Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Livets toppar och dalar

    Hej kära vänner!! Verkligen länge sen jag var inne här nu. Det har varit fullt upp i sommar och är fortfarande. Maken har en veckas semester kvar nu och vi fixar lite på huset samt förbereder inför söndagens dop. Det blir bara närmaste släkten samt faddrar, men det är ju ändå lite som ska förberedas. Jag fick också höra vad som hänt Snorkis och hennes bebis och det är ju så man saknar ord... Hoppas att hela familjen får bra hjälp. För mig har bilden av att hålla i det döda barnet fastnat på näthinnan. Att veta att när man lämnar det ifrån sin famn får man aldrig mer hålla i det. Från det ena till det andra så vill jag också önska Nenne stort lycka till!!! Det ska bli jättekul att få följa er och er bebis! Vill även säga att jag hoppas få träffa PB i Kalmar efter sommaren! Ska flytta babyskyddet till framsätet och flytta bak Prinsen, för när jag åkt själv med barnen i bilen får jag stanna ideligen för att stoppa in den lilla nappen och då blir det ölite jobbigt att åka för långt! (Han har åkt bak än så länge.) Och Cicci- jag blev sjuk med vansinnigt ont i halsen mellan det att vi hade olika kompisar på besök här i sommar när jag tror att du var här nere. Men du får gärna höra av dig när du är nere nästa gång så får ni komma hem till oss eller så hittar vi på nåt annat kul. Försiktigt grattis till Sept också! Alltså, såhär kan man ju fortsätta i alla evighet när man inte varit inne på länge. Skickar bara en stor kram till övriga så länge! Och ser verkligen fram emot nästa sommars stora trådträff!!

  • Vännerfan

    Hur gör man för att radbrytningarna ska hänga med??


     


     


     

  • Vännerfan

    Med lill-prinsen i hoppgungan och maken och Prinsen iväg på ärende hoppas jag få några minuter här. Jag kan inte fatta att jag var skulle till att göra inlägg i tråden just under den mest hektiska veckan så jag knappt hinner med att följa upp det. Men jag ser att jag har fått en inbjudan till casa PB! Vilken fin inbjudan! Jag måste dock nog tänka lite på saken först. Har lite mycket runt mig just nu för att komma med ett besked såhär direkt.


     


    Ore, Aha, har inte sett att jag var efterfrågad och är nyfiken på vem som så snällt undrade, men det är nog artontusen sidor tillbaka...


     


    Mugglan, Känner igen krukproblemet. Tror jag hittat på Coop eller Maxi till slut. Men man tycker ju att de som säljer blommor skulle ha... Usch, vad jobbigt att känna som du gör med fet. Önskar det fanns nåt man kunde göra som åtminstone gjorde så att ruvningstiden gick lite fortare!


     


    Hej själv Luna! Och välkommen! Och även Klockarbol och Kikki! Glömde säga det sist tillsammans med allt annat jag inte hann säga!


     


    Vink tillbaka till Snaily! Hur är allt med dig?


     


    Blivande FruL, Grattis till sonen, men åh vad tråkigt att du mår så dåligt! Hoppas du får bra hjälp och att det inte blir långvarigt. Bra att du är öppen med det tycker jag!


     


    BS, Hej hej!


     


    Nenne, När är ditt bf nu igen?

    Intressant diskussion om livet och döden! Själv är jag säker på att det väntar nåt annat ännu bättre efter detta! Och ibland tror jag att det blir som alla tror. Dvs att för den som tror att det tar slut så gör det det för den personen och för den som tror på himlen så kommer den dit. Men vad vet jag!?

    Vickan, Din vikarie börjar då ännu senare efter att du slutat än min! Jag tror min börjar nu i dagarna. Å andra sidan har ingen annan tidigare fått någon vikarie, så jag är nöjd ändå.

    Hmmm, Blir spännande att se om några radbrytningar kommer med! 

  • Vännerfan

    Annars är jag lite mindre uppstressad idag då jag löst vad jag jag ha på mig på söndag nu! Samt vad lill-prinsen ska ha på sig efter dopet. Han hade bara en skjorta och inga byxor tidigare och hur snyggt hade det varit! Hittade en outfit på Esprit som tilltalade en figur med putmage och kärlekshandtag! Eller egentligen hittade jag två- en klänning på Sisters också- men den var mer av typ firmafest, men jag köpte båda. Man får passa på när man hittar nåt. Innan skulle jag alltid kolla i alla affärer typ. Nu hugger jag det jag får tag på! Min chef tror jag är en shopoholic efter att vi var på tjänstersa och hade en stund över på Kastrup och jag gick in på Esprit-butiken där 3 gånger och kom ut med en stor kasse varje gång. (Visste inte hur lång tid vi hade, så jag rusade in igen varje gång jag insåg att jag skulle hinna prova fler saker.)

