• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta

    BS - jag vet inte, det har blivit e principsak nu. Jag vet ju att jag skulle bli helt addicted och bara skriva statusuppdateringar om totalt onödigt "äter falukorv" och.. äh. Maken har ju alla mina kompisar som vänner så jag blir uppdaterad ändå, ni får väl lägga till honom så jag har koll på er med.

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2010-10-22 20:59:49 följande:
     ni får väl lägga till honom så jag har koll på er med.
    Tänkte faktiskt göra det! Men fasen vad svårt att se om det verkligen är han på profilbilden?!

    Just smackat i mig ofantliga mängder popcorn framför Idol, gott!

    Hej förresten!

  • Klockarbol

    Hej tråden!

    I kväll är jag vaken

    Isses så det postas här! Har läst ikapp i evigheter

    Reflektioner i korthet:

    Nu när jag har läst ikapp och inte bara enstaka inlägg så har jag insett att det inte handlade om feber utan om PB's värmepanna
    Hurra för duktiga sotare!

    Varför ringer det alltid när man är på toa?

    Å skräp då :(

  • Klockarbol

    En avsigkommen och småsur reflektion...

    När man precis bestämt sig för att behålla den diskbänksblandare man har när det ska bytas diskbänk - måste den otacksamma blandaren börja läcka som tack????

    Och vad är det som gör att den manliga hälften tycker att det går alldeles utmärkt att "vänta till det blir reklam" när jag står i köket och skriker som en stucken gris att jag måste få hjälp att stänga av vattnet???!!!!!

    Ont i händerna liksom! Remember???

    Nu är våra nya underskåp blöta i socklarna

  • BrudSommar2006

    Nenne, jag har ingen aning om vem din make är så det är kört i mitt fall men det är OK, jag väntar tills du kommer dit själv och skriver om falukorv!

  • Telis

    nenne, jag har lagt till din man på FB nu så nu kan han gå in och snoka hos mig. Fast du hade ju ändå "den hemliga" länken till en massa Televinkfoton så det finns nog inte så mycket nytt spännande där.

Svar på tråden Livets toppar och dalar