• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Vännerfan

    Hej tråden! Sitter och läser ikapp lite. Ser inga gröna pluppar, men ni kanske vaknar till medan jag läser.

  • Vännerfan

    Jag vet inte var jag ska börja kommentera...

    Vilken go kille Televinken verkar vara! Man kanske skulle införskaffa en gåstol... Vi hade en till Prinsen, men det har tydligen gått hål i den medan vi haft den förvarad hos svärisarna. Antar att det var råttor eller nåt. Grattis till jobbet! Hoppas de kommer med bra villkor!

    Parnassia, Grattis även till ditt jobb! Jättekul! Hoppas du kommer trivas så det kommer kännas värt det (då du var tveksam med tanke på Lilla). Jag börjar också i januari, men bara på halvtid till en början.

    Vickan, Du ska börja jobba nu i dagarna eller? Skulle bli mycket förvånad om du inte fick det andra jobbet du sökte. Förstår helt och fullt att du blev headhuntad. Jag hade headhuntat dig själv om du varit i min bransch! Så häftigt med folk som brinner för sina jobb! (Vilket det efter en kvart med dig märktes att du gjorde och att du är kunnig).

  • Vännerfan

    Nenne, Kul att se dig här inne! Och att du håller ställningarna och bidrar med goda recept! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men baka kanske vore nåt!?

    Snorkis, Jag känner mig också hedrad som får följa dig i dina tankar och hur det går för dig. Tack även till lite tips om hur man bäst bemöter sorgen, för sådant är ju alltid svårt. Jag skulle aldrig låta bli att säga något, men riktigt vad man ska säga är jättesvårt att veta tycker jag. Och jag hade själv aldrig kommit på att prata på så positivt sätt som din kollega gjorde med att säga att ni väl fick den finaste dottern. Men det låter ju logiskt när du berättar det.

  • Vännerfan

    Nenne igen förresten, Hur KÄNNS det nu då? Att ha blivit mamma! Har du förstått det än?

  • Vännerfan

    BS, Så bra att du påminner om Luciakläder! Har du fått hem dem än? Vickan har ju fått ner mig i Ellosträsket, så om du är nöjd lägger jag kanske in en beställning där. Ang. Pippilotta så ramlade jag in på en sajt som påminde enormt om dem, så jag fick för mig att de startat upp igen under nytt namn. Dessvärre minns jag inte vad sajten hette.

  • Vännerfan

    Porchez. Usch vilken jobbig jobb-situation du hamnat i! Lider med dig och hoppas att chefen bättrar sig!!

  • Vännerfan

    * loggar ut och är jätterädd för att jag glömt kommentera en massa viktiga saker*

    Puss och kram!

  • BrudSommar2006

    Vänner, neej!!! Du hittar typ Pippilotta och så minns du inte, aaahh, depp! Skulle du komma på det så släng in det här kvickt!


    Hej förresten, vet inte vad jag ska hitta på idag heller, maken och Iris är och simmar men de kommer väl snart och Astrid vaknar väl när som helst.

  • BrudSommar2006

    Telis, aj då, Astrid har ingen traktor, undrar om det är elakt... Hon är inte särskilt förtjust i några alls av Iris gamla leksaker, inte än i alla fall. Saker som Iris hade mycket kul med lyfter hon upp och flyttar på bara.


    Äsch, vaknar hon redan, hm, får återkomma.

  • BrudSommar2006

    Nu så.


    Telis, vad mysigt det låter med Televinken! Vi hade ju tänkt skaffa en sån där gåstol till Astrid eftersom Iris aldrig hade någon men vi hann aldrig och nu kryper hon ju så nu tar hon sig ju fram själv i alla fall.


    Att hon drar ut lådor är lite av ett problem för hon stänger igen dem och klämmer fingrarna. Även med sådana där skydd så att lådorna inte ska gå att öppna går de upp tillräckligt för att få in fingrarna emellan och stänga igen.


    Nu ska hon hela tiden hitta saker hon kan ta tag i så att hon kan dra sig upp till stående så nu är det bra att hon har en mjuk blöjbak att dråsa ner på!


    Inga tänder i sikte än här och inte särskilt mycket dregel. Jag är tacksam för varje dag som går utan tänder! De är söta de där små risgrynen men amning och tänder är en usel kombination.

Svar på tråden Livets toppar och dalar