• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • passionsblomman

    Det bästa med vädret, vet ni vad det är? (förutom att allt levande därute verkligen är i stort behov av vatten förstås)

    Jo det är att man kan ligga inne med en bok heeeeeela dagen och inte behöva försvara sig varför man inte går ut och man måste inte grilla och äta utomhus heller! :D

    Och så kan man ringa sambon till jobbet och be honom hyra med sig filmer hem. Såvida man inte har Alien-helg med Tv6 eller tänker se "Flyga drake" på 4:an

    Och så kommer det kanske några små svampar därute i skogen ändå, nu när det regnar, det såg annars ut att bli NOLL kantareller att leta rätt på här.
    En av de sämsta sakerna med att ha flyttat är förresten förlusten av mina kantarellställen. Tror inte grannen är lika sugen på att visa mig tillrätta just i det avseendet, som hon annars är gällande det mesta annat.

  • nennesjuttioåtta

    hej hej, det blev en poj... NÄÄÄÄ jag bara skojar

    Fin TS, MSW!! Wohooo!

    Här har vi haft besök i olika omgångar och nu äntligen får vi pusta ut och  vila öronen efter skarpt läge insett att vårt hem inte är barnsäkrat. Yeiks. Det har välts vatten skål, ätits kattmat, jagats katt med tratt, kladdiga händer överallt, och äntligen fick P inse att den där tv-bänken är det hög tid att börja bygga på nu för det har plockats bland sladdar och trådlösa sändare och ...

    SSnorkis - ingen bebis på gång men min foglossning har tvärtemot din blivit så hmla mycket bättre sen bebisen skramlat ner i bäckenet lite till så här vaggas det inte ens. Men nätterna är fortfarande ganska jobbiga, men nu är det mest pga att magen pekar åt flera håll samtidigt och jag har ständig träningsvärk i den på något vis. Och jag är så trött i kropp och huvud, vill helst bara sova.

    Snigel - tack än en gånng med hjälpen, nu är såret ännu finare så snart ryker de sista stygnen (kan vi ta dem själva tro?) och tratten! Och visst är det för jävligt med vädret !!!!

    Just nu ligger P bredvid mig i soffan emd nancy på magen. Det finaste som finns!!!

    Såg europe ifjol på Rockweekend. Eller var det året innan??!?

    Välkommen tillbaka från semestern, kaninisen!!

    Koko - weeehe! Kommer ni i slutet på veckan alltså? KUL!!!! Var ska ni bo? Vad ska ni göra? Skickar en massa kramar och hoppas du får med mannen på samtal!

  • nennesjuttioåtta

    nu ska jag välta omkull mig bredvid mina älsklingar. Och inte göra några större ansträngningar idag mer än knipövningar.

    hejpå er!

  • Ore

    MSW: Den där trådstarten gick ju strålande!!!


    Luna: Välkommen hit! Häftigt frieri Min syster menar att tredje barnet gick ännu lättare än andra (hela fem krystvärkar tills tvåan kom ut, och bara två-tre stycken för trean) men fjärde var ett mindre helsike, typ. 


    Vickan: Skönt att värsta mjölkstockningen är över!


    Snaily: Det där med graviditet kan man få olika reaktioner på, insåg jag. Men de allra flesta är väldigt glada för ens skull när bebisen väl kommit, så kanske att många har svårt att visa sig glada över en graviditet? Ibland finns det ju orsaker till det också, även om man inte vet det... Min pappa har t.ex. jättesvårt för att glädjas åt graviditet, han är mest orolig eftersom hans mamma dog i havandeskapsförgiftning. Så han ignorerar helst graviditeten, men har varit väldigt glad och stolt över sina barnbarn när de väl kommit  


    Snorkis: Åhh, hoppas du inte behöver vänta länge till. Min lillasyster fick barn alldeles nyligen, hon fick gå 13 dagar över tiden... Det lustiga var ju att hon hade BF-datum två veckor före en kusin till oss. Kusinen fick strax före midsommar, alltså nästan en månad före min syster... Orättvist det där.


    Jag tyckte ju det var enormt skönt när vattnet gått, för då visste jag ju att det fanns en sluttid några dagar framåt... Istället för att leva i ovisshet...


    Hmm, matfrågan får ett eget inlägg

  • lunagarden

     


    Ore skrev 2010-07-25 16:22:04 följande:
    Luna: Välkommen hit! Häftigt frieri Min syster menar att tredje barnet gick ännu lättare än andra (hela fem krystvärkar tills tvåan kom ut, och bara två-tre stycken för trean) men fjärde var ett mindre helsike, typ. 

    Tack

    Men, huh, säg inte så om fyran 

    Jag blev igångsatt med trean pga havandeskapsförgiftning och hade 17 timmars hårt värkarbete. Krystvärkar behövdes dessbättre bara tre stycken, hihi

    Nenne - har du gått över tiden?

  • Piggelin1

    Lunagarden - jag är nummer fyra i min syskonskara. Mamma kom in till förlossningen tio i åtta på morgonen, tjugo minuter senare var jag född Så det kanske går ursnabbt, vägen är ju liksom utstakad sen förut


    Nu ska vi till brorsan på middag - najs med spontanmiddagar & dito -fika såhär i semestertider!

  • MSW

    Hej hej! Tack för komplimanger ang ts! :-P Vi hade trevligt igår, först var det lite små tråkigt, men sen tig det fart och vi var hemma vid halv två typ! Är lite trött och seg idag, men det brukar man överleva..

  • nennesjuttioåtta

    just det, välkommen lunagarden! Nej, jag har drygt 2 veckor kvar till bf. Mamma gick över tre veckor med min storasyster, storasyster födde en vecka tidigt och lillasyster gick över 14 dagar så jag vet inte alls när jag ska förvänta mig att det sätter igång. Jag har nog aldrig mått så bra som gravid så jag är det gärna ett tag till men det börjar soms agt bli en tuing kagge att bära på

    PB - moahahaha, förlåt!!!!!

    Dags att äta middag, inomhus. Ohc sovit middag med filt, vad skönt att slippa vara klibbig, eller vad säger du PB!

  • nennesjuttioåtta

    men snigel, det står att sommaren kommer tillbaka efter det här tillfälliga regnovädret, så håll ut!!!!!!!!!!!!! Vår tid kommer...

Svar på tråden Livets toppar och dalar