• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • MSW

    Vickan: trist med med mjölkstockningsproblemen! Hur länge har du tänkt amma då? Och hur gammal är trollet nu?


    Ore: trist att nästan bli ovän med syrran... Men det är svårt att låta bli att argumentera när man tycker precis tvärt emot!


    Snaily: Här är också trist väder!


    Euumm... Ngt mer var det säkert... Jaja, nu ska jag antingen baka grötbullar eller måla med vattenfärg, eller "gå 'unda me 'öda bijen" (=gå runda med röda bilen, de två andra förslagen är A's...)

  • MSW

    Pb: skönt att ladda upp batterierna lite för dig, med lite svalare väder!

  • MSW

    Luna: välkommen! Brist på radbrytningar får jag när jag använder min iPhone, så jag gissar på det! Grattis till bebisen i magen!

  • MSW

    Luna: välkommen! Brist på radbrytningar får jag när jag använder min iPhone, så jag gissar på det! Grattis till bebisen i magen!

  • MSW

    Hej hej! Tack för komplimanger ang ts! :-P Vi hade trevligt igår, först var det lite små tråkigt, men sen tig det fart och vi var hemma vid halv två typ! Är lite trött och seg idag, men det brukar man överleva..

  • MSW

    Hej alla! Här är det också två lagade mål mat om dagen (lagar mat på kvällen och äter resterna till lunch dagen efter).. Ibland om vi verkligen inte orkar blir det mackor/yoggi/kräm, eller att man köper typ grillad kyckling och potatis sallad eller så.. Min bror med familj lagar lunch-mat och äter typ kvällsmat (fast han har diabetes och hans sambo är ganska noga med maten, så tror att det är typ omelett och liknande, och inte så mycket kolhydrater)!

Svar på tråden Livets toppar och dalar