• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Piggelin1

    Nenne, mannen har brjat operaton övertalning att vi ska åke norrut, dvs mot Gävle & sen Falun (läs Mackmyra, ligger ngnstans åt ditt håll tydligen), OM det blir fallet, får vi komma förbi på en kaffe & spana in din mage?


    I ärlighetens namn så är jag just nu mer inne på att åka söderut längs östkusten nu när det är så varmt, jag hade nog varit mer lättövertalad om vädret varit svalare. Men inom några dagar har vi nog lyckats bestämma oss för om det blir åt ditt eller PB's håll Lovar att höra av mig iaf!

  • Piggelin1

    Nähäpp, börjar bli dags att packa ihop oss & sätta oss i bilen. Tjing på er!

  • snaily

    Oms
    Skönt med minus, och himla bra att du fick tid hos gyn så pass snabbt!


    Nenne
    Åå, kanylballe, my favourite! Välkammad utter!
    Får hoppas ni fortfarande är hemma då (onsdag nästa vecka), och inte på BB...


    Piggelin
    Grattis till första semesterdagen, underbart! Jag hejade också på Holland för övrigt.


    Jag ska försöka ringa specialistmödravården idag med en så oviktig frågeställning som om man kan få (köpa) med sig bilder från RUL eller ej... Vi har fortfarande bara bilderna från VUL i v 7 sittandes på kylskåpsdörren.

  • Oms

    snaily - det är just från RUL som man brukar få köpa bilder, man kan hos vissa även få de på dvd osv.

  • nennesjuttioåtta

    Snaily – hos oss fick man en faktura hem på 250 kr för bilderna, klart ni får bilder! Pitten i pannan!


    Piggelin – Kaffekokarn kommer gå varm i sommar! Kul! Du kan ju tipsa om att de håller på att bygga en ny whiskyby ifall att du vill ta det en annan gång, (Dvs att det krockar med att jag ändå inte är anträffbar). Andra tips jag tror du gillar: 


    www.hogbobrukshotell.se/sv/restaurang


    www.furuviksbrygga.se/


    www.axmarbrygga.se/


    shop.bjorkandberries.se/ (detta äter man dock inte)


    Här har de ingen speciell tid innan de sätter igång en så länge allt ser bra ut. Men jag hoppas jag slipper gå över alltför länge, är så nyfiken!  

  • snaily

    Så! Nu är alla ansökningspapper om havandeskapspenning ifyllda och klara! Nu saknar jag bara det jäkla moderskapsintyget (som krångliga BM inte ville skriva ut förrän efter RUL )! Har jag tur kanske det kan komma i slutet av veckan... kanske.


    Bilder från RUL fick man köpa för 60 kr, sa de när jag ringde.

  • nennesjuttioåtta

    Här har det iaf hänt för andra gången i rad att jag sett stjärnor efter sex, före det var det senaste tillfället i november. Wohoooo! nu vänder det! Tröksexet är long gone! Men det blir lite sd att pusta igenom efteråt, men det ska visst vara bra massage för Pricken.

  • fru AM

    Snälla Snaily: kan inte du SMS:a mig om RULet imorgon? JAg inboxar dig mitt telefonnummer. Kram!


    Satan vad jag är trött på att packa. En Taikonsommar som vår innebär behov av minst tre kompetenta packningar för tre/fyra personer. Och det är tydligen jag som ska göra det. Plus allt annat runtiking (tänka på blöjor, välling, lakan) Ska ta upp detta med maken i höst och sätta ner min inte så lilla fot en gång för alla.


    Varmt är det - både skönt och tropiskt som lite jobbigt (och det blir väldigt attraktivt att pipa ut på stan och köpa ngt som saknas för i affärerna är det svalt och skönt)


     


    Puss och kram!

  • snaily

    AM
    Kan absolut smsa dig efter RUL! Ett litet problem bara - det var inget mobilnummer med i ditt inboxmeddelande??!


    Någon annan i tråden som har AMs mobilnummer och kan tänka sig inboxa det till mig??


    Nenne
    Grattis!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen