• MSW

    Livets toppar och dalar

    Telis: skönt att du är bättre! Jag tyckte det var roligt med gubben och T!


  • MSW

    Am: vi delar alltså bröllopsdag? Hur länge har ni varit gifta? Trist med bråk! Själva slår vi på stort och firar med makaroner och köttbullar till middag!


  • MSW

    September: trist med halsböld, och visst blir man lagom trött på sjukvården, när det blir så fel! kram! Hoppas det snabbt blir bättre!


  • MSW

    Ibland funkar det ibland inte! Hopplöst! Jajajag finns i bakgrunden men låter nog bli att försöka skriva mer! Pb: lycka till hos gyn!


  • MSW

    Nu sitter jag vid datorn så nu tänkte jag skriva några kommentarer jag tänkte skrivit innan!


    Mrsb: Jag lär väl vänja mig vid både pendlandet och dagis stressen, mer eller mindre iaf! HUr var det nu, började du ny kurs nu? HUr verkar det? Bra?


    Kikki: Stort grattis!!


    Vickan: Ja jag surfar juh med en iPhone (3gs)så det borde juh funka bättre än så.. Men det är kanske BT och inte mobilen som är problemet? Jag vet inte...


    Telis: Ja, en hel del fick jag med, men det var flera som inte funkade, och jag förstår inte varför det inte funkar hela tiden, eller när det funkar och inte.. Eller vad jag kan göra åt det, så för att slippa irritationen när jag skrivit något och det bara försvann så struntade jag i det till slut! 


    Am: Vi har också varit gifta i 3 år! (märkligt att jag missat att vi gifte oss samtidigt) Hoppas ni blev sams och kvällen blev bra! 


    Pb: Fan vad konstigt, hade de ingen förklaring alls?KRAM!!


    USch idag blev A jätteledsen när jag lämnade på dagis! Så jobbigt för hjärtat.. Fast han hade inte varit ledsen så lång stund, men sedan hade han varit lite ledsen när han skulle sova också.. Jaja, annat var väl inte att vänta när han varit borta så länge, men det gör juh inte det roligare precis!


    Läste lite i första tråden innan på bussen, och började fundera över hur länge jag har hängt här.. Minns att jag hamnade i den mitt i sommaren, men sen läste jag ifatt hela den tråden och smygläste lite innan jag presenterade mig.. GIssar att det var sommaren innan bröllopet så då har juh till och med jag hängt med här ett tag.... 


    Nu börjar det dra ihop sig till kontraktskrivning, förresten, hon som säljer huset skulle ringa till mäklaren imorn och föreslå ett par tider nästa vecka..
    Dock hörde vi idag ett ryckte att vår hyresvärd ska sälja husen, men inte vem, så nu känner vi oss lagom taskiga som inte berättar, då det juh beroende på vem det är faktiskt kan påverka om hon vill flytta hit eller inte.. Fast sen VET vi juh egentligen ingenting heller.. Jaja, hoppas verkligen inte det blir några käppar i hjulen!


    Nu ska jag surfa vidare tills sonen har somnat, och sedan gå och gosa lite med maken!

  • MSW

    Hej hej!


    Idag sitter jag hemma och har bara A på dagis liten stund, men jag har hunnit med det jag "måstade" hinna, men skulle kunna läsa lite också.. Men nu tyckte jag att jag förtjänade en paus och göra vad jag vill!


    Håller med helt och hållet angående jobbsöka ångest! Det är det klart bästa med att ha ett tag kvar att plugga, att jag inte behöver tänka på att söka jobb! Jag gillar inte att skriva ansökningar, men nog nästan ännu mindre att gå på intervjuer..


    Melon: Trist att du känner att du inte hinner med matten, men jag tycker att det låter smart att strunta i det när du inte hinner (eh, lät lite rörigt, hoppas du förstår)!


    Am: Bra att kvällen blev trevlig!


    Klockarbol: Är det nu på lördag det "smäller"? Håller tummarna för att vädret är bra och att allt annat går i lås också!


    Vår kväll var väl ungefär som alla andra kvällar, fast med lite mer gos, typ! Och lite tända ljus ..Ungefär som vi förväntade oss alltså!


    *vinkar till alla andra*

  • MSW

    Mugglan: Vad skönt att det känns så lyckat med psykologbesöket!


    Jag tror att alla skulle må bra av att träffa en psykolog ibland, oavsett om man har några uttalade problem eller inte..

  • MSW

    PB: Förstår att det känns konstigt! SJälv blir jag gräs änka (fast har juh sonen hemma) sön-mån och ons-tors! Allt på samma vecka fast maken aldrig har varit iväg över natten innan, sen vi flyttade ihop!


    Det påminde mig om varför jag egentligen loggade in, jag är intresserad av "alla" lax recept som pratats om här inne, maken äter juh inte lax, så jag har inte brytt mig om dem innan, men nu när han ska vara borta tänkte jag passa på att laga det!


    Pb: ROligt med intervjun för "gubben din"!


    Har föresten planerad tid för kontraktskrivning på tisdag klockan 13!! Nästan lite väl spännande nu när det börjar bli allvar!


    Godnatt!

Svar på tråden Livets toppar och dalar