• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Hej i tråden!


    Äntligen tillbaka i civilisationen! (Lite för primitivt på landet + varranannadagsväder ...)


    Bra att du startade ny tråd MSW! <3


    Några nyheter??? Eller ska ni tvinga mig att läsa ikapp två veckors trådprat ...? Någon kanske bara kan ge mig en snabb brief?


     

  • fru AM

    Men Snorkfröken! Så fruktansvärt. Det är som BS säger - man saknar ord. De största kramarna i världen till dig och din make. Jag kommer tänka på er mycket framöver.


  • fru AM

    Hej alla! Jag är också med på insamling till blommor givetvis. En bukett innebär ju att man känner lite extra att någon bryr sig. Vi kanske ska avvakta ett tag dock så att hon hinner komma hem från sjukhuset?


    Min mans kusin o hennes man råkade ut för exakt detta för 2,5 år sedan. De hade mycket hjälp av att de fick en stödgrupp med andra som drabbats av samma/liknande sak. De i gruppen blev nära vänner som de fortsatt umgås med. Hoppas Snorkis kan få kontakt med en sådan grupp.


    Stackars, stackars Snorkis med man. Jag kan inte tänka på annat idag.


    Stor kram till alla.

  • fru AM

    Nä fy sjutton det här är en mardröm som man bara vill vakna från ... Sitter med tårar i ögonen hela tiden ... kan inte ens förstå hur man klarar av något sånt här. Men det gör ju uppenbarligen 350 par per år. Fruktansvärt.

  • fru AM

    Hej Klockarbol förresten. Välkommen! Låg stämning har just nu men om du läst ett tag så vet du att det går upp och ner här inne. Fast så här lågt vet jag inte att det varit någonsin.


    Trevligt med en jämnårig trådsyster i alla fall.

  • fru AM

    Min mans kusin och hennes man råkade ut för detta för 4,5 år sedan. De fick väldigt mycket stöd i o m en grupp av andra par som också genomlidit samma sak. De gav också sin lilla flicka det namn de hade tänkt sig och har en gravsten vid familjegraven. Exakt två år senare så fick de en liten välskapt pojke. Givetvis var den graviditeten nervpåfrestande men de gick på extra mycket kontroller osv.


    Vad låg man blir av att veta att någon i tråden går genom helvetet just nu ...

  • fru AM

    Jag säger hej för kvällen - måste koppla bort detta litet just nu om det går för om ett litet tag kommer Storsonen tillbaks från 2 pappaveckor.


    Kram på er alla

Svar på tråden Livets toppar och dalar