• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Maken på jobb, e ligger i sin säng, jag har od våfflor, -tror jag tar mig ett glas vitt till "amerikansk drama" på dr1 om 5 min.

  • Hvidbrud

    Låter underbart ninnis! Fick ju inte sagt grattis till fridagen! Och granskningen! Och den härliga middagen!

    Har lurat på en påse pressenter i gästrummet... Kan de månne vara till miiiig....? Ska kanske gå tidigt i säng så i morgon kommer fortare .

  • Hvidbrud

    Åh! Gulligaste sötisar! Tusen tack för alla grattisar, ni värmer mitt gamla hjärta! Som är 2 år och tre dagar äldre... Ninnis knep mitt årtal

  • Hvidbrud

    Å EA käraste EA!!! Fy så tråkigt!!! Kryper in under filten med en stor bit tårta och ett glas vin och lite tapas och ost. Kramar om och håller handen till traktorn kommer.

  • Hvidbrud

    "Klappar händerna i ren förtjusning och dansar runt"
    Nä, nu bjuder jag på tårta och champange och pata-pata på högsta volym!


    passionsblomman skrev 2010-03-26 22:24:42 följande:
    Åh jag har ju inte...*sjunger för fullt* Vad é dé för en dag, är dé en vanli´dag?NEJ dé é ingen vanli´dag för dé é Hvidis födelsedagHURRA HURRA HURRAAAAAHURRA HURRA HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!*klappar i händerna och tjoar och tjimmar, kramar och dansar runt*
    åh! Bloomis i can feeeeel you!!!!!
  • Hvidbrud

    Åh, lanovia gumman, det är ju inte så konstigt att du vill vara med din lilla Ellen! Ringde du efter dem, eller hur gick det? Jag har vrit borta från e Max 1 1/2 timme, sen höll jag på at krevera! Stackars min man som inte får dofta henne på två dygn!
    Hoppas att ni hade det mysigt, du och tjejerna, och vad gulligt av din man att passa ellen .

  • Hvidbrud

    Guuud vad fiiin den är! Vaddå grotesk?!! Den är ju vacker! Och vilka underbara stora tjejer du har! Puss!
    I 7mån frågade folk om jag hade tvillingar och snart skulle föda... Kul... Min mans kusin tittade förfärat på mig i 8mån och sa oj, jag har aaaldrig sett en så n mage... Men jag var stolt över den! Och stolt är jag nu över vad som kom ut. Shit vad hon har hållt hov på tåget idag..! Min lilla sessa. Först stirrar hon ut en, titt uppmärksamheten är fångad, sen vinkar hon (det lärde hon sig i förrgår...!) sen ler hon och rynkar näsan och sträcker ut tungan och säger da da da da! Avslutar med lite tittut pm de orkar, ny station, ny publik... Behöver jag säga att hon stupade i säng när vi kom hem! Min lilla älskling!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan