• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • viktualia
    passionsblomman skrev 2010-10-22 13:31:29 följande:
    Jag missade det preciiiiiiis!
    sjuuukt nöjd!! haha!

    nu kan jag gå på prommis till affärn!


     


    en sliskig favvis

  • viktualia
    passionsblomman skrev 2010-10-22 13:37:26 följande:
    Sedan fredagen den 15/10 har vi skrivit 1000 inlägg!Vi borde ju komma upp i flera hundra till då!
    sanslöst! tur att man inte varit på semester...
  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2010-10-22 13:25:48 följande:
    Hej, förra året hann jag tröttna på all snö men idag finns ju nyhetens behag åter här så idag är det roligt med snö! Iris kom in till oss imorse och sade mamma, mamma, det har SNÖAT!!! och var så upphetsad så det var också riktigt kul. Sedan upptäckte jag ju för två år sedan hur roligt det är att åka längd, förra året var jag ju gravid och då var det uteslutet för då mådde jag ju så risigt men i vinter tänkte jag och mamma försöka åka lite. Under förutsättning att Astrid skärper sig lite då så att hennes pappa kan ha hand om henne en stund men i alla fall. Jag har önskat mig skidor i julklapp så får vi se.
    Iris verkar ha bättre minne än Livia i alla fall. Imorse pekade jag uppspelt ut genom fönstret för att visa på att det snöade friskt. Livia: (imponerat) "Åååååh! Men vad är det för nåt?"
  • MSW

    Hej! Försöker läsa ifatt, men pga 13000 spurten hinner jag inte just nu! ska strax fixa mellis, så vi är klara för eftermiddagens Ikea-utflykt när maken kommer hem!(-----) jag ansluter också till vinter/snö/mörker-hataklubben! Lite mer än vanligt pga alla sjukdomar vi drabbas av i år.. (----) kramar till porchez för jobbig jobb sits! (---) själv funderar jag på att slänga ihop en jobbansökan till ett jobb som är det jag pluggar till, men vill juh egentligen bli färdig först, men söka går juh (har inte alls bestämt mig än alltså)! Förresten så kom bim snabbare än jag hade vågat räkna på (fick inga klara äl-signaler) så idag kom det blod! Så nu är det kört för att "klara" mig med att bara missa nästa höst termin, så nu får vi prata om vi ska avvakta ett tag eller köra på.. Nu är det fil och müsli som gäller! Puss på er! Och ha en bra fredag och en härlig helg!


Svar på tråden Livets toppar och dalar