• MSW

    Livets toppar och dalar

    Am: förstår att det kan leda till diskussioner.. Håller med om att man borde ha rätt att själv bestämma hur många barn man vill ha, på både ena och andra hållet! Nu ska sonen göras i ordning för natten!


  • MSW

    Klockarbol: fy så trist att det behövde ta fyra år att få fram! Hoppas huvudvärken ger med sig!! (------) Annars tänkte jag egentligen gå in och önska er en bra valdag! Jag tycker alltid att det känns så högtidligt när man går och rösta!


  • MSW

    Morgon! Jag mår inte särskilt bra av att sd kommit in! Men nu är det som det är, så nu gäller det, som ni redan varit inne på, att se till att göra något de här fyra åren, så att det inte finns samma "behov" av att rösta på dem nästa val! (--------) oupsie: fin mage! (-----) nu ska jag läsa lokaltidningen och se vad som skrivs pm valet, vet dock att sd fått två platser mot de noll de hade innan...


  • MSW

    Alltså, jag får en klump i halsen och tårar i ögonen när jag tänker på alla människor som valt att rösta på sd... Känns ruttet idag alltså! (----) Smint och Bs: krya på er/era barn!


  • MSW

    Håller med koko att det är verkligen jätteintressant att läsa det ni skriver! Annars hoppas jag att lunchen är/var trevlig och önska lycka till till Vickan! Annars känner jag mig helt kortsluten i hjärna och kropp och önskar att jag kunde uppbringa någon energi någonstans i från.. Tror att jag och maken behöver få igång promenaderna igen så man får lite mer luft! Ikväll är det iaf gympa! Nu ska jag googla på musik-lekar!


  • MSW

    Pb: härligt för din sambo!!! Fortsätter hålla tummarna! (-----) För övrigt vet jag åtminstone två stycken som sa innan valet att de skulle rösta på sd.. Så jag kan absolut inte låtsas som att ingen jag känner skulle rösta på dem.. Fast dessa människor har också en väldigt förlegad syn på jämställdhet (enligt mig) och tycker allmänt konstigt om det mesta, inkl invandrare..


  • MSW

    Godmorgon! Åter på väg till skolan! Igår fick jag reda på var jag ska göra praktiken.. Som tur är får jag vara i Ljungby, ska vara i någon slags kultur-jox för försråndshandikappade barn/ungdomar.. Det tror jag är mycket nyttigt för mig, då jag inte alls har någon vana av det, och skulle nog behöva det, fast att det känns väldigt svårt och jobbigt nu.. (inte helt pk kanske..) ska få mer info om det på fredag!(-----) annars går tankarna här runt tanten som inte dykt upp här än(bim igår), men jag testade negativt i lördags.. Men idag var det kanske antydan till blod... Tanken är att jag avvaktar ett par dagar till innan det blir nytt test! Har inte ett enda syptom på att det skulle vara ngt annat än tant.. Men hoppet och tankarna är svårt att styra rationellt.. Men "until the fat red lady sings" vet man juh aldrig...


  • MSW

    Ojdå, där var jag lite mer öppen än jag tänkt.. Jaja, det får väl vara så då!


Svar på tråden Livets toppar och dalar