• porchez

    Livets toppar och dalar

    Hej på er!


    Har läst under semstern men har inte haft tid att skriva. Vill skicka alla mina tankar till Snorkis, jag har gråtit med dig under veckan! Att nåt sånt här kan hända? Vet inte om du är inne och läser nånting men vill bara skicka en hälsning till dig! Stor kram till dig och din make... Hoppas ni får den hjälp som ni behöver..


     


    och Vickan vilken fin tanka att skicka blommor till snorkis, jag var ju inte hemma och kunde vara med. Men fint gjort av er...

  • porchez
    Lapinette skrev 2010-08-01 12:18:53 följande:
    Själv har jag suttit på balkongen och läst igenom vår utredning ... enligt den är vi två helt fantastiska människor . Ska dock lusläsa igenom den och göra lite ändringar men rent generellt jösses ... tror jag börjat få en liten gloria .    Hälla ut champagne i vasken ... vilket jäkla slöseri!!! Vilka idioter det finns .
    Den uppfattningen har jag också fått av er!
  • porchez

    vinkar och säger Hej till de nya ansikten som kommit in, har inte riktigt koll på er, då jag bara har skumläst den senaste veckan. Men kommer snart få koll hoppas jag

  • porchez

    Nenne - det närmar sig nu! Så spännande, säger lycka till redan nu, för vem vet när saker och ting börjar hända


    Röstar även jag på en sista mag-bild till galleriet!  Vad ska jag njuta med? sitter här med min svägerska otroligt goda kladdkaka? Kan jag skicka över en bit kanske?? 

  • porchez

    PB - det låter som en sann vän, som du lätt "tjötade" bort några timmar med inatt fröstår att det är svårt att komma i säng! Vissa personer kan man bara inte sluta prata med, och tiden rusar iväg

  • porchez
    passionsblomman skrev 2010-08-01 17:11:10 följande:
      Inboxa mig ditt telefonnummer så ska jag skicka dig fina Nenne i bagartagen! Och jag och du kan sedan bestämma, att så söta godsaker kan inte undvaras galleriet.
    gillar era initativ *hihi*
  • porchez
    kikki kikki skrev 2010-08-01 18:31:39 följande:
    Skrattar....ok då kör vi.jag är en hagga på snart 44 som har 5 barn och 1 barnbarn....Jag är med barn och i vecka 30 och får ett barnbarn till 3 veckor innan mig.jag bor i kungälv sen 1 år tillbaka efter att ha bott i gbg i ca 10 år och innan det bodde jag i örebro....jag skulle ha gift mig 2008 men min dåvarande gick ut och träffade en annan 3 veckor innan vigseln och jag kolapsade.....dom trådarna finns säkert kvar här på BT någonstans.när jag sen efter några månader skulle flytta ifrån bostaden så hade jag några flyttgubbar som hjälpte mig...och en av dom bor jag med nu och väntar barn och gifter mig med den 7 maj nästa år.visst fan...höll på att glömma...jag har skonummer 39.ler
    Glöm inte favorit chokladen också

    Men vilken historia! Vet inte vad jag ska säga, förstår att du kolapsade! Men härligt att du rest dig med hjälp av en flyttgubbe De måste ju bara stabila Grattis till det väntade bröllopet och barnet, när är det dags?


    Vi har föresten bott i samma stad. Vart i Öret bodde du?

  • porchez

    Kickki - då har du klarat av större delar av staden


    snaily - Tack som frågar, resan har varit bra, inte toppen rolig men absolut härlig. Alltså vi är ju fortfarande vänner och kommer så att vara, men vi är inte på samma ställe i livet just nu, vilket märks! MEN det är bara för att acceptera att de är var de är, och jag är där jag är. Jag ska göra mitt bästa för att inte bli stressad av dom. Jag kommer alltid ha dessa vänner som mina närmsta och bästa vänner, samtidigt som jag kanske får titta mig runt efter vänner att umgås mer med. Såna som fortfarande vill resa och festa och vara spontan med mig Det gör ont och jag saknar det jag hade med mina vänner tidigare. Men för några år sedan var det ju tvärtom, jag vara sambo och fösökte få barn, inte de. 


     

  • porchez

    en sak som vi har diskuterat på resan och som jag tänkte kolla här är - om att gå över tiden?


    Min känsla är att nästa alla gör det. Eller är det bara för att man är så nervös och ivrig att vi så som nu (Nenne), börjar vänta två veckor innan BF, som gör att man får känslan att alla går över tiden?? Kommer inte ihåg vad ni har gjort? Enligt min gravida vänninas BM så är det 50/50.

  • porchez

    tror jag har hittat 2 stycken till på FB, hoppas jag har gissat rätt, annars kan det bli pinsamt

Svar på tråden Livets toppar och dalar