• MSW

    Livets toppar och dalar

    Nu har jag ätit Tom Yam soppa och bröd, och ringt och sjukanmält mig! Nu ska jag strax ge mig ut i det pissiga vädret och hämta sonen!


    Oupsie: Jag har ingen aning hom man kan skicka saker till folk på sjukhus.. Men det borde man väl kunna? På något sätt...

  • MSW

    Godmogon! (------) börjar med att skicka en hel hög med kramar till oms! (-------) önskar klockarbol en rolig fruhippa! (-----) lycka till hos kuratorn oupsie! (------) håller tummarna för att kön är snabb, och inte blir längre!! Också funderar jag på varför man skäms över adoptionerna? Tycker man att man borde skydda sig bättre? Eller vilja ha barnen? Eller vad? (----) denna natten var raka motsatsen mot förra! A sov i sin säng mellan 19-06.45! Det är skillnad det! Idag känns förresten förkylningen lite lite bättre! Bra, för vi ska försöka orka packa näst intill färdigt idag och ikväll ska jag på tjejmiddag!


  • MSW

    Lappis: Trist med tandläkare! Ha det så bra hos svärmor!


    Bs: Japp verkar helt klart vara på bättringsvägen! (Se hur länge jag får vara frisk nu..) Jag har ingen koll på skridskor.. Men man borde väl kunna fråga i en sportaffär? Laxstroganoffen lät jättegott! Men eftersom maken inte äter lax... Tror ni man kan göra den på någon vit fisk?


    Smint: Verkar inte så smart att ha fixar dag på fredag eftermiddag..


    Här grejars det med flytten för fulla muggar.. *måste komma ihåg att fråga maken om han hört av sig till lokaltidningen som vi prenumererar på*


    Och så  FREEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAG!! Hoppas att maken snart är på väg hem så jag kan börja göra i ordning mig inför kvällen! Annars står det 20års kalas/fest (för lillasyster) och flyttstädning på schemat i helgen!


    Ha en bra helg alla!


  • MSW

    Vi har (flytt)städat hela dagen och är nu i princip färdig med kök och toa.. Nu har jag duschat och ska snart göra mig färdig för 20-års kalas!


  • MSW

    Godmorgon! Måndag igen! 5 nätter kvar innan flytt! (återkommer när jag sitter vid datorn)!


  • MSW

    Klockarbol: Vilken härlig fruhippa!!


    Pb: Skit att ryggen inte är bra! Och trist med en himla massa utgifter!


    Mugglan: Skönt med lite symptom, håller tummarna för onsdag!


    Heloise m familj: Härligt att allt går frammåt, och jag blev väldigt glad att du tittade in till oss!

  • MSW

    Hoppas det går bra för Oupsie hos sjukgymnasten!


    Här har jag faktiskt öppnat en av böckerna till praktik-uppgifterna.. Och skrivit typ två meningar!


    Blev lagom irriterad på min handledare igår.. Var tänkt jag skulle vara med på en aktivitet, men han visste inte riktigt vilken tid det skulle vara (han trodde 16), så senast i torsdags sa han att han skulle kolla på det "så hörs vi i helgen".. Igår hade jag fortfarande inte hört något, så vid elva-tiden ringde jag och då var det ingen som svarade.. Sen vid ett ringde jag igen, och då var han lite lagom virrig och talade om tiden för en annan aktivitet, och när jag påpekade att "Jag skulle juh vara med på.." så fick jag höra att "ja just det, det har jag helt glömt bort", så det blev ingen aktivitet för mig.. Och det var väl inte hela världen, men känner mig inte sådär riktigt välkommen, eller att han egentligen har någon tid för mig... Och dessutom känner jag mig lite lagom tjatig när jag hela tiden behöver "Puffa på".. Sen är det väl så att det är bra att ta ordentligt ansvar för sin egen praktik.. Men lite hade juh varit skönt att han skötte...?!


    Jaja, idag är det bowling och den vet jag när och var jag ska vara på, så det blir nog bra! Ska ta blodprov innan också, så får vi se vad det ligger på nu, min magkänsla säger att de inte är så låga som sju längre, men man vet juh aldrig!


    Ikväll är det gympa, och det ska bli skönt! Sen blir det väl lite flyttpackning/städning också för ovanlighetens skull!

  • MSW
    fru AM skrev 2010-10-11 10:49:23 följande:
    Ah - granit! Snyggt! (jag fick välja till guldglitter i vår granitskiva - gör mig lite lycklig varje gång jag ser den!)
    Åh, det lät fint tycker jag!

