• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • BrudSommar2006

    Lapinette, hade ni tänkt gå ut och äta musslor eller skulle ni varit hemma hos er? Om ni bokat bord redan någonstans kan ni väl gå dit bara ni? Jag har nog missat var ni skulle vara.


    Maken har åkt och köpt räkor till oss. Egentligen har vi ju en måltid kvar på veckans vegetariska meny men vi skjuter på det, ska ta mig för att säga upp det faktiskt, så gott har det inte varit och det tar alldeles för lång tid att laga varje dag, jag håller på hela eftermiddagarna med de där recepten.


    AM, ser fram emot ny trådstart snart då!


    Tinga, aha, en tredje ring alltså, jag har faktiskt inte tänkt på att man kan fylla på med fler ringar på samma finger.

  • BrudSommar2006

    Porchez, är du på jakt efter en leopartdmönstrad scarf?? Det var specifikt och udda, fast kanske bara i min förortsvärld!

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-10-22 15:40:06 följande:
    men skål då pb!!!

    SKÅL!

    Skål för många tusentals små och stora glädjeämnen och nästan inte en enda sorglighet i tråden nästa gång.
    Endast barnbesked, löneökningar, plustecken och roligheter hela tråden lång.

    Skål för skoj och bus och lek och skratt,
    för vänskapstråd och fredagsfnatt.

    Skål för alla varma styrkekramar
    och recept som gör att magen stramar.

    *slurp*

  • Lapinette

    BS - vi har bokat bord på Duvels men eftersom det inte blev av ikväll så har vi sagt att vi ska ta ett nytt försök med kompisarna på torsdag. Känns lite tätt att gå till samma restaurang inom loppet av en vecka.

    Funderar starkt på att gå och köpa räkor jag med. Trist bara att vi hade bubbel och krabba för en vecka sedan senast. Först 3 timmar för klippning och sedan har jag ägnat tiden åt att ringa restauranger. Jösses! Får nog jobba igen i helgen .

  • fru AM

    Porchez: bra val med leoparscarf! Det har jag också en - eller hade, innan Livia snodde den för den passar så fint till hennes nougatbruna oljerock. Trodde inte att man skulle bli av med kläder till dottern redan, hon är ju bara 3, jag hade gissat på kanske 13 men de unga är så tidigt ute med allt nuförtiden ...


    BS: låter gott med räkor! Det hade vi också tagit idag om middagen igår inte innehållit en massa räkor. Matkassarnas mat verkar ganska omständlig. Linas matkasse är rätt pysslig också - men har i alla fall tre olika "pillighetsgrader" så man lätt kan välja en "snabb" den dagen det verkligen måste gå snabbt. JAg har lyckats pressa ner den "tuffa/komplicerade" rätten till att ta 30 minuter - men då gäller det att inga barn finns i köket ...

  • Lapinette

    Oj, är maträtterna så tidskrävande?

    Nu blir det pizza på Ciao, Ciao ... så som det emellanåt blir efter spinningen (fast ikväll utan spinning). Har ringt åtminstone 5 ställen ... så jag ger upp. Såg annars framför mig en mysig kväll på stan med maken (händer faktiskt väldigt sällan). Ja, ja ... vad är en bal på slottet?

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-10-22 16:37:43 följande:
    Oj, är maträtterna så tidskrävande? 
    Det är mycket hackande och hällande och plock med många olika ingredienser. Som tur är slipper jag oftast ha sura ungar hängande i byxbenen i alla fall eftersom maken kommer hem tidigt och handskas med dem långt borta från köket ...
  • fru AM

    Men min leopardkjol (långkjol) kommer det i alla fall dröja länge tills Livia kan sno (och han någon glädje av)

  • porchez
    BrudSommar2006 skrev 2010-10-22 16:19:10 följande:
    Porchez, är du på jakt efter en leopartdmönstrad scarf?? Det var specifikt och udda, fast kanske bara i min förortsvärld!
    leopard finns ju överallt i höst, sett det i alla butiker och på alla möjliga sorters kläder, jagfick för mig att en scarf är lagom mycket leopard för mig
Svar på tråden Livets toppar och dalar