jag vill bara hålla om dig iallafall!

  • Hvidbrud

    Blommis: Hua! Stackars dig och din stackars kropp! Hoppas att du kommer till den rätta läkaren så fort som bara möjligt! Så ska du ju inte se ut, eller ha det! Kram!

  • Hvidbrud

    Åh så skönt att höra, blommis!

    Jag väntar också på maken Ninnis... Snart kommer nog snarkljuden...

    Blommis, om du vill prova på att balansera hypofysen lite med zonterapi, så sitter "den" precis i fingeravtrycks-cirkeln på stortån. Man kan känna den som en liten knopp eller minikula. Massera den lätt och "pumpa" på den. Men bara lite i taget och se hur det känns. Eller låt blommannen göra det när ni sitter och myser i soffan

  • Hvidbrud

    Flamman: lycka till idag!

    Min storfis är så krasslig nu för tiden- hon fick urinvägsinfektion för två veckor sedan, hosta i tisdags, 39,9 på onsdagen, på akuten i torsdags med diagnosen höft-snuva. Flickebarnet kunde inte stå på benen. Men hon blev helad av röntgenskötetskan och hoppade innan vi gick hem. Inatt kom hon in in till mig med ont i örat. Kl 3 lyckades hon somna. Nu när hon vaknade har hon inte ont längre. Märkligt.
    Lillfisen vaknar mitt i natten o h kryper in under sängen. Varför?

    Maken jobbar natt denna helgen så han måste sova. Vi hade tänkt åka till mormor, men hur kul blir det? Fasar för resan!

  • Hvidbrud

    Åh, hönor! Kul blommis och gott och mysigt. Jag utfärdar en varning för hönsen som värper gröna ägg- tupparna i den rasen är mycket aggressiva! Min "höna" sim hette Carola, gick till anfall både på grannar och förbikörande bilar.... Att alla äggen mamma hade köpt och kläckt fram var tuppar gjorde inte saken bättre. Vilket liv! Och inga gröna morgonägg blev det heller....

  • Hvidbrud

    Ja blommis! Halelulja!
    Och se till att skriva om det, så att det sprids, skapar nyfikenhet och kontinuitet! (jepp, nu propsar jag lite på den där bloggen igen, som kunde vara en inkomstkälla och pr-kanal för din underbara vision)

  • Hvidbrud

    Aj blommis! Det är väldigt onödigt. Det tycker jag att du ska låta bli att höra fram över .

    Söndag morgon och trött som en filbunke. Snart kommer maken hem från nattjobb och ska sova. Måste få ut mina sjuklingar i friska luften innan de river både hus och varandra!
    Liten tur i slottsparken kan de nog klara.

    Hade de märkligaste sexdrömmarna inatt och vaknade med ondaste ryggvärken, men det räckte att vända på mig så släppte det. Puh!
    Lillkillen har fått hosta IGEN... Måste styrka deras immunförsvar på något sätt. All antibiotika har slagit ur deras naturliga försvar. Tror jag.

    Annars rullar allt på. På onsdag drar vi till svärmor på långhelg, barnens kusin ska ta studenten! Stora stora tjejen. Heja henne. Hon ska plugga viste och bli något. Är så stolt över henne! Tänk att en lärare sa till henne att hon inte skulle räkna med att bli annat än kassörska i Hemköp. (inget fel med det yrket, men det var inte sagt med respekt precis). Oj vad upprörd jag blev när jag hörde det, så säger man väl inte till en 15åring som har stora drömmar om livet och framtiden!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård