• Piggelin1

    Livets toppar och dalar

    Gött jobbat, MSW!! Bra start


    Sen timma, men inte desto mindre grattis till dagens namnsdagsbarn


    Snaily, hoppas verkligen att solen hittar tillbaka till Ön! Min brorsdotter (fr Norrland) sommarjobbar på en choklad- & espressobar i staden där, så om du är i krokarna får du hoppa in & hälsa fr mig


    Vi var uppe i Marstrand över dagen & det var nog där solen höll till idag! Inte supervarmt, men soligt iaf. Så fort vi körde inåt landet igen, så försvann solen. Kikade förbi några kompisar på vägen hem, som nyss lämnat Götet till förmån för Kungälv - kul att se hur de bor. Lite separationsångest för att ha lämnat stan har de haft, men nu verkar de ha landat i det nya.


    Välkommen Lunagarden!


    Trist med ny mjölkstockning, Vickan Hoppas att detta blir den sista vändan. Mammor kan man förresten ringa till även när man fyllt 40


    Koko, tänkte på det du skrev att det var lite deprimerande detta med "bra stunder" istället för "bra dagar" - jag tänkte faktist inte på det så, men det var säkert för att kompisen så målande beskrev sina två söner (3½ & 5-6 ngnting) & att det händer en massa hela tiden inkl att de ryker ihop, då förstår man att det mer handlar om "stunder" När jag tänker på mig själv & de fyra syskon jag växte upp med & hur mkt vi bråkade som små, då inser jag mor min nog fick andas djupt ofta & många ggr... 


    <!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } -->

  • Piggelin1

    ...och vad var det där som hamnade i slutet av mitt inlägg?!


    Koko, Juliet är ju jättefina kläder, fick en klänning & matchande strumpbyxor av en kompis för ett par år sen! Limegrön klänning med lila cirkel på & tvärtom på strumporna.

  • Piggelin1

    Oupsie, välkommen hem, men fy vad sorgligt med din morbror - kram


    Nu dags att sova!

  • Piggelin1

    Lunagarden - jag är nummer fyra i min syskonskara. Mamma kom in till förlossningen tio i åtta på morgonen, tjugo minuter senare var jag född Så det kanske går ursnabbt, vägen är ju liksom utstakad sen förut


    Nu ska vi till brorsan på middag - najs med spontanmiddagar & dito -fika såhär i semestertider!

  • Piggelin1

    Men herregud, det kan inte vara sant Fick sms från PB för en stund sen (tack!) om det som hänt. Sånt här som bara inte får hända, & ännu mindre HÄR för ngn av oss.


    Även jag saknar alla ord, men jag tänker på er desto mer. Ska inboxa också.

  • Piggelin1

    Vickan, du är en klippa, nu har jag också flyttat över pengar till ditt konto. Tack så supermkt för att du fixar!


    Många många tankar på Snorkis med make idag, känns så overkligt. Vem trodde att nya trådnamnet skulle behöva passa så extremt väl denna gång.


    Vi hade vänner på middag här i em/kväll, som väntar sitt första barn om ca tre veckor - jag berättade INTE om detta för dem, kände att jag ville förskona dem från detta svarta & hemska.


    PB, vilken grej detta med det fd fosterbarnet som kom förbi er idag. Vad roligt att få höra mer om huset & dess historia! Ser det framför mig extra tydligt nu när vi varit hos er alldeles nyss också! Påminner om brorsan o det kanalhus där han bodde i Amsterdam i många år. En dag var det en väldigt väldgt gammal man som kom på gatan & gick fram & tillbaka framför huset. Brorsan började prata med honom & då visade det sig att mannen vuxit upp i det huset, men sen blivit deporterad till koncentrationsläger (han var jude) & den enda i sin familj som överlevt. Flyttade till USA efter kriget & detta var första/enda gången han var tillbaka. Historiens vingslag drog verkligen förbi den dagen.

  • Piggelin1
    passionsblomman skrev 2010-07-26 23:35:53 följande:
      Nej. Men ett ljus kan jag tända ikväll. och imorgon kan jag plocka en rosenkopp och sätta bredvid det. Så brinner en liten låga för Snorkis lilla barn, som inte fick slå ut i blom.
    PB igen, du uttrycker dig så otroligt vackert & på pricken - jag bara snörvlade när jag var inne & läste i förmiddags.
  • Piggelin1

    Hej allihopa,


    tillbaka efter ett par dagar uppe i Bohuslän med några kompisar & deras pojk som är jämngammal med A. Inget höjdarväder, men mestadels uppehåll & vi slapp monsunregnen som härjade här i Gbg häromdagen. Klart5 mysigt att komma iväg en sväng & b&b't vi bodde på var riktigt bra med!


    Nenne - gott att du är inne & rapporterar - sorry för mitt teflonminne, men vilken dag är det nu som det är BF? Mitten av månaden, eller är jag helt fel ute?


    Lappis - åhhh, vad kul att ni får så goda omdömen Vi andra visste det ju som sagt sen länge länge, men nu att soc förstått det fullt ut också, är grymt!!! När är det mötet med beslutet ska äga rum? Slutet aug?


    Porchez, välkommen tillbaka - hur gick det på semestern med vännerna? Funkade det OK?


    PB - åh, vad underbart med en "sitta-uppe-&-babbla-hela-natten"-dejt med väninnan! Sånt kan man leva på länge!! Energikickar av det slaget är grymma!


    Fick förresten tackkort häromdagen från kompisen som miste sin man i en olycka nyligen. Känns fortfarande otroligt overkligt att han inte finns längre & det var så sorgligt att se bara kompisens & hennes dotters namn på kortet Måste ringa henne snart - skickade brev efter att det hänt, &  förstod via en gemensam kompis att hon gärna vill ligga lågt & vara ensam i början, men nu börjar det bli dags att ringa, speciellt nu när vardagen börjar knacka på dörren, för hennes del.


     

  • Piggelin1

    Nenne, jag vill OCKSÅ se magbild!! (PB, om Nenne är svårflirtad, kan inte du VB:a MMS'et till mig  )


    Min egen mage känns STOR redan nu & det är ju flera månader kvar Hoppas att den inte fortsätter växa i detta tempo hela vägen, då vete tusan hur det ska gå. Förra gången var jag nog "medel", vare sig speciellt liten eller extremt stor, men nu känner jag mig redan skitstor Uttöjd sen innan typ... Jaja, det ordnar sig. Oj, nu hör jag från övervåningen på musiken från TVn att det är Bröderna Lejonhjärta, måste nog gå upp & kolla. Skorpans motto "om man inte vågar så är man bara en liten lort" har hängt med/peppat mig i många år

  • Piggelin1

    Nenne, då hade jag nästan rätt iaf om datumet


    Ja, det är verkligen supertragiskt, deras dotter är bara drygt 4. Knappt så att hon kommer att komma ihåg sin pappa när hon blir större, det är så himla sorgligt


    Porchez, där kom ju svaret på min fråga om resan! Som sagt, känner igen det jätteväl - been there, done that. 


    Just det förresten - grattis till dagens namnsdagsbarn, om vederbörande är inne & läser

Svar på tråden Livets toppar och dalar