• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hejhej! Vi ses imorgon! 12 vid svampen!

  • fru AM

    Dvs första batchen ses 12 - sedan skickar vi SMS och berättar var vi är: i parken elelr hemma hos mig (jag bor inte långt från Svampen)

  • fru AM

    Tack alla dejtdeltagare! Det var jättekul att ses - synd bara att jag är så dålig på att mingla runt och prata med alla ... Hade gärna bytt flera ord med ALLA! Kram på er!


     


    Och kram till er som inte kunde vara med!


     


     

  • fru AM

    Snaily: Jag har inte sett eller känt ett enda hundhår! Korven är ju bara för söt! Så snäll. Tyckte min make var lite fånig på FB - tror inte han led alls av att ha lägenheten fylld av tjejer

  • fru AM

    Storsonen sa förresten nyss att han hade glömt bart att jag förvarnat honom att det skulle vara en massa trådtjejer hemma - så han trodde att han gått till fel våning när han klev in i ett myller. Han påstår att han inte kände sig säker på att han var hemma förrän han såg sin DIF-flagga på väggen i sitt rum.

  • fru AM

    Hej alla! Nästa gång vi har stormöte så tycker jag vi gör det i formen av lunch eller middag och så måste man cirkulera var tjugonde minut eller så (som en speed-datingträff fast med längre intervaller).


    Har haft nattpasset här två nätter på raken (i vanliga fall tar vi varannan natt men Hektor var så stirrig igår att jag inte hade hjärta att låta maken ta den natten eftersom det var "mitt" fel att H var spattig). Så det ska bli skönt att krypa till kojs ... ganska snart!


    Kramkram till alla


     


    Vickan: stort tack än en gång för "present-kitet"! Har frusit in den fina rabarbern så jag kan göra paj någon gång under sommaren. Funderar påa tt förbereda ännu mer - göra iordning en smuldeg och stoppa in i frysen.

  • fru AM
    Liten med Mindre skrev 2010-06-13 20:20:27 följande:
    AM - glömde - Livia var en riktigt trevlig ung dam att prata med. Hon o Hector såg lite ställda ut när Mindre röjde runt med leksakerna i början. Något säger mig att ni lyckats bättre med ordningssinnet hos barnen än vi har...även om det inte alltid kanske känns så. (Vi får fortsätta arbetsträningen hemma. )
    Ordningssinne hos Hektor och Livia ... ja just det! Skämtare där!  Livia var däremot SÅ nöjd med att lägenheten eller våningen eller vad den nu ska kallas var full med folk. Hon satt och sa till sin pappa hela tiden att hon tyckte det var så mysigt (även om hon inte tyckte det var nödvändigt att vara ute och prata med er vuxna). Och hon blev rätt deprimerad när ni gick allihop
  • fru AM

    Hej Page!


    Synd att du inte hann hänga med upp till mig - om så bara för att kissa!


    Tack för komplimangen


    Vore kul att höra mer om hur allt är med dig och J ... Om du tittar in i tråden igen. Och kommer du till Stockholm igen så hör av dig så ska du få besöka en "våning"

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen