• MSW

    Livets toppar och dalar

    Kram till Aleta! Antar att det känns skönt att det var som befarat!


  • MSW

    Ringde till min doktor i morse pga blödandet, ska ta blodprov imorn, hade bara sköterskan kunnat sagt det hade jag kunnat få det överstökat idag.. Jaja.. Snart tror jag att jag bryter ihop på riktigt! Idag är A hos farfar och redan hemma blev han ledsen och "vill va hemma" när vi väl var där blev han helt hysteriskt ledsen och ville inte gå ur bilen eller ngt.. Det hade inte hållt i sig så länge, men jag tycker fortfarande det är jobbigt!


  • MSW

    Åh mugglan vad rädd jag blev! (----------) oms: fy vad jobbigt! *kram* (-----) här forsar blodet fortfarande, (dag10 idag).. Fru E: du kan gärna få tant från mig, om det fortfarande inte kommit igång! Hoppas ni kom långt med köket! I går var jag verkligen helt under isen och googlade depression och allt möjligt! Nu trotsar sonen för att få min uppmärksamhet så nog dags att göra ngt annat!


  • MSW

    Mugglan: tanken har slagit mig, men jag testade juh negativt 3dagar innan tanten kom.. Så jag tror inte att det är så.. Men man vet juh aldrig.. Det hade nästan varit det "bästa", isf är det juh inget knas med värdena (eller ngt annat heller) Ska snart bege mig bort och väcka lillasyster så hon kan skjutsa till doktorn.. Så får vi se sen...


  • MSW

    FruE: jag har åkt fram och tillbaka till sjukhuset! De lyckades strula till det första gången (tog bara ett rör och de skulle tagit två) så de ringde och talade om att jag fick komma in igen.. (----) men jag har legat och vilat en stund med.. Somnade inte förrän 2-tiden, och sen tyckte A att det var morgon vid 5.30.. (funderar på om vi kanske ska korta ner middagsluren..)


  • MSW

    Snaily: jobbigt med mamma, men säger läkarna att det går bra så får vi juh tro på det! Känns det bra att vara ledig annars? Och ja, tycker verkligen att det är konstigt med blödandet.. (*viskar* men det verkar vara mindre idag, så kanske det börjar vara på g att sluta..)


  • MSW

    Nu ringde doktorn, blodvärdet låg på 7.. Alltså jättelågt, så nu ska jag äta cyklokapron (blodstillande tabletter) tills blödningen tar slut.. Men jag förstår ändå inte varför det tog sådan fart efter så många dagar.. Nytt blodprov om två veckor (när jag egentligen skulle ha tagit nästa blodprov).. Ungefär som jag räknade med... Men jag önskar juh att jag kunde stanna "På topp"!


    Nu ska jag krypa ner i soffan hos maken en stund innan det blir dags att sova...

  • MSW

    Hinner inte kommenterar men måste rätta mig, klockabol, det är inte järnvärdet som ligger så lågt, utan trombocyt värdet (bloplättarna), alltså ett mått på hur bra blodet är på att koagulera.. Fast det ska ligga på 150-400 ca..


  • MSW

    *vinkar* har visst blivit smygläsare! Gissar att det bara blir värre juh närmre flytten vi kommer! Knappt två veckor kvar! Fast börjar praktik idag och det är bara kvälls/helg tider, så kanske jag hinner in här lite! Kan iaf meddela att jag är på andra blodfria dagen idag! Skönt! (----?----) fruE: Har tanten kommit igång än? (--------) pussar och kramar till er alla! Tänker på er mycket fast jag inte kommenterar så mycket!) nu ska vi ut och åka sparkcykel!


Svar på tråden Livets toppar och dalar