• porchez

    Livets toppar och dalar

    25kvar! Men att skicka från telefonen tar lite längre tid...

  • porchez

    Mina drinkkvällar brukar jag av den anledningen ha på bästa bar. Dyrt men gott!!

  • porchez

    Skååål! Men ikväll blir det nog tomma glas, ska på hockey ikväll! Så jag händer på PB och skålar i den champagne jag fick förra veckan, har väldigt dålig koll på olika champagne sorter, så jag inbillar mig att det är ljuvligt god!


    AM - jag ser framemot den nya tråden!


    Lappis vad tråkigt med ändrade planer...

  • porchez

    har dålig shoppinglycka just nu, i onsdag var jag till det stora shoppingcentret för att kolla efter några varma med snygga tröjor att ha på jobbet, leggings med detaljer och en leopardmönstrad skarf. Då hittade jag ingenting av det.
     Det jag kom hem med då var strumpbyxor i felfärg!


    Idag när jag åkte tillbaka för att byta strumpbyxorna och hade glömt plånboken hemma, gick jag in i de 2 butikerna som jag inte var inne i sist. och gissa vad som fanns där??? Jo självklart snygga leggings, leopardsjalar i båda butikerna och en hel del snygga stickade tröjor!


    Får bli en till vända dit nästa vecka och shoppa loss hoppas bara att det jag kollat på inte är slut då!

  • porchez
    BrudSommar2006 skrev 2010-10-22 16:19:10 följande:
    Porchez, är du på jakt efter en leopartdmönstrad scarf?? Det var specifikt och udda, fast kanske bara i min förortsvärld!
    leopard finns ju överallt i höst, sett det i alla butiker och på alla möjliga sorters kläder, jagfick för mig att en scarf är lagom mycket leopard för mig
  • porchez

    Men VART har ni hittat dessa? Förstås ni bor i den stora stora staden men många många butiker (och Lappis flänger ju jorden runt ) här får jag snällt vända mig till de stora kedjorna och se ut som alla andra...

  • porchez

    en annan sak som jag tok letat efter är rutiga strumpbyxor, svarta nylsonstrumpbyxor med rutmönster, alltså stående rutor. Om ni fattar vad hur jag menar? Vet att jag har sett det någonstans, men kollat alla butiker som säljer strumpbyxor utan att hitta så imorgon blir den vanliga svarta strumpbyxor (nu när jag bytt, ville inte ha mörkblå)!

  • porchez

    anade att det var något sådant, jag borde bli en samlare och inse att trender kommer tillbaka Men svårt när man flyttat runt så mycket som jag gjort de senaste åren, man slänger mer och mer för varje gång man flyttar

  • porchez

    AM the googlequeen! Men det är något diskretare jag är ute efter med större rutor, för leta runt lite själv kanske, nätet har jag inte kollat än... Bara för att det är försent till imorgon så kan det finns fler tillfällen när jag vill vara fin


    nätstrumpbyxor skulle ju förstås funka! över mina nya SVARTA strumpbyxor (nej jag är inte alls arg på mig själv som köpte fel)

  • porchez
    fru AM skrev 2010-10-22 17:08:55 följande:
    Och här - om du vill fortsätta med djurtemat även på benen (fast varför skulle man vilja ha krokodilhud på benen undrar skräcködlan?): nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vog.../
    jag får inte fram några strumpbyxor på den länken...
  • porchez

    nu är det dags att byta om, men inga djuriska strumpbyxor utan jeans och tjocktröja om det ska kollas på hockey!


    Därför jag gillar fotbollskillar framför hockeykillar, man behöver inte gömma sig i tjocka kläder! och under alla skydd och ställ ser jag ännu inte hur killarna jag kollar på ser ut


    Trevlig helg på Er!

  • porchez

    Telis - TACK för fin Televink berättelse, fler sånaäven från övriga Tack, kommer det några bebisar med på brunchen? Blev det den sjunde?


    Nu vet jag btw varför man ska gå på hockey, inte för killarna på isen, utan deras kompisar som sitter i publiken


    Parnassia - du lyssnar inte så mycket på radio va? Alla fyra låtar du länkade till har tyvärr blivit sönderspelade för mig då de spelas flera gånger om dagen på radion, men då lyssnar jag på radio hela dagarna på jobbet, hatar att ha tyst på kontoret!


    AM - tråkigt  med bråk men sura på om det känns bättre


    Maskerad är väl givet att vi kommer ha? Jag älskar maskerader, ska vi ha ett tema? Tema ämnen som är upptagna i tråden? Ganska flummigt efter som ALLT diskuteras här, men kan bli kul! Någon måste ju ha förhudsmokasiner på sig?? (och där avslöjar jag hur länge jag har smygläst tidigare)


    Nej nu är det dags för sängen, tina mina stelfrusna tår och sova ut så jag orkar spa-behandlingar och en massa friskluft imorgon


     

  • porchez
    Parnassia skrev 2010-10-22 22:46:32 följande:
    Nej, helt rätt Porchez, lyssnar knappt aldrig på radio. lite i bilen och lite på ica (det man hör från taket typ) Är tantvarningen grov?  
    För mig är det mer tant att lyssnar på radio, än att inte göra det?

    Har fortfarande inte stängt av datorn (tydlingen) hittade det omtalade klippet med Kleerups intervju på nyhetsmorgon!  Börja drogtesta sina gäster kanske?


    blogg.aftonbladet.se/nojesbloggen/2010/10/det-dar-kleerup-klippet

  • porchez
    nennesjuttioåtta skrev 2010-10-22 23:04:24 följande:
    parnassia ? Gud och havet! Porchez -  SHHHHH! Fan nu avslöjade du min kostym!!! (tänk er en gigantisk förhudmockasin på tunnelbanan, moahaah!)
    Haha sorry Ha
  • porchez

    Klockarbol - hur gammal är din äldsta? Frågan om det finns något fredagsmys kvar är också skön!! Visst är det lite fantastiskt hur det begräppet har trängt in i svenska folkets hem?

Svar på tråden Livets toppar och dalar