• MissPersika

    Någon som gifter sig Juli 2011?

    Någon mer än jag som gifter sig då?


     


    Vet inte om det finns Juli2011 tråd :D


     


     


    ÄNTLIGEN får jag bli fru

  • Svar på tråden Någon som gifter sig Juli 2011?
  • RockTroll
    lunagarden skrev 2010-08-19 18:13:38 följande:
    sommarullis - det är nog bara i Borås...
    Hoppas verkligen det :O nu funderar vi på att ta en vigselförrättare någon annanstans ifrån.
  • lunagarden

     


    RockTroll skrev 2010-08-19 18:34:24 följande:
    Hoppas verkligen det :O nu funderar vi på att ta en vigselförrättare någon annanstans ifrån.

    Det tycker jag ni gör rätt i!

    När jag jobbade för en kommun frågade sekreteraren alltid paren som ringde om särskilda önskemål mm, så hjälpte hon dem att matcha med rätt vigselförrättare om man inte hade särskilda önskemål.

    Vi hade någon som inte vigde utanför kommunhuset, någon som inte tyckte om att viga personer av samma kön mm.

    Ofta är det ju politiker (fast det finns även tjänstemän), men vem vill tex ha ett moderat kommunalråd om man är aktiv sosse, eller tvärtom?

  • S2011
    lunagarden skrev 2010-08-19 17:50:36 följande:
      Vi gifter oss på ett slott
    förstås också ett alternativ - men de som finns härikring har gått lös på otroliga summor, summor som vi tyvärr inte har. dessutom vill bm ha kyrkbröllop, då känns det lite konstigt att fara ut på slott sen?
    åh, jag är bara gnällig just nu; jag vet att det kommer lösa sig, det är lite surt just nu bara.
  • RockTroll
    lunagarden skrev 2010-08-19 18:44:31 följande:
      Det tycker jag ni gör rätt i!När jag jobbade för en kommun frågade sekreteraren alltid paren som ringde om särskilda önskemål mm, så hjälpte hon dem att matcha med rätt vigselförrättare om man inte hade särskilda önskemål.Vi hade någon som inte vigde utanför kommunhuset, någon som inte tyckte om att viga personer av samma kön mm.Ofta är det ju politiker (fast det finns även tjänstemän), men vem vill tex ha ett moderat kommunalråd om man är aktiv sosse, eller tvärtom?
    Ja det handlar ju mycket om personkemi och hur man vill lägga upp vigseln osv. Ska nog kolla med Göteborg det är ju trots allt bara 6 mil så ingen jättestrecka.
  • lunagarden

     


    S2011 skrev 2010-08-19 19:15:44 följande:
    förstås också ett alternativ - men de som finns härikring har gått lös på otroliga summor, summor som vi tyvärr inte har. dessutom vill bm ha kyrkbröllop, då känns det lite konstigt att fara ut på slott sen?åh, jag är bara gnällig just nu; jag vet att det kommer lösa sig, det är lite surt just nu bara.

    Många av dem som har bröllop på slottet vi valt gifter sig i kyrkan och har festen på slottet. Vi ska dock gifta oss borgerligt i slottsparken.

    Visst kostar hyran en hel del, men det sparar vi in på mat- och alkoholkostnaden jämfört med en restaurang, då vi nu kan välja egen catering/meny.

    Klart det löser sig!

  • S2011
    lunagarden skrev 2010-08-19 19:46:04 följande:
      Många av dem som har bröllop på slottet vi valt gifter sig i kyrkan och har festen på slottet. Vi ska dock gifta oss borgerligt i slottsparken.Visst kostar hyran en hel del, men det sparar vi in på mat- och alkoholkostnaden jämfört med en restaurang, då vi nu kan välja egen catering/meny.Klart det löser sig!
    tack för välbehövligt pepp :)

    imorrn far vi nog och kollar på en herrgård alldeles utanför city som ligger otroligt vackert till bredvid en liten sjö :)

  • lunagarden

     


    S2011 skrev 2010-08-19 19:49:47 följande:
    tack för välbehövligt pepp :) imorrn far vi nog och kollar på en herrgård alldeles utanför city som ligger otroligt vackert till bredvid en liten sjö :)

    Lycka till, håller tummarna!

  • SSegerberg

    Lundagarden: tack så mycket! det är såå kul med ringar. Men det är inte det lättaste att välja... men nu tror jag att jag har rätt. Jag har tyckt om samma ring i ca 6 månader i sträck utan att ångra valet så det blir nog den med den princess diamanten..

  • SSegerberg

    S2011 : Vad tråkigt att höra om era planer.. Klart att det kommer att lösa sig och ni kommer hitta den perfekta platsen som passar önskemål och plånbok. Det är ju letandet som är det jobbiga.
    Vi hade hittat en jättefin lokal med matsal, dansgolv, rum för bröllopstårta och fin veranda, gräsmatta i gammal stil.. ja den hade allt! Tom priset var perfekt, men damen hom ägde den ville inte boka något långt i förväg utan snarare i april, typ 3 månader innan vigseln.. tack men nej tack! vill inte sitta med 50 gäster utan en lokal om hon ångrar sig...Det fick bli en byggdegård som vi kommer att lägga pengar på att få iordning innuti, dukning och såå.. visst det blir inte en bal på slottet, men det kommer att bli en underbar fest ialla fall.. Vi valde att ha kvar lite pengar efter bröllopet och investera i äktenskapet.. Oj vad pretto det lät!.. inte min tanke...

Svar på tråden Någon som gifter sig Juli 2011?