• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Grattis grattis grattis! Nu ligger liten och sirar i din mage, krokusarna under snön! Så härligt!

    Min mamma har haft syjunta i 35år, snart, med samma tanter... Det blir mest god mat och skvaller nu för tiden, men i min barndom stickade och sydde och växtfärgade och exprimenterade de för glatta livet! Har också lust!

    Var på Ikea idag köpte barnstol och lampor och småprylar. Skulle egentligen ha köpt köksbord, men det blidde inget... Men köttbullar och esther smakade kött för första gången! Oj, vilka roliga miner!

    Hittade vintergä k i en rabatt på vägen hem. Åh, de var helt nyfödda, min vårlängtan bränner i hjärtat...

  • Hvidbrud

    Blommis: jag har också fyllt i, men vad tusan jag skrev kommer jag ju inte ihåg! ( ammar ju fortfarande..... )

  • Hvidbrud

    Jag minns... Ja, men så käns det verkligen! Som om det var i ett annat liv man var gravid...
    Ankan; åh! Det är så snart! Är du stor och fin eller liten och fin?

  • Hvidbrud

    Lanovia: stackars lilla Ellen som har så ont, och stackars er när hon gråter så. Det känns så hemskt! Kramar pm som bara den! E hade också luft i magen, det hjälpte med sempers magdroppar, att vi la henne på magen, på magen och sen ner till höger om kroppen på sidan, sen upp på magen igen sen ner på vänster sida och lyfte hennes ena ben lite och om igen. Hon skrek väldigt när detta pågick k men oj vilka brakare som kom ut från den lilla lilla gumpen... Något jag också gjorde var att klappa henne i gumpen en ggn i sekunden, lite långsammare en vanligt med ganska bestämt. Zonterapi medsols under fötterna och mag massage och cykla med benen. Och viktigast se till att hon rapade efeter varje gång hon åt. Det kunde ta lika lång tid som hon åt innan bubblorna kom upp. Skickat styrkekramar i mängder!

  • Hvidbrud

    Hej!
    Har inte skrivit på ett tag för jag har försökt hitta de rätta orden. Det blir ju så lätt fel. Skickar bara en lång hård kram i stället.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan