• Hvidbrud

    Halsont och hosta... Blä! Men det är nästan borta nu.

    Pratade med min syster i en halvtimme igår om hur man får barnet attsova hela natten. Hon tipsade om en bok- på tyska, så den har jag ingen nytta av... men hon återgav innehållet. Kan berätta om du är intresserad, det är en teknik som innebär fasta rutiner, eget rum och skrik i 5-10min.
    Hennes yngste sover hela natten den andra ggn de prövade...
    Vi väntar lite till med att göra den för att vi gillar att ha henne i samma rum dom oss ännu.

  • Hvidbrud

    Åh, nedrans indianer! Jag är som en öppen kran!!!! Blääää!!! Det blir biff hela veckan tror jag...
    Daa: första gången min brorson träffade min man var i bilen där han ( brorsonen) sov i barnstolen( han var två år då) när han vaknade såg han på min make och sa: e det du som e Batman? *hjärtat*

  • Hvidbrud

    Åh, ankan! Världens finaste pojknamn har ni valt! Det har vi på toppen ab listan också!
    Visst ör det en omställning som heter duga! Helt underbart!
    Är så nyfiken på födseln och hur det går nu, med amning och nattsömn ect. Kramar till hela lilla familjen!

  • Hvidbrud

    Åh ankan! Vad fint! Underbart att höra. Heja dig! Urkvinnan där!
    E gick ner 250g innan hon började gå upp, det är ju helt normalt. De har ju liksom en matsäck med sig från magen, som min barnmorska förklarade. Massor av kramar från en kossa till en annan
    vad häftigt att du kom igång av hinnesvepningen och att du slapp dropp!

  • Hvidbrud

    LÄnken funkar fint! Jag håller tummarna att de har massor av tid och plats till er när det blir dags! (snart!!)

    Min mans morbror dog i går... Sorgligt och tungt. Han var bara lite över femtio. Så sorgligt. Så vi har gått och gått och gått idag, och suttit i solen och pratat och hållt hand.

    Jag har köpt fila-mbt skor idag. Mkt billigare än prginalen, men de ska vara lika bra. Oj vad jag fick ont i fötterna! Tror jag har använt muskler jag aldrig fått fatt i innan. Blir nog ömt i morgon...

  • Hvidbrud

    Åh, har du åkt på den nu stackare. Det var precis så vi har haft det här också. Så tråkigt när man får ställa in! Men du ammar hu, då brukar de små inte bli lika sjuka.
    Skulle egentligen till E's kusiner i morgon men lilla Mira har haft feber och det vill vi såklart inte smittas av och vill låta dem vila upp, så det får bli en anna gång...
    Krya på dig gumman!

  • Hvidbrud

    Godmorgon goa tjejer!
    Heja dig Sonja! Det är verkligen härligt när man övervinner sin lathet och verkligen gör nått bra för sig själv. Inspirerad! Idag blir det powerwalk med barnvagn och mbt!

    Blommis: ja, världens finaste namn har gossarna i tråden och jag tror att vi kommer fortsätta den trenden om vi får en pojke!

    Min lilla rullta ligger och gör plankan hela tiden... På tår och händer och rumpan upp - och skriiiker! Den står hon på alla 4 och gungar. Nu är det inte länge till hon får fart på hela lilla sig!

    Heja bruttan! Ih! Idag gäller det!

  • Hvidbrud

    Ja, du har så rätt blommis. Men vagnen får jag nog ha med ändå, lämnar nog powern hemma och delar upp det i två promenader idag.
    Off we go!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan