Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Iris var tydligen jätteduktig på simningen imorse, för första gången ever gick hon med på att ha en "hallonbåt" runt magen och simma runt själv och jaga bollar i vattnet. Sedan verkar hon inte ha bråkat nämnvärt på väg hem heller för maken lyckades övertala henne att det fanns våfflor om hon kom hem. Tur att Astrid bestämde sig för att sova lite så att jag hann fixa lite. Imorse bestämde hon sig dessutom för att hon ville ha ett par byxor jag köpt åt henne på sig, de har legat i lådan i en månad tror jag och hon har vägrat men helt plötsligt idag gick det fint.

  • BrudSommar2006

    När har Vickan sin UL-tid, är det för sent för ett lycka till?

    När ni säger grus, menar ni faktiskt grus då eller menar ni sand?? Där jag kommer ifrån är grus rätt stora stenar och inget man i mina trakter slänger på is på vintern? *Förvirrad*

  • BrudSommar2006

    Telis, jag tror att vi gick rätt ofta med Iris men nu med Astrid sade hon bara att jag kunde ju höra av mig eller komma in på någon av deras drop in tider när jag kände för det. Vi är ju lite nufikna på hur lång hon är för vi har ju inte fått någon längd sedan hon föddes och vi går och väntar på att hon ska bli 53 cm så att vi får ha henne i bärselen! Maken har varit framme med tumstocken men hur han än drar i henne får han inte fram mer än kanske 51,5 hittills...

  • BrudSommar2006

    Vickan, grattis till lillkillen med huvudet åt rätt håll! Vad roligt med en liten kille men jag har ju tippat på en tjej hela tiden! Där ser man... Har det inte gått att se tidigare eller har ni inte velat veta förrän nu?

  • BrudSommar2006

    Liten, krya på dig, usch vad jobbigt att vara sjuk och höggravid. Jag är så tacksam att jag har mitt gjort men det är väldigt mysigt med en liten Astrid nu när hon väl tittat ut förstås.

    Pust, vi har precis badat, jösses vad hon kräkte ner sig, bläh.

    Vi har också gjort en liten utflykt till Babyland och lagt en massa pengar på saker vi redan har, fast nedpackade på vinden någonstans. Jag orkade inte tjata på maken mer att han ska upp och leta, Astrid hinner väl bli tonåring innan han kommer till skott.

    Tänk att hon är tre veckor redan, nu inne på sin fjärde, hjälp vad tiden går! Än har vi inte haft en människa över heller, rätt skönt så här i vinterkräksjuketider iofs.

  • BrudSommar2006

    Tänk, en till spontanreseshoppare! Snigeln, så länge du inte gått över vecka 28 eller vad det nu är som gäller så ska det väl gå bra att resa. Är äggstockarna nere i normal storlek nu då tror du och all vätska borta?

  • BrudSommar2006

    Lite synd är det att vi missade att ta någon magbild den här gången men jaja, så är det med det nu.

  • BrudSommar2006

    Telis, vad bra med viktuppgång! Här är vi ju uppe i 4,2 kg redan, ska bli kul att se hur det går för dem framöver, de ligger ju så lika, Astrid och Televinken. Har ni bestämt er för AMs storsons namn nu förresten?

  • BrudSommar2006

    Jag inbillar mig att Astrid kräks mer än Iris gjorde men så är hon mer svårrapad också, får väl se hur det utvecklas, det är ju långt kvar till smakisar än.

  • BrudSommar2006

    Telis, japp, en BabyBjörn. iris och maken gillade båda den bäst.

    Hur gick det egentligen med kissen för Koko? Törs knappt fråga men jag verkar ha missat det?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge