• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blev ni fina i håret, blommis? Jag har snart två cm grå utväxt i min kalufs och sitter och överväger att slänga i en mix som jag precis beställt hem, men det är så meckigt och så varmt... Borde vaxa benen och armhålorna, skrämde nog slag på halva stranden idag- har kvinnor verkligen kroppsbehåring?!? Yes we do! Jag har inte trimmat till mig på ett väldigt bra tag...

  • Hvidbrud

    Hej hej! Hemma från svärmor nu. *pustarut* Idag ska det bli stekhett i stan så vi drar söderut till havet, lånar brorsans skiljsmässolägenhet över helgen och hänger med kusinerna vid havet. Det blir bra. Längtar efter dem och ex-svägerskan, det var över ett år sedan vi sågs (barnen har vi träffat såklart, men inte svägerskan) Det blir också bra.

    Har jag berättat att jag fått tjänstledigt i två år för studier? 26aug börjar jag skolan

  • Hvidbrud

    Har hönsen flyttat in blommis?

    Idag har jag något stort på hjärtat, men jag återkommer... Frukosten och morgonkaffet står och ropar på mig (underbara sommarlov med sjusovarmorgnar för hela familjen! )

  • Hvidbrud

    Så härligt det låter med dina höns blomman! Äntligen! På söndag ska vi på öppen visning av ett hus som skulle passa oss perfekt, som inkluderar 100m2 stor odlingslott med möjlighet att ha höns! Kul! Så får vi hoppa på lånelöfte och att budgivningen inte skjuter i höjden!

    men det var ju inte det som jag hade på hjärtat.....

    Har precis kommit hem från ultraljusdunderökning och i februari ska vi utöka fotbollslaget med en spelare. Oups! Så kan det gå när ägglossningen kommer tre dagar för tidigt och modern blir kåt som en bock och yr som en höna....

  • Hvidbrud

    Blommis: jo, sömnlösa nätter blir det en runda till. Men det får man ju ta Vi hade sagt att vi inte skulle säga något till någon förrän efter ultraljudet. Sist jag berättade tidigt blev det ett fasligt väsen här hemma, så nu tog vi det lite lugnt. Sen har jag inte alls varit så säker på att allt stod rätt rätt till, men det gjorde det ju!

    Ska varken berätta om graviditet eller studier för banken tror jag.... Det blir nog bäst så....

    Klart hönsen trivs hos er!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård