• MSW

    Livets toppar och dalar

    Kramar till Cicci och oms också! Hoppas cicci får det besked som hon vill, (när är det förresten bim/bom)? Och till oms förstår jag att det är ett stort problem, men håller med om att det måste vara ert beslut, och har tyvärr inga tips på hur ni kan få henne med på beslutet! Nu är det min tur att busa! kramar till alla

  • MSW

    Hej hej! Nu är vi på sista anhalten, imorn bär det hemmåt igen (via MrsB blandannat)! Parnassia: kan inte svara på meddelanden via tlfnen, men jag bor i det landskapet du trodde.. Kramar till alla! Extra hårda till alla sjuklingar och porchez! Nu ska vi ut och äta! :-P

  • MSW

    Hej!


    Nu är vi hemma från vår Skåne-trip! Borta bra men hemma bäst! Tack MrsB för fikat, och att få njuta på er altan! Jättetrevligt och vilka stora fina pojkar ni har!


    Telis: När vi ville dra ner på A's nattmål gjorde vi så att vi sköt på dem lite succesivt, alltså om han brukade sova typ 2,5h (eller vad tusan det var), så lät jag bli att amma, tills det hade gått 2h och 45 minuter, eller 3h innan han fick mat, och försökte typ buffa/gosa eller what-ever tills den önskade tiden var uppnådd.. (så har du/ni fått ännu en synvinkel på det hela...)


    NU ska jag göra sallad till grillet!


    Pussar och Kramar!

  • MSW

    Telis: Jag fick en tanke bara, att ni kanske skulle testa att ge typ 50 ml mindre/gång på natten, och därmed kanske mrT äter mer på dagen? (Kanske har ni testat, och jag har juh inte testat själv eller någonting.. Bara en tanke jag fick...)


    ALeta: STora, stora kramar! Blev alldeles kall när jag läste i andra tråden (är lite lagom tjuvläsare där, när tid finnes) Har heller inga erfarenheter av fvp!


    Pb: Jag önskar att vi hade bott lite närmare varandra, så hade vi kunnat gå ut och gå långa promenader och prata (jag tycker att det rullar på så lätt när man är ute och går samtidigt).. Och det är juh inte så dåligt mot övervikt heller...


    Bs: Tråkigt att det inte funkar med Iris riktigt med blöjorna, men hon ska väl snart tillbaka till dagis, och då får de juh ta en del där (kommer inte ihåg hur mycket hon får gå nu..), okey att du får hem tvätten, men olyckorna får de juh där.. Tycker att det ska bli ganska skönt när A ska till dagis igen och det inte blir (lika mycket) mitt problem..


    Bs igen: Vi har åkt hela Skånekusten runt i princip, så vi har sett lite allt och ingenting känns det som.. Blev alldeles förtjusta i Simrishamn tillexempel!


    Nu ska jag packa lite och sedan gå och sova, imorn drar vi iväg i gen! (till Sthlm)!


    Nenne: Jag tror att det blir i natt! Så lycka till!


    Förresten såg jag att "en av er nya" undrade hur många bebbar som var på G så jag infogar bflistan också! (Hojta till om ni vill vara med..)


    BF-lista

    Nenne 10/8 2010
    Blivande fru Muffins 13/8 2010
    Piggelin 2/11 2010
    Snaily 6/12 2010


    Sov gott och puss och kram!

  • MSW

    Hej hej! Nu är vi på väg hem från Stockholm! Vi har haft det jättebra, men lite intensivt med en nästan 4 åring, en nästan 2åring och en nio månaders, en hel del konflikter!! Men de har haft väldigt kul också! Vi har bl.a. hunnit med grönan, Ikea (barkaby) klippning och en sväng på stan! Nu ska det bli riktigt skönt att komma hem!

  • MSW

    Grattis till faster Vickan, lät som inte en helt härlig förlossning, hoppas de mår bra allihop!

  • MSW

    Och en extra kram till frejis som verkar ha det riktigt struligt! Skönt att det känns som att vissa delar går åt rätt håll iaf!

  • MSW

    Skickar även lite tålamod till fru E med huset, och någon mirakel medicin till herr E så ryggen blir bra snabbt!

  • MSW

    Och angående snorkissons så känns det som att jag hela tiden har gått och hoppats på atthon skulle komma in och skriva ngt om att det hela var ett hemskt missförstånd och att de hade sett fel och att det kom ut en helt frisk bebis ändå! Det är verkligen så hemskt att jag inte klarar av att tänka på det! Hoppas också att det kommer ngt livstecken från dem snart, även om jag förstår att de har fullt upp med sig själva!

Svar på tråden Livets toppar och dalar