• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • lunagarden

     


    passionsblomman skrev 2010-07-24 21:14:05 följande:
    Koko, ja jag skulle nog inte känna mig som en förstföderska, men UJ vad länge sedan det är nu, det där dygnet, med allt det innebar! Och inför en anrda förlossning tycker jag allt det vore på sin plats att jag skulle få lika mång besök hos BM som en som aldrig upplevt det hela förr. För saker och ting i vården ändras ju faktiskt, och själv har man också ändrats.Idag skulle jag förmodligen ha ett HELT annat fokus på siffror, värden och allt som kan signalera att något är fel. -Tyvärr, jag var befriande avslappnat till allt sådant förra gången. Och jag minns inte mycket av upplägget innan, så i den bemärkelsen är man ju ny igen.

    Är du också gravid?

    Man kan nog få fler BM-besök om man önskar, kanske möjligtvis inte i Stockholm eller Malmö där det verkar vara stor brist på tider...

  • passionsblomman

     


    lunagarden skrev 2010-07-24 21:17:30 följande:
      Är du också gravid? Man kan nog få fler BM-besök om man önskar, kanske möjligtvis inte i Stockholm eller Malmö där det verkar vara stor brist på tider...

    Nej, verkligen inte.

  • _koko_

    lunagarden - Ja, mina andra var både lättare och svårare än första (andra blev akut snitt utan föregående värkarbete, dvs själva förlossningen var fysiskt lätt för mig, men efteråt, fy FAN!), så jag är väl inget skolboksexempel då. Som sagt, alla förlossningar är olika. Och du, vilket frieri!!!

    PB - Ja, när man får kämpa som du hoppas man ju att de är extra förstående (vid ivf har man förresten ett helt eget mödravårdsschema med extra kontroller och det tror jag man har även som omföderska om man inte ber om något annat).

  • _koko_

    Har förresten förstått nu på sistone att jag hade betydligt mer ont än jag hade behövt, och mitt bästa tips till snittade är att inte tacka nej till morfin... Jag hade någon idé om att jag skulle bli avtrubbad och inte ta hand om bebisen lika bra, och hade i stället helt överjävligt ont i flera dagar. Smartare val har jag gjort.

  • _koko_

    Muggles - Hur var konserten?? Löööv Pink!!

    Och Vickan, förresten, jag har sett Europe tre gånger nu sedan deras "comeback".  Sista gången hade jag varit nöjd även om de inte hade spelat the final countdown eller carrie. Det ni!

    Nu sängen. Sov gott på er alla!

  • Lapinette

    Inte final countdown eller Carrie?!!! Har de fler sånger ?


    lunagarden - hej och välkommen!


    Snorkis - tyvärr ingen evighetssemester utan två veckor som tar slut imorgon för maken ... medan jag även har tagit måndagen ledigt. Har haft det underbart men det känns helt ok att få komma hem efter två veckor. Jag (vi) gillar att resa (det har ni inte fattat än va ) men är samtidigt två riktiga hemmasittare också.

  • lunagarden

     


    Lapinette skrev 2010-07-24 22:33:12 följande:
    Inte final countdown eller Carrie?!!! Har de fler sånger ? lunagarden - hej och välkommen! Snorkis - tyvärr ingen evighetssemester utan två veckor som tar slut imorgon för maken ... medan jag även har tagit måndagen ledigt. Har haft det underbart men det känns helt ok att få komma hem efter två veckor. Jag (vi) gillar att resa (det har ni inte fattat än va ) men är samtidigt två riktiga hemmasittare också.

    Hej hej

  • Piggelin1

    Gött jobbat, MSW!! Bra start


    Sen timma, men inte desto mindre grattis till dagens namnsdagsbarn


    Snaily, hoppas verkligen att solen hittar tillbaka till Ön! Min brorsdotter (fr Norrland) sommarjobbar på en choklad- & espressobar i staden där, så om du är i krokarna får du hoppa in & hälsa fr mig


    Vi var uppe i Marstrand över dagen & det var nog där solen höll till idag! Inte supervarmt, men soligt iaf. Så fort vi körde inåt landet igen, så försvann solen. Kikade förbi några kompisar på vägen hem, som nyss lämnat Götet till förmån för Kungälv - kul att se hur de bor. Lite separationsångest för att ha lämnat stan har de haft, men nu verkar de ha landat i det nya.


    Välkommen Lunagarden!


    Trist med ny mjölkstockning, Vickan Hoppas att detta blir den sista vändan. Mammor kan man förresten ringa till även när man fyllt 40


    Koko, tänkte på det du skrev att det var lite deprimerande detta med "bra stunder" istället för "bra dagar" - jag tänkte faktist inte på det så, men det var säkert för att kompisen så målande beskrev sina två söner (3½ & 5-6 ngnting) & att det händer en massa hela tiden inkl att de ryker ihop, då förstår man att det mer handlar om "stunder" När jag tänker på mig själv & de fyra syskon jag växte upp med & hur mkt vi bråkade som små, då inser jag mor min nog fick andas djupt ofta & många ggr... 


    <!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } -->

  • Piggelin1

    ...och vad var det där som hamnade i slutet av mitt inlägg?!


    Koko, Juliet är ju jättefina kläder, fick en klänning & matchande strumpbyxor av en kompis för ett par år sen! Limegrön klänning med lila cirkel på & tvärtom på strumporna.

  • Piggelin1

    Oupsie, välkommen hem, men fy vad sorgligt med din morbror - kram


    Nu dags att sova!

Svar på tråden Livets toppar och dalar