• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Klockarbol

     


    Parnassia skrev 2010-10-22 22:52:40 följande:
    Måste få berätta en kul sak som Stora sa idag. Vi var på barnsång på fm och sen efteråt gick vi på stan och hon ville forsätta sjunga och bad mig om sång efter sång. Jag sjöng så gott jag kunde beroende på var vi var och hur många som riskerade att höra min sång. Men sen ber hon om den om havet. Den om havet? Jag fattar inget. Hon märker hur lost jag är och försöker inte ens förklara mer så det glöms bort. Sen när vi sitter och äter middag hemma börjar hon prata om den om havet igen och försöker nynna och säger nåt om  "Mamma sjung den om havet nu då! Gud och havet!" Då faller poletten ned. Hon vill höra Gud som haver, på Blinka lilla melodin. Det faller in i samma kategori som Tryggare kan ingen vara/Trygga räkan ingen vara tycker jag.

      Awww - tusse då!

    Hade helt klart föredragit att Minimadame hade nypt i en armbåge istället för mina läppar och min näsa. Gör himla ont med ett par vassa naglar i näsvingen!

    Minimadame har tillbringat kvällen på Halloween-fest på skolan. Hon kom insläntrandes genom ytterdörren vid 22-tiden (grannen hämtade hem en hel flock barn) och undrade om det fanns nåt fredagsmys kvar

  • nennesjuttioåtta

    parnassia – Gud och havet!


    Porchez -  SHHHHH! Fan nu avslöjade du min kostym!!! (tänk er en gigantisk förhudmockasin på tunnelbanan, moahaah!)

  • passionsblomman

    Å, det där armbågsnypandet minns min sambo med lite mild blick när vi pratar om sonens småbarnstid. Själv blev jag galen på den typen av pillande.

    När sonen bet mig i bröstvårtan med flit så bet jag honom i foten och sa NEJ. Sedan slutade han bitas.

  • Klockarbol

    Det är bara en variant på glad fast med lite lyckligt fniss inkastat.

    Ett glatt och sött 'hihi' kan man säga

    Har knyckt den ur äldsta dotterns 'vokabulär'

  • porchez
    nennesjuttioåtta skrev 2010-10-22 23:04:24 följande:
    parnassia ? Gud och havet! Porchez -  SHHHHH! Fan nu avslöjade du min kostym!!! (tänk er en gigantisk förhudmockasin på tunnelbanan, moahaah!)
    Haha sorry Ha
  • porchez

    Klockarbol - hur gammal är din äldsta? Frågan om det finns något fredagsmys kvar är också skön!! Visst är det lite fantastiskt hur det begräppet har trängt in i svenska folkets hem?

Svar på tråden Livets toppar och dalar