• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Med en enkel tulipaaan uppå bemärkelsedaaaan, jag har den äran jag har den äran att grattuleeeeera!!!!!! grattis på namnsdagen, gumman!

  • Hvidbrud

    Bild bild bild!! Fru sy skrev 2010-05-16 18:13:18 följande:


    Nu är jag färdig med balklänningen!!! Jippi!!!!!!!!!!!!!  *Häller upp citronlikör och skålar med alla som vill vara med*
  • Hvidbrud

    Kram leksi gumman! Känner med dig. Kram! Hormonerna KOMMER släppa. Bebis behöver dig just nu och du kommer att njuta av det. Det kan ju kanske vara att di först kommer att börja gilla läget när han blrjar bli mer självständig vid ca 4 mån? Det är många som tycker att det blir lättare då... Prata med BVC när ni ska dit, hon frågar garanterat hur du har det. OM du känner att du behöver snacka av dig fins det ju någon de kan hänvisa dig till. Eller inboxa om det käns mer aktuellt... Har för mig att blommis också hade det jobbigt efter förlossningen? Har kanske några visdomsord att dela med sig av? Kaj skickar iallafall tusen varma kramar!

  • Hvidbrud

    Kram till dig också lanovia! Och dina bröstvårtor . I know... Vänta bara till hon börjar nypa i den andra medan hon tuggar i den ena... Nä! Kram kram kram!

  • Hvidbrud

    Mmm... Låter gott syis! Bara att njuta av mögelosten innan du blir gravid! Guuud vad jag saknade det när jag väntade e. Och vin... Älskar dina klänningar! Kunde tänka mig att köpa en till es niomånadersdag på onsdag... Du kanske kan inboxa lite om det är möjligt att köpa över nätet?

  • Hvidbrud
    Härlig är du! lanovia 08 skrev 2010-05-16 22:37:11 följande:
    Nu skäms jag och drar snabb hängtuttarna framför ansiktet, Fru Sy jag har ju helt glömt kolla in på din sida. Det har försvunnit i allt annat skall göra det, lovar.
  • Hvidbrud

    Nu ska jag nanna! Mamma kommer i morgon och jag längtar! Hoppas att alla har haft en härlig kväll och att vi hittar varandra i morgon.... ....

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan