• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • BrudSommar2006

    Har ju ätit de där vegetariska recepten ett tag nu och har ännu inte ätit något som är så gott som det vi fick hemma hos dig, Telis. Är de vegetariska recepten ni får alltid så goda?

  • Parnassia

    Vi har tagit fram gåstolen till Lilla nu och hon far också fram som ett torrt skinn! (Bra uttryck Telis!) Jag trodde inte hon skulle vara så målmedveten, men hon ser vad hon vill och tar sig dit, coolt!


    Har precis varit och övat med "min" kör, det känns så skönt när man varit där. Det är verkligen hälsosamt tror jag, att sjunga alltså. Dessutom är det skönt att få koncentrera sig på nåt så speciellt som musiken en stund.


    Och ikväll ska vi till bästa kompisarna och äta, prata och leka. Najs!


    Trevlig helg allihop!

  • Ore

    Har läst ikapp!


    Härligt med trevlig och duktig sotare, PB! Men jag antar att det inte blev så bra att ni kan skjuta upp pannbytet?


    AM: Trist med fredagsbråk...


    Nenne: Vad tror du att P:s övriga kompisar tror om det dräller in en massa heeeelt okända kvinnor från olika delar av Sverige på hans vännerlista på FB...?


    Telis: UNDERBART att läsa om Televinken Ska försöka skriva något liknande om lillkillen, när jag har tid. Nu är det nog snarast dags för utryckning. Tystnad är talande...

  • passionsblomman

    Ore, sotaren tycker det bör gå att få bort tjäran så vi kan ha systemet kvar "några år" som han sa. MEN vi själva har så fet-ruttnat på att det inte funkar som det ska att bara vi får ja frånbanken så gör vi det hellre nu och har glädjen av det nya i fler år istället. För det är ju ändå så att vi saknar ack.tankar och elpatron och inte får ut full verkningsgrad på vår ved även om vi skulle lyckas få fortsätta elda nu utan att det ryker in.
    Så vi hoppas banken tycker det är en bra idé att byta.

  • Hattis

    Ojojojojoj här varé rekååård!  Ser med spänning fram emot en ny tråd!

    Telis - underbar skildring av en liten Televink Du har väl sparat den på ett bättre ställe än här???!!!

    Å kommer inte ihåg så mycket men Lappis - vinflaskan var öppnad sedan två dagar och vaccuumpumpad. Vinkyl har vi (tyvärr) inte - satsar nog på det till nästa kök. Men det kanske är bättre att den står framme även om den är öppnad?

  • Hattis

    Nenne, ska det inte vara någe bakpulver i pollymuffinsarna? Kan tänka mig att det funkar utan också. De lät helt underbara!

  • Hattis

    Å Snigeln - förstår att du vill att dagarna ska gå fort till torsdag. Men nu är det ju redan helg! Jag har en kompis som inte heller växte enligt kurvan på slutet och det var ingen fara. Det är kanske en liten trygghet i sig att de är noggranna. Kram på dig.

    Porchez - vilken jobbsituation! Gåiniväggenvarningslampan tjuter förfullt hos mig när jag läser hur din chef har behandlat situationen. Mycket och oklart ansvar och mindre och oklara befogenheter i en krackelerande organisation är en klart illavarslande kombo.  Passa dig så att du inte blir utnyttjad och sälj dig dyyyrt. Ställ krav på att få tydliga besked om vad som gäller för dig gentemot andra funktioner. Det är inte säkert att din chef är helt på det klara med det själv så det kan vara läge för dig att skissa på det själv och lägga ett förslag under näsan på honom. Du löser ett stort problem åt din arbetsgivare om du går med på att fortsätta. Kram!

  • Hattis

    Jag känner mig som en stooor skolkare idag. Brf-föreningen har haft städdag och jag som har varit sjuk hela veckan och ändå släpat mig till jobbet kände att jag vill vara inne idag, jag vill inte ut och frysa en hel förmiddag eftersom jag fortfarande inte mår bra . Det är ju rätt trevligt egentligen och vi är alltid annars med, ibland både maken och jag. Men jag skulle ju ha kunnat släpa mig ut dit ändå. Och tagit ytterligare ett par dagar på mig för att bli frisk. Jag längtar efter att träna och gå ut och röra på mig! En kvardröjande känsla av dåligt samvete har jag iaf, och känner att jag inte riktigt har lust att kila iväg och handla ifall någon får syn på mig.

  • Vännerfan

    BS, Jag kom på att länkar man varit inne på sparas på datorn, så jag gick igenom och kollade. Dock verkar den bara spara upp till 7 veckor gamla, så jag hittade inget tyvärr. Någon som vet hur man får fram länkar ännu längre tillbaka i tiden?

  • start september

    Missade helt att kommentera Snaily. Mitt SF-mått stannade av och helt plötsligt blev BM osäker på om huvudet var fixerat. Jag hamnade också på extra UL (Ultragyn, vilket  har ungefärsamma funktion som specialist-MVC). Allt var väl och det var att liten sjunkit ner. Jag kollade nu och det var i v 35+3 jag var på UL:et.

    Det är säkert ngt liknande för dig! Hoppas tien går fort!

Svar på tråden Livets toppar och dalar