• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Och blommis, ha det nu riktigt tanthärligt i morgon!

  • Hvidbrud

    5g i stan. E snusar i vagner och vi vandrar mot hamnen, vill höra fiskmåsarna skrika. Hoppas hoppas att de är där! Vem har sagt att solen inte har nån lukt? Mmmm... Den doftar hopp uch drömmar!

  • Hvidbrud

    Grattis på namsdagen lilla loppan!
    Vi blåste inte bort och såg bara en fikmås... Gick i tre timmar och det var så härligt! Husen växer som svampar där i hamnen så jag fick en rejäl dos modern arkitektur.

    Liten e har övat sig på att säga dadadadagaaaga hela kvällen... Nattade henne kl 9 men somnade först kl 12... Jag kan ju inte låta bli att skratta och le när hon säger så och då fortsätter hon... Borde jobba på pokerfacet inför framtida uppfostringsuppdrag.
    Skönt att det löste sig med babysim!

    Härlig helg det låter till att ha varit ninnis!

    Kram till alla goa tjejer!

  • Hvidbrud

    Daa, det var inte meningen att du skulle träffa de små hjärtegrynen, kalla mig kall, men de blev aldrig något mer än en klump. Förlåt om jag trampar dig på tårna, jag vet hur ont det gör, men det gör det inte lättare att bearbeta om du tänker på dem som bebisar, om de skulle bli bebisar så skulle de bli bebisar, men de blev aldrig det för att det inte var meningen. Det betyder inte att det är nått fel på dig eller din make bara att det var något som inte stämde med embryot därför valde naturen och din kropp att skilja bort det. Krarmar om extra hårt och länge och hoppas att jag inte sårar eller blandar mig fel i din sorg, som du självklart ska bearbeta.

  • Hvidbrud

    Byggis: jepp! Det var lilla e som lärde henne det, nästa gång blir det ga ga ga!

    Fikmås... Ja en sån har jag! (mås=rumpa på danska) =B

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan