• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hejhej alla! Klart mindre tryck nu - semestertider.


    Angående ny tråd: Jag kommer nog inte hem ordentligt förrän 26-27 juli. Finns det ingen ny tråd då så startar jag en.


    Här pågår packningsbestyr inför Italien (torsdag) ... Packning för fem pers som ska bli så liten som möjligt. Hoppas och tror på tvättmaskin i hyrhuset!


    BS: nu minns jag inte ens vem det var som villeha en träställning till gunga men den personen kan kanske dela med sig av sparade länkar ... Kolla K-rauta

  • fru AM

    Sorry nu kastar jag mig bara in i tråden och jag måste svära: HELVETESDJÄVLAHYRESGÄST


    Nu är det på advokatnivå ... Lugn och fin sommar ...

  • fru AM

    Har bakat Tingas rabarbertårta två gånger! Den blir bara godare och godare. Har tillsatt lite vaniljpulver i smeten (alltså inte vaniljsocker utan -pulver) samt serverat med vispgrädde med lite vaniljSOCKER i. 


    När jag har bakat de har den inte varit klar efter 25 minuter utan jag har sänkt värmen (till 150 - varmluft) och låtit den stå inne - med passning - hela 45 minuter.

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-06-29 11:05:42 följande:
    AM - vad trist! Varför vill han flytta in om det inte uppfyller hans krav på "duschar"? Då är det väl bättre om han flyttar någon annanstans? När är det ni sticker iväg och får lite lugn och ro?
    För att han är precis den DJÄVLA TYP som jag anade när jag googlade på honom innan vi godkände bytet (dock hittade jag inget som vi kunde stödja ett nekande på). Fast nu har jag via kontakter hittat en tuffing till fastighetsadvokat så vi får se ...

    Vi åker på torsdag!


    Är det imorgon adoptionstanten kommer? Undrar om du får reda på vad det var som hade hänt sist ....?

  • fru AM

    Kanske ska jag gå upp till grannen och plantera rabarber i ett av rummen (måste bara bryta upp parketten först). "Va, såg ni inte det här rummet när ni tittade på våningen? Vi har alltid haft det som en allmän köksträdgård för hela huset. Jaja så är det"

  • fru AM

    Göra om bröllopsresa! Själv drömmer jag om att, en gång när barnen blivit större så man kan lämna bort dem en vecka eller så, åka på bröllopsresa för första gången. Det blev liksom aldrig av eftersom vi hade Livia 10 månader när vi gifte oss. Tre veckor efter bröllopet åkte vi visserligen till Normandie med makens föräldrar och syster men det VÄGRAR jag att betrakta som bröllopsresa Det var inte meningen heller.


    Köper man upplevelser från Box Experience så får man byta och förlänga (det senare mot en liten avgift) utan problem så länge datumet inte gått ut. SORRY - var tvungen att upplysa om det bara


    Nenne igen: nästa gång hos BM kan du be henne känna efter om rumpan är av det benigare slaget eller av det lite rundare slaget - min BM med Livia hade nämligen som enda teori att det är så man avgör kön (innan födseln då). Flickbebisar har rundare, mjukare rumpor tydligen. Stämde på Livia i alla fall.

  • fru AM

    Nenne: men jag vill bara veta om teorin stämmer. Tror att det är en väldigt liten skillnad på benig och "rund" när man snackar bebisar  magen ...

  • fru AM

    Livia har ingen tjock rumpa nu heller - men tydligen då hon låg i magen

  • fru AM

    Ni måste blanda ihop majskrokar med ostbågar. Ostbågar är gott - de smakar ju något i alla fall.


    Imorgon börjar "semestern" vilket jag firade igår genom att bli osams på ett storslaget sätt med maken. Fortfarande inte sams. Vi har inte ens pratat här på morgonen. Jag tror inte han anar hur länge jag kan sura ...


     


    Piggelin: vad skönt att det gick så pass bra med din pappa!!


     


    LAppis: lycka till med adoptionstanten - ni lindar henen kring era lillfingrar i ett huj ska du se. Låt bara inte maken öppna dörren med upknäppt skjorta och en ros mellan tänderna och morra förföriskt på svenskfranska ... Eller kanske?

  • fru AM

    BS: det där stället du länkade såg underbart ut! Måste man dyka för att känna sig välkommen? (Skulle gärna testa men maken vill inte)


    BS igen: Vi åker till Italien morgon (hyr hus i Marche, sedan landet (Västergötland), sedan hemma en sväng och sedan Möja (hyrhus). Taikonsommar. Sursommar. Just nu väldigt opeppad att umgås 24-7 med maken.

  • fru AM

    Hejhej - djäklar vad det finns att fixa dagen innan man åker iväg. Har jag inga prestationskrav i övrigt så har jag det 100 gånger om när dte gäller packning. Vill vara försäkrad mot ALLT. Blir väldigt jobbigt. Har även skrivit på min packlista för böcker: Good Enough av Elizabeth Gummesson. Blir ju väldigt ironiskt ...


    Tror vi hyrt huset vi typ Stugknuten eller liknande sajt - finns ju massor. Även Blocket har en massa hyrstugor. Bara att googla eller gå in på Blocket!


    Mitt och makens gräl handlar från min sida om att han är en oempatisk egoist och mansgris och från hans sida att jag är en ogin bitch typ ... Låter konstruktivt. Det handlar nog om att vi båda känner oss inmålade i olika hörn av hela vår barnrika och uppmärksamhetskrävande tillvaro. Jag vet inte. Antingen blir vi väl sams och kommer framåt eller så blir vi bara sams och står och stampar på samma fläck. 


    Nåväl - jag säger HASTA LA VISTA, BABIES till er alla för nu tar jag mig ledigt. Åter en bit in i juli. Kram och puss till alla. Alla gravvosar: knip tills jag är tillbaka Alla bebisar: ät väx och må bra. Alla: ha det underbart där ni nu är!


    (Snorkfröken: har skickat kläder till dig idag)

  • fru AM

    Hej alla! Hemma på mellanlandning/ompackning. I eftermiddag bär et iväg igen!


    Började försöka läsa ikapp men gav upp efter några sidor - ni har varit produktiva. Hann dock se Hattis plus! Grattis!


    Och vilket drama med ev grav. för OMS! Är inte på det klara dock om det skulle vara ett positivt besked ... oavsett spiralen?


    Ska försöka läsa från mobilen på landet men ej säker på att det funka. Håller tummarna för Snailys RUL!


     


    Kram till alla!

  • fru AM

    Snälla Snaily: kan inte du SMS:a mig om RULet imorgon? JAg inboxar dig mitt telefonnummer. Kram!


    Satan vad jag är trött på att packa. En Taikonsommar som vår innebär behov av minst tre kompetenta packningar för tre/fyra personer. Och det är tydligen jag som ska göra det. Plus allt annat runtiking (tänka på blöjor, välling, lakan) Ska ta upp detta med maken i höst och sätta ner min inte så lilla fot en gång för alla.


    Varmt är det - både skönt och tropiskt som lite jobbigt (och det blir väldigt attraktivt att pipa ut på stan och köpa ngt som saknas för i affärerna är det svalt och skönt)


     


    Puss och kram!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen