• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • viktualia

    Lunagarden - välkommen!


    Mjölkstockning - jag har använt de flesta kända metoderna.. men just duscha och sen pumpa har jag inte testat.... försökte pumpa i natt men det gick inte alls... kanske borde testa den kombon...


    ... för övrigt har jag bara bara lite högre temp än vanligt = bra..


    Ringde nyss mamsen och beklagade mig ; funkar även för 33 åringar!

  • lunagarden

     


    viktualia skrev 2010-07-24 20:42:15 följande:
    Lunagarden - välkommen! Mjölkstockning - jag har använt de flesta kända metoderna.. men just duscha och sen pumpa har jag inte testat.... försökte pumpa i natt men det gick inte alls... kanske borde testa den kombon... ... för övrigt har jag bara bara lite högre temp än vanligt = bra.. Ringde nyss mamsen och beklagade mig ; funkar även för 33 åringar!

    Tack

    Duschen hjälpt mig i vintras - det varma vattnet hjälper till att driva ut mjölken och värmen lindrar ju också smärtorna. Försök pumpa för hand medan du duschar hett.

    Hur gammal är bebisen?

    Mammor är alltid ovärderliga

  • viktualia

    Lunagarden - min son Trollet är 5 månader!! Jag är trådens värsta velpotta, att det blev ett barn här kan världen/maken/sonen tacka tråden för.... det var här jag nojjade över ALLT och inget, för och emot barn... och till slut kom han, sötTrollet!!

  • lunagarden

     


    viktualia skrev 2010-07-24 20:51:04 följande:
    Lunagarden - min son Trollet är 5 månader!! Jag är trådens värsta velpotta, att det blev ett barn här kan världen/maken/sonen tacka tråden för.... det var här jag nojjade över ALLT och inget, för och emot barn... och till slut kom han, sötTrollet!!

    Haha, en äkta internetbebis

  • _koko_

    lunagarden - Välkommen! Det var jag som skrev om omföderskor, fast jag menade nog mest i samband med förlossningen och inte så bokstavligt.

    snorkis - Åååh, hoppades ju att du var på bb (för din skull alltså, jag kan vänta ). Vill se din trädgård, och kavajen lät ju jättefin! Jag shoppade present (en klänning, ett par strumpbyxor och en body), samt ett par shorts och ett par byxor till lillebror och en t-shirt till conny. Färgerna var rött,rosa,lila,grönt,ljusblått,blått och en aning beige.

    lappis - Håller med om att det är synd för de nyblivna semesterfirarna! Jag har åkt på det massor med gånger och det är så BITTERT!

    Hjälp, ser anna bergendahl på melodikrysset (heter det va?), och hon ser ut som en fjortis, så oväntat!

  • _koko_

    Ja, vickan, och du överdriver inte ens.

    Vinkar till fruLlan och skickar tusen kramar åt ditt håll om du tittar in igen (och hittar hit)!!! Min telefon har fått spel men när jag får ordning på den ska jag ringa. Tack söta du för ditt fina sms, det betydde så mycket!!

    Jaaa, fru Muffins måste ju rapportera lite också! Tänk vilka efterlängtade trådbebisar som är på g!!

  • _koko_

    Fan, sean banan är ju skitrolig. Har sett honom i något annat program förut, någon annan som vet vilket? Kan inte komma ihåg...

  • passionsblomman

    Koko, ja jag skulle nog inte känna mig som en förstföderska, men UJ vad länge sedan det är nu, det där dygnet, med allt det innebar! Och inför en anrda förlossning tycker jag allt det vore på sin plats att jag skulle få lika mång besök hos BM som en som aldrig upplevt det hela förr. För saker och ting i vården ändras ju faktiskt, och själv har man också ändrats.

    Idag skulle jag förmodligen ha ett HELT annat fokus på siffror, värden och allt som kan signalera att något är fel. -Tyvärr, jag var befriande avslappnat till allt sådant förra gången. Och jag minns inte mycket av upplägget innan, så i den bemärkelsen är man ju ny igen.

  • lunagarden

     


    _koko_ skrev 2010-07-24 21:04:09 följande:
    lunagarden - Välkommen! Det var jag som skrev om omföderskor, fast jag menade nog mest i samband med förlossningen och inte så bokstavligt.

    Tackar

    Enligt vad jag har hört så brukar tvåan vara lättare att föda, men trean är ofta besvärlig (så blev det för mig också). Nu hoppas jag att fyran ska slinka ut lätt och ledigt innan jul, hehe  

    Men alla kvinnor, graviditet er och förlossningar är ju unika

Svar på tråden Livets toppar och dalar