• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • MSW

    Vickan: trist med med mjölkstockningsproblemen! Hur länge har du tänkt amma då? Och hur gammal är trollet nu?


    Ore: trist att nästan bli ovän med syrran... Men det är svårt att låta bli att argumentera när man tycker precis tvärt emot!


    Snaily: Här är också trist väder!


    Euumm... Ngt mer var det säkert... Jaja, nu ska jag antingen baka grötbullar eller måla med vattenfärg, eller "gå 'unda me 'öda bijen" (=gå runda med röda bilen, de två andra förslagen är A's...)

  • MSW

    Pb: skönt att ladda upp batterierna lite för dig, med lite svalare väder!

  • passionsblomman

    Ore, vaddå då? Hur går er matdiskussion? Angående antalet mål lagad mat menar jag. Vad är det de tycker och vad tycker du? *nyfiken*

  • viktualia

    Snaily - du FÅR vara bitter över väderomslaget *stackars*


    PB - ÖN som Snaily befinner sig på är landets största och inte långt från dig kan man hoppa på båten.


    Ore - bökigt med matdiskussionen och att bli "slagträ" i  nån annans diskussion... Själv skulle jag nog ha en utläggning om dagsbehov av kalorier - fördelat på de olika näringsämnena.. och där passar sockriga saker som Oboy sällan in.... *stå på dig*


    MSW - STRÅLANDE trådstart!!! heja heja heja!!


    Ego - mår lite bättre men har fortfarande febervärk i hela kroppen, har sovit ett antal omgångar och inte gjort ett skapandes grand... Kaoset slog till vid 5 imorse med stenhårt bröst, för trött Troll för att orka äta och vetekuddar för att få sova något. *gäääässsp*


    Tänkte amma åtminstone tills Trollet fyller ett halvår - vilket inträffar 18/8. Sen får vi se. Han är rätt bra på att äta smakportioner så det blir nog inte omöjligt att fasa över. Tänkte hinna med glutenintron också...

  • snaily

    Hurra för trådstarten MSW, skitbra jobbat!


    Hej nya tråden!


    Efter att ha avslutat den gamla i vredesmod tänkte jag vara något mer positiv nu...
    Det känns lite bättre nu, efter att ha fixat och grejat hela eftermiddagen - flyttat från lilla gäststugan till stora (nåja..) gäststugan och gjort så fantastiskt ordningsamt och mysigt här inne. Gjort i ordning den lilla stugan åt gästen som anländer i natt, hon lyckades boka om båtbiljetten till en senare tur, enda nackdelen är att hon kommer fram kl 3 i natt och jag måste köra in och hämta henne där...
    Och efter drygt 3 timmars idoga försök kom jag till slut fram på telefon till den restaurang jag ville boka bord på imorgon.
    Nu har jag och Korven det väldigt mysigt i gäststugan och tittar på ovädret utanför, jag dricker te ur en gammal men nyfunnen fin keramikkopp.


    Men jag varnar fortfarande den som vågar komma in just idag och prata vitt och brett om vackert väder!!


    PB - jag skriver Ön med stor bokstav av en anledning Den stora vackra svenska ö som ligger en bra bit öster om dig... inte den som man kan åka bil till som du kanske förstår efter mitt prat om färjetrassel.


    I morse hade Ynglet kickboxningsträning - spark-box, box-spark, box-spark-box. Hon/han brås nog på sin mor!


    Min familj är fortfarande märkligt tysta om min mage/graviditet, har knappt nämnt den med ett ord sen jag kom hit. Mamma har fortfarande inte kommenterat att magen syns rätt tydligt nu. Tur att min moster såg den direkt när jag träffade henne igår. De visste ingenting så det var kul att kunna överraska.

  • snaily

    *skriver om borttappat inlägg*


    Vickan - låter skitjobbigt! Krya på dig! 18/8 är rätt snart ändå, som tur är!


    Mer ego
    Skaffat mobilt bredband (BARA för er skull ) som hittills varit något av en besvikelse. Beror kanske på dålig täckning här ute på landsbygden men det går sååå långsamt! Funkar att surfa på tråden men inte något mer avancerat (till exempel inte kunnat kolla in den där youtubelänken PB, något med katter? Vad var det för något?).

  • passionsblomman

    Snaily, jahaaa! Då klarnar det!

    Apropå klarna: det verkar som om du ska planera utomhusgrejor måndag-tisdag och sedan  gardera med blandade alternativ....(kollade just tiodygnsprognos på nätet) men idag verkar värst. Både hos mig och dig.

    Inte så kul. Men du får väl tänka djurvänligt - nu klarar sig kanske vinterfodret för kossorna. -Hjälp *duckar för Snigelkroken* Jag vet klen tröst...

    Här har jag fått storstryk av sonen i Fia med knuff och nu ska vi läsa Harry Potter *får jättelång arm när sonen släpar mig från datorn*

  • _koko_

    Åh, hej nya tråden och toppen TS, MSW!

    snaily - Det regnar även i stockholm, kram! Hur är det med positiva utrop om regnet? Gissar att det är lika ovälkommet så jag låter bli. Viskar i stället: tack.

    Fy för ännu en stockning, vickan, stackars! Helt klart en jobbig baksida med att ha mycket mjölk...

    nenne och snorkis, hohooo?? Tror det är dags för daglig inrapportering för er.

    Shoppade järnet i en MYCKET färgglad butik igår, helt underbara grejjer! www.juliet.se

    Annars mår jag bättre idag, ni är underbara som engagerar er (fast det visste jag ju redan)!  

    Hoppsan, nu kommer lillebror, bäst jag postar innan han hinner trycka på alltför många knappar...

Svar på tråden Livets toppar och dalar