  • Vännerfan

    En update av mina barn kanske? Prinsen är en trotsig 3-åring, även om jag tycker det värsta börjar blåsa över. Eller så har vi bara vant oss. Vi ville göra honom blöjfri nu på semestern och det har gått jättebra. Han är mäkta stolt över sina kallingar och visar dem gärna för den som vill se! Han har dock blöja på natten fortfarande. Och på morgonen när han vaknar är han verkligen jätteduktig. Han går upp och tar av blöjan, lägger den där den ska vara, kissar på toaletten, går in på sitt rum och väljer ut nya kallingar och kläder och tar på sig dem, efter att noga kollat så lappen kommer bakåt. Sen sätter han på dvd:n och lägger sig i soffan! Om han inte måste bajsa iofs, för då ropar han ut det så alla i huset ska höra det!

    Lill-prinsen har börjat med smakportioner nu, men jag tycker det varierar hur mycket han får i sig. Han äter fortf på nätterna och har varit lite mer orolig ett tag och vaknat rätt ofta. Det förvånar mig för övrigt att han är så lättväckt. Jag trodde inte andra barnet skulle vara det. Om vi åker bil och Prinsen tjoar till så vaknar han alltid. Och så kan han inte somna utan att bli vagnad. Det är ju inte alltid jag hinner det utan lägger bara ner honom, men då måste jag komma tillbaka och vagna för annars ligger han bara där och tittar stort eller gnäller fast han är trött. Men annars är han jättego. tycker mycket mer om att gosa än Prinsen nånsin gjort.

  • Vännerfan

    Jag observerar en grön plupp på AM! Jag köpte en sån där Bumbo-stol till Prinsen som du tipsat om i tråden. Himla smidig att ha när man lagar mat och så kan han sitta på bänken och följa med på vad man gör eller sitta med vid (på) matbordet. (Får man väl iofs inte, men det gör vi ändå under uppsikt.)

  • Vännerfan

    Förlåt, till lill-prinsen såklart! Prinsen får ju inte direkt plats i den! För övrigt känns det rätt fånigt att kalla dem vid dessa namnen, men Prinsen har ju alltid hetat Prinsen här i tråden så det känns samtidigt lite avigt att ändra det nu.

    Köpte för övrigt en totalt värdelös sak på Babyproffsen samtidigt som Bumbon. En plastgrej man har runt glasspinnen så att den glass som rinner av innan man hunnit äta den inte hamnat i knät på barnet utan i den där grejen (typ som en liten skål nederst på pinnen). Jag kände nånstans att det var nåt som inte stämde, men hade precis sett Prinsen äta en glass och bli superkladdig så jag köpte en och testade. Maken (något smartare än mig vad det verkar ) insåg direkt vad som skulle hända. Jo, att den smälta glassen hamnade i den där grejen... för att sedan hamna i knät då barnet till slut vrider på hela glassen för att få i sig det sista. De har nog bara testat den på vuxna.

  • Vännerfan

    PB, och min son pratar Blekingska. Jag var tvungen att få honom att säga ord med r i hela tiden ett tag, för det lät så himla kul! Bra att de åt glass också!! Att de är trevliga irl också visste jag redan (dock har jag bara suttit bredvid de små liven i form av embryon)!

    Håll nu tummarna för att lill-prinsen verkligen sover så jag hinner både in och ut ur duschen! Ska på föräldrargrupp i morgon och hinner ev inte duscha på morgonen så vis av erfarenhet duschar jag redan ikväll. Tjoho, ska bli så kul att träffa de andra mammorna igen! De ger mig så mycket energi för vi pratar och skrattar så mycket ihop även när vi pratar om allvarliga saker.

  • Vännerfan

    Glömde skriva att det var jättebra att jag kunde bestämma lite senare PB! Hade det bara gällt mig själv hade jag genast sagt, JA TACK SJÄLVKLART kommer jag!! Men nu påverkar mina val fler än mig själv, inte minst Prinsen som älskar sitt dagis och som i princip dagligen under semestern frågat när han får komma dit igen. Men jag hör av mig!!! NU duschen!

Svar på tråden Livets toppar och dalar