    Telis: Kul att se dig! Vad många intervjuer du har på gång hela tiden! Hur har det gått med de andra..? Hört något?

  • MSW

    Telis: Okey, men det verkar juh ändå positivt att du får komma tillbaka då! Verkar det vara ett ställe du kan tänka dig att jobba på?


    Och påtal om det, hur har det gått för Cicci och jobbet? För visst hade hon inte bestämt sig hur hon ville/skulle göra? Länge sedan hon var inne..

  • MSW

    Telis: Okey, kan bli lite spännande att höra vad de säger då!


     


    Nu är det dags för lunch!


     


    Puss puss

  • MSW

    Godmorgon!


    Välkommen hem Lappis! Trist med förkylning! Krya på dig!


    Klockarbol: Vilken dag alltså! Hoppas dagen blir mycket, mycket bättre!

  • MSW

    nahe tjejer, känner att det är lite mycket här nu med flytten och allt, så jag tror att jag (försöker) ta lite semester från tråden tills vi börjat känna att vi kommit lite i ordning!


    Håller alla tummar och tår för att allt ska gå bra med alla!


    Lämnar också en fråga, vem startar nästa tråd? Eller ska vi helt sonika flytta in till granntråden kanske?


    Pussar och Kramar till alla!

  • MSW

    Tittar in och säger pip medan jag ligger och har en sovande son på mig! Han är lite lagom mammig idag, vilket förmodligen beror dels på att han verkar vara ganska förkyld och att han inte fått så mycket tid nu iom flytten! Flytten gick jättebra igår och vi sov faktiskt ganska bra första natten här! Har i princip fått ordning i våra sovrum.. Och köket är också på god väg! Men det är juh hur mycket son helst kvar, men de flesta kartongerna står i källaren, så det märks inte så mycket! (-------) har absolut inte läst allt, men snappade upp att parnassia har svårt beslut framför sig! *kram* (-----) pussar och kramar till alla, se när jag tittar in nästa gång!


  • MSW

    Hejsan svejsan! Loggar mest in för att önska lycka till till herr och fru E!! (-----) håller också tummarna för fam helipanz!! (----)pb: bra att allt såg bra ut!! (----) trist med Jocke, bs! (---) här rullar det på med förkylningar och vi försöker bo in oss! Ser dock ingen ljusning för att hänga mer här förrän praktiken är slut (denna och två veckor till) men försöker iaf kika in ibland för att se hur det går för er!! och kram!


  • MSW

    Parnassia: stort grattis!! (-----) tinga: härligt med fisk och köttbullar!!! (-----) telis: men vi som inte ska på brunchen då? jag kommer befinna mig i Sthlm trakten helgen efter ist, så då hade jag åtminstone haft teoretisk chans att vara med... (----) jag har börjat fundera över om inte jag har magkatarr, fast förstår inte riktigt vad stressen kommer ifrån.. Idag ska A till tandläkaren för första gången, spännande! Men doktorer har hittills inte varit ngt problem, så det ska nog gå bra! Här har det kommit lite snö, så den har vi varit ute och tittat/känt lite på! Pussar och kramar!


  • MSW

    Am: tyvärr är jag inte gravid( har testat negativt).. Nu är det inte bim förrän nån gång nästa vecka... (---) telis: hoppas du får ett ok erbjudande, även om det inte är helt bra! (---) och snorkis, håller helt med i vad de andra skrivit!! Låter inte ett dugg konstigt för mig heller! Kram kram!


  • MSW

    Hej! Försöker läsa ifatt, men pga 13000 spurten hinner jag inte just nu! ska strax fixa mellis, så vi är klara för eftermiddagens Ikea-utflykt när maken kommer hem!(-----) jag ansluter också till vinter/snö/mörker-hataklubben! Lite mer än vanligt pga alla sjukdomar vi drabbas av i år.. (----) kramar till porchez för jobbig jobb sits! (---) själv funderar jag på att slänga ihop en jobbansökan till ett jobb som är det jag pluggar till, men vill juh egentligen bli färdig först, men söka går juh (har inte alls bestämt mig än alltså)! Förresten så kom bim snabbare än jag hade vågat räkna på (fick inga klara äl-signaler) så idag kom det blod! Så nu är det kört för att "klara" mig med att bara missa nästa höst termin, så nu får vi prata om vi ska avvakta ett tag eller köra på.. Nu är det fil och müsli som gäller! Puss på er! Och ha en bra fredag och en härlig helg!


Svar på tråden Livets toppar och dalar