• Hvidbrud

    Iiiiiiihhh!!! Iiiiiiiihhh!!! Iiiiiiihhhh! Vad späääääännande! Jag tror jag smäller av!! Iiiiihhh! Nio fina foliklar ska firas! Häller upp kaffe i finkopparna!

  • Hvidbrud

    Kramar till er allihop!

    Drömde om dig, blommis, jag konstaterade att du såg nästan ut som jag förestält mig... *skakar på huvudet åt mig själv*

    E ligger och pladdrar, fler och fler samansatta ljudkombinationer, på morgonen ligger hon och viskar dem... Sötis... Men tänderna är osynliga och inte drar hon sig upp till sittandes ännu, men hon fixar pincettgreppet!

    Kram igen!
    Over and out

  • Hvidbrud

    Hjärtat lillellen och vilken gullig bild jag fick i huvudet att sova på! Tack gullelanovia!
    Lilla e sa gullegull igår. Men det var nog bara ett härligt lyckoljud, men jag och Batman kollade på varandra och log... Makens morbror är på besök, trevligt, men jag fattar inte så mycket...
    Tror jag går och knyter mig brevid lilla gumman!
    Puss på et alla och massor av kramar till alla härliga kvinnor! Denna tråden är så himla fin och ni är så goa allihop i livets dalar och toppar- topografin är finfin!

  • Hvidbrud

    E du också vaken blommis? Hej!!!!
    Just det! Du hade mellanblont hår, lite uppklipt men långt över axlarna, söt och lite fyrkantigt ansikte med vad jag i drömmen ville säga var ett karaktäristiskt leende, lite bredaxlad. Grå ögon tror jag och höga kindben.

  • Hvidbrud

    Gråa hår ska man väll ha? Färgar själv håret med henna och jag blir orangare och orangare varje gång... Snart måste jag hitta en annan lösning annars liknar jag en äldre indisk eller pakistansk man!

  • Hvidbrud

    Låter som en bra idé. Min lilla kyckling kallade på mig så nu blir det dags att sova, ska ju vakna med tuppen i morgon!
    Sov gott fina hönan!

  • Hvidbrud

    Tror också att jag skulle trivas i ditt fina hönshus! Tror killen gillar dig, det är tyvärr inte var dag man träffar på en riktig tant med ben i näsan och talförmågan i behåll och med ett så stort och varm hjärta som du har, blommis!
    Nä pbaaackpbaaaackpbaack! Nu hoppar jag upp på min pinne och stoppar huvudet inser vingen! Nattinatt

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan