• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-14 09:53:36 följande:
    Snaily förresten, tutade du verkligen igår? Telis – jag tog mig friheten att låna vidare brallorna eftersom jag fått låna ett exakt likadant par av en kusin och ville inte blanda ihop dem. + en rosa topp och ett par Cecilia S-byxor som jag såg ut som urcellen Ellen i eftersom de blev som en förhud över ansiktet. Och benen var så långa att uppviket var längre än vad mina ben är. Så nu vet du var de är tills det är din tur igen!

    Vad rolig du är!

  • fru AM

    Apropå garn och eftersom ni alla verkar vara så himla duktiga ch händiga med virknålar o chstickor: jag skulle vilja FÖRSÖKA sticka en tröja till Hektor i "jeansblått" garn, lite melerat liksom och "lite blekt här och var". Är det någon som vet vad jag pratar om och vad jag ska söka på på garnwebbsidorna?

  • fru AM

    Lappis: fint hus! Har kompisar som bor nästan precis där (Gliavägen) och jag har i alla fall aldrig märkt av att flygtrafiken är störande? Det går en buss från t-banan som tar ca 5 minuter. Det är ett jättemysigt område!

  • fru AM

    OCH Lappis: det är mina kompisar som har två adopterade barn som bor där! JAg ser det som ett tecken!!! Köp!

  • fru AM

    PB: så en vecka kvar till testdag alltså. TUMMARNA! Kram!


    Apropå fest så deppade jag ihop här imorse för att jag aldrig kan komma till skott och besluta mig för att orka ha fest - räddades av maken som bestämde att vi inte krånglar till det så - är hemma, tar ev. catering och lånar in hjälp. Så då bestämde jag mig för att köra 500 (månaders)-fest i st för väldigt sen 40-årsfest. Ska bara räkna ut när det kan tänkas bli.


     

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-06-14 11:33:37 följande:
      Jag har massor av täcken och lakan och sånt, det behöver man inte ha med sig! -men kanske en stol.... Närå, sånt där ordnar sig! Men allvarligt talat så har vi snabbt insett att matkontot blir lite annorlunda när man får gäster som stannar över och det är många som vill komma. Vi är vana att vara tre! Den här sommaren kommer vi antagligen att ha fler gäster än sammanlagt på vårt förra ställe. Men det är ju det vi vill! (fast folk har kommit både med delikatesser som älgstek, hemmagjord sylt och saft, vinflaskor och sådär, men ni fattar, det blir ett uppvaknande...)
    Angående att "våldgästa" kompisar: Fast jag tycker det är en självklarhet att ha med mig "frukosttillägg", någon delikatess "hemifrån" och att i alla fall köpa och laga en middag (om vi stannar längre).
  • fru AM

    Muggles och BS: Han hade glömt att ställa in sina privacy settings och skrev något om att han hade hela lägenheten full av kvinnor, barn och barnvagnar men att han började tycka att det räckte. Snaily hann se detta innan jag sa åt honom att kamma sig och skärpa till sina inställningar ... Egentligen hade han inget alls emot att vara invaderad av värsta mammaligan - han ville bara ha lite FB-uppmärksamhet, det erkände han sen.

  • fru AM

    Nenne: Han har ALLTID välstruken skjorta - det är nästan sjukligt. Och om inte skjorta så piké alltså med krage. Har inte sett honom utan krage mer än säg fem gånger under alla år.


    Televinken - nej men TYPISKT med en ryggkletare precis just då (för det var väl Televinkens rygg vi snackar om )

  • fru AM

    Och Telis igen: lovar att omedelbart glömma bort att ÄD förekommit. Tills Televinken berättar det själv på vårt 15:e tråd jubileum eller liknande

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen