• MSW

    Livets toppar och dalar

    GRATTIS fru Muffins!!! Låter som en bra förlossning, trist att du är lite deppig, men för de allra flesta går det väl över relativt fort..?


    ANg vår by-fest så var det helt ok trevligt, men inte ens nära att vara lika galet som pb!! Vi gjorde väl inte bort oss direkt heller med vår gymnastik uppvisning! A tyckte att jag dansade (vilket jag tar som en komplimang)! Han är såå härlig nu, pratar och är go.. Okey att det kommer REJÄLA utbrott när han inte får som han vill, men de går oftast över ganska snabbt, och i mellan är han så in i nordens söt! Well, det var inte meningen att dravla på om honom!


    Jag ska alldeles strax gå och sova för imorn har jag "Lurat" med mig mamma, pappa och syster till Gekås, (utan man och barn) så jag hoppas på lite folk så man kan gå där i lugn och ro.. Har en lååååååång lista.... Gäller att passa på att göra av med pengar, från och med nästa lön kör vi ett par månaders köpstopp till har vi tänkt..



    Godnatt!

  • MSW

    Åh, vad tänkte jag mer på..? Jag har missat väldigt mycket som hänt i tråden de sista dagarna, och är inte säker på att jag kommer klara läsa ikapp! Men, jag tycker inte heller det vore någon dum id'e (jag fattar inte hur jag fixar apostrofer när inte tlfnen föreslår det själv) med ett stängt forum.. Och Nenne: barn som får fredag som födelsedag blir världens bästa! Det är A's födelsedag! September: hoppas att du oroar dig i onödan! Kram! Har jag missat ngt viktigt? Kramar

  • MSW

    MrsB: Nu på fredag den 27? Isf är jag inte i Växjö.. Börjar inte förrän den 31.. Du kommer säkert in i jobbet snart.. Är det ok folk att jobba med eller? (Kommer inte ihåg om du hade varit där innan eller inte...)


    Oupsie: Spännande med ny lägenhet! Vill också gärna se pdf!


    PB: Schysst uppdatering!


    Och på tal om pottränande barn så har vi nu bestämt oss för att inte köpa blöjor fler gånger! Vi har haft en del olyckor i veckan, men den mesta tiden funkar det och de flesta nätter.. Får se hur det går när han börjar dagis..


    Annars börjar vår sista lediga vecka imorn, och jag har redan lite "förångest".. Kanske itne så mycket för att skolan börjar, men för pendlingen och för att vår långa härliga sommar "redan" är över.. (Tänk vad fort tre månader går)! Men när vardagen sätter fart har jag förmodligen lite mer tid att hänga med här igen..


    och kram!!


    Och förresten Nenne: Eftersom jag inte är inne och skriver så ofta (även om jag försöker läsa) så passar jag på att önska lycka till, ifall det nu skulle vara så att pricken får lust att komma ut innan igångsättningen på fredag!!


    Kram igen!

  • MSW

    Hej!


    Porchez: Jag kan försöka ta på mig det! Jag tror att jag inte har några vilda planer för helgen..

  • MSW

    Kängu: Hur gammal är Ru? Min A fyller juh 2 på fredag och han har fortfarande stlk 86, eller nu är han väl lite mitt i mellan 86/92.. Fast han är inte så lång iofs..


    Ang hästar och (sådan) ridning så har jag haft ett stort hästintresse och mellan typ 8 och 14 års ålder läste jag enbart hästböcker! Jag har dock aldrig gått på ridskola eller haft egen häst (ett par somrar hade jag tillgång till häst dock).. SÅ jag blir såå avundsjuk på er som rider.. Och skulle verkligen få tillfälle/möjlighet till det...


    När man, som jag gör mest, bara läser och inte skriver så kommer man itne ihåg någonting av vad man tänkt kommentera..


    Förresten Nenne, så kunde jag inte hålla mig för skratt ang din kommentar om ridning och att P skulle bli blå.. Och magbilden på bloggen ser verkligen häftig ut!


    Och på tal om magbild, så var Snailys mage super fin! Blev så sugen på att vara gravid när jag såg den i galleriet!


    Kul med picknickbilderna också.. Är så glad att jag var med, så roligt att träffa er alla!


    Izzie: Trist att det inte har blivit något ännu, men skönt att det inte känns som någon panik ännu..


    *vinkar till Snartis*


    Och välkommen Smint! 


    Konstaterade för övrigt idag att jag blandar ihop Kikki och klockarbol.. Men det ska jag nog lyckas skilja på så småningom, om ni håller er kvar!


    Frullan: Jag tycker också det är intressant att höra om "dina problem" och skönt att det går på rätt håll!
    Och du får gärna prata mer om det, och om teorierna om hur det blir ett visst kön!


    Euum...


    Här har jag haft ett litet psykbryt idag! Det blir lätt så om man tänker för mycket.. Idag blev det väl fullt.. Men efteråt känns det väl lite bättre, men känner mig lite lagom dränerad på energi nu.. Men efter en natts sömn ska jag nog vara fit for fight igen!


    Minns ni förresten huset jag talade om att det var lite på G att vi skulle köpa? Idag har vi haft besiktning av det, och om det inte dyker upp något konstigt så är det bara kontraktskrivning kvar, och idag pratade vi om inflyttning, och preliminärt flyttar vi i mitten av oktober!! Så nu är vi lite lagom vettskrämda! (men ändå på ett positivt sätt..)


    Nu ska jag posta och se om det har skrivits ngt mer...

  • MSW

    Nahe, nu ska jag försöka varva ner och gå och sova!


     


    Kram på er alla! Sovgott! (alla utom Nenne som ska iväg till BB, eller hur det nu var.. )

  • MSW

    NENNE!! LYCKATILL!!!


     


    HInenr egentligen inte in här nu, men såg någon kommentar om spänning på fejjan, och var tvungen att skynda in!


     


    Åh hjälp, vad fnissig och nervös och glad jag blev nu!


    Heja heja! P och pricken och Nenne och alltihop!

  • MSW
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-25 20:57:41 följande:
    cicci – absolut inte överjävligt än på ett tag. Det här går bra! Nu sitter vi och dricker te och äter mörk choklad, BB på tv snart för inspiration, ahahahah! AM – yasuragi har dåliga vibbar, kristallkulan får ju in fel frekvens! Lapis – har du recept på chevrepajen?  
    Funderar du över paj recept nu? Härligt!
Svar på tråden Livets toppar och dalar