Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Livets toppar och dalar

    PB, Ha! Nej, vi var aldrig ute vid havet på hemvägen. Men tur att Sverige är omgivet med vatten på ett par sidor iaf. Vem vet vilket land två tjejer helt utan lokalsinne (men med kartbok och vägbeskrivning) kunnat hamna i annars!


     


    Jag och Mugglan har pratat om att försöka få till en trådträff nästa helg om det finns några som vill och kan. Jag kommer vara i Götet med barnen och det är inte alltid jag är där över en helg utan maken, så jag passar gärna på att socialisera mer med tråden! Vi hel-renoverar hallen hemma, dvs. inte bara golv, tak och väggar utan även alla dörrposter, lister, fönsterbräda, lysknappar, ytterdörr, trösklar och hela trappan. Allt byts eller målas vitt och för att vi ska hinna nåt är det enklare om jag och barnen åker bort några dagar.


     


    Så, finns det några intresserade av någon typ av tråddejt nästa helg på lördagen eller söndagen?


     


    Och, finns det någon som känner till om det finns någon mute-knapp på en 3-åring?? Jag blir galen av alla mammaaaamammaaaamammaaaa, tittavadjaghargjort, tittavadjaghargjort. Jag är nog helt enkelt för trött idag och borde gå och lägga mig nu när lill-prinsen sover.

  • Vännerfan

    Porchez, Fy, vad tråkigt att höra att du mår så dåligt!! Hoppas du får bra hjälp, annars, precis som Telis skrev: byt och gå till någon annan!

    Nenne, Åh. vad kul att se dig här inne! Bagatell i sammanhanget men gick foglossningen över i samband med förlossningen?

    Ingen ännu som var sugen på trådträff nästa helg i Götet? (Skriver det igen om folk inte läser i kapp)

    PB, Du har nog missat att jag inboxat dig. Tack iaf för de snälla saker du skrev här om mig och min son. Du anar inte hur mycket det värmer. Håller tmmarna för din sambos jobb och känner mig säker på att det går vägen!

    Jag åkte på en släng av mjölkstockning igår sen. Hade glömt hur risig man blir direkt. Men jag kramade värmedynan hela natten, så det känns mycket bättre nu utom när lillen ska ta ett första tag i bröstvårtan för då gör det skitont.

  • Vännerfan

    Stort grattis Izzie!! Och kul att du är inne lite ibland, du har varit saknad! Jag förstår precis vad du menar med att inte hinna läsa ikapp. Jag har helt gett upp det.

    Jag har shoppat på Allposters! Har en fin tavla därifrån som var med i Vänner här i arbetsrummet! (Maken tyckte inte den var fin nog för vardagsrummet- han är inget fan som jag, snyft... ) Shoppade även 2 st från easyart.se efter tips från Nenne. (Du behövde ännu fler alternativ va, Parnassia? ) Och det tog bara 5 mån sådär så hade jag hittat 2 motiv jag gillade, beställt dem, fått dem, köpt ramar och fått upp dem på väggen. De olika stegen tog lite olika lång tid och tyvärr kan jag inte skylla så mycket på leveranstiden... Allt tar tid numera helt enkelt!

    Sept, Hoppas att utredningen kommer ge något! Något som gör att ni slipper gå igenom detta eländet igen.

    Hattis, Jag håller tummarna för dig!

    Ore, Jag kommer inte till Götet förrän på fredag så jag missar tyvärr dig!

    AM, Min son gick inte så sent (skriver inte när så du slipper jämföra), men började dock krypa och förflytta sig sent (när han var 12 mån). Det som gjorde att han kom igång att gå var att han bröt ena armen, men det är inget jag kan rekommendera...

    Imorgon ska jag träffa en trådtjej minsann! Kul, kul!

  • Vännerfan

    Vill bara skicka de varmaste kramar till Snorkis med make!

    Jag har läst vartenda ord du skrivit igår och idag och får hålla detta kort, för jag ser inte tangenterna för alla tårar...

  • Vännerfan

    Usch, får tårar i ögonen av stackars Elise! Vet inget om föräldrarna, men det spelar ingen roll. Som någon skrev, när det gäller små barn så bryr man sig oavsett!

    Lappis, Har inboxat dig en receptfråga ifall du har tid att svara.

    Stor kram till övriga så länge!

  • Vännerfan

    Hej tråden! Sitter och läser ikapp lite. Ser inga gröna pluppar, men ni kanske vaknar till medan jag läser.

  • Vännerfan

    Jag vet inte var jag ska börja kommentera...

    Vilken go kille Televinken verkar vara! Man kanske skulle införskaffa en gåstol... Vi hade en till Prinsen, men det har tydligen gått hål i den medan vi haft den förvarad hos svärisarna. Antar att det var råttor eller nåt. Grattis till jobbet! Hoppas de kommer med bra villkor!

    Parnassia, Grattis även till ditt jobb! Jättekul! Hoppas du kommer trivas så det kommer kännas värt det (då du var tveksam med tanke på Lilla). Jag börjar också i januari, men bara på halvtid till en början.

    Vickan, Du ska börja jobba nu i dagarna eller? Skulle bli mycket förvånad om du inte fick det andra jobbet du sökte. Förstår helt och fullt att du blev headhuntad. Jag hade headhuntat dig själv om du varit i min bransch! Så häftigt med folk som brinner för sina jobb! (Vilket det efter en kvart med dig märktes att du gjorde och att du är kunnig).

  • Vännerfan

    Nenne, Kul att se dig här inne! Och att du håller ställningarna och bidrar med goda recept! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men baka kanske vore nåt!?

    Snorkis, Jag känner mig också hedrad som får följa dig i dina tankar och hur det går för dig. Tack även till lite tips om hur man bäst bemöter sorgen, för sådant är ju alltid svårt. Jag skulle aldrig låta bli att säga något, men riktigt vad man ska säga är jättesvårt att veta tycker jag. Och jag hade själv aldrig kommit på att prata på så positivt sätt som din kollega gjorde med att säga att ni väl fick den finaste dottern. Men det låter ju logiskt när du berättar det.

  • Vännerfan

    Nenne igen förresten, Hur KÄNNS det nu då? Att ha blivit mamma! Har du förstått det än?

  • Vännerfan

    BS, Så bra att du påminner om Luciakläder! Har du fått hem dem än? Vickan har ju fått ner mig i Ellosträsket, så om du är nöjd lägger jag kanske in en beställning där. Ang. Pippilotta så ramlade jag in på en sajt som påminde enormt om dem, så jag fick för mig att de startat upp igen under nytt namn. Dessvärre minns jag inte vad sajten hette.

  • Vännerfan

    Porchez. Usch vilken jobbig jobb-situation du hamnat i! Lider med dig och hoppas att chefen bättrar sig!!

  • Vännerfan

    * loggar ut och är jätterädd för att jag glömt kommentera en massa viktiga saker*

    Puss och kram!

  • Vännerfan

    BS, Jag kom på att länkar man varit inne på sparas på datorn, så jag gick igenom och kollade. Dock verkar den bara spara upp till 7 veckor gamla, så jag hittade inget tyvärr. Någon som vet hur man får fram länkar ännu längre tillbaka i tiden?

Svar på tråden Livets toppar och dalar