Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vickan, ja det kan ju vara något helt annat du har. Jag vet i alla fall att man inte fick dra in luft snabbt genom näsan för att få locket att släppa när jag hade det (jag var till läkare) eftersom det kunde skada trumhinnorna permanent men det struntade jag i för det var så olidligt och tror inte att jag tagit någon skada som tur är.

  • BrudSommar2006

    Vad det gäller hur vattnet går så vet inte jag heller något om det, med Iris tog de hål på hinnorna men jag kände det aldrig och med Astrid antar jag att vattnet måste gått i samband med att hon föddes eller nåt för det hade inte gått när jag kom in och en halvtimme efter inskrivning föddes hon ju. Märkte det aldrig då heller.

  • BrudSommar2006

    Vickan, jag tror inte att det finns så mycket att göra hursom, jag gick till läkare för att jag tänkte att jag kanske hade lock för att jag hade en massa vax i öronen eller så men det hade jag ju inte.

  • BrudSommar2006

    Man får en chans per dag att lägga ifrån sig Astrid i en kvart och då får man springa runt för att få allt gjort hemma!

    Astrid sover ju mellan oss i vår säng, apropå att flytta in barnet i ett annat rum, men det är väl skillnad när man flaskmatar antar jag. För jag vill absolut inte att hon ska hinna vakna så pass att hon ligger och skriker för då tar det ju sju svåra år att få henne att somna om utan hon får amma när hon börjar böka och röra på sig och man märker att hon är på väg att vakna, då hinner hon aldrig vakna ordentligt utan somnar om igen.

    Här klipps tulpanerna med sax om det är bråttom och barnen skriker men de verkar klara sig lika bra för det! Tulpaner är tacksamma för de står alltid så länge jämfört med andra buketter.

    Vad det gäller pelargonerna så får vi se, bladen börjar torka och ramla av nerifrån och upp nu så det är väl bara en tidsfråga. Lökar och vad det var det tipsades om håller ju inte så länge, jag vill ha krukväxter i fönstren som står ett par månader.

  • BrudSommar2006

    Vickan, du känner dig inte sjuk i alla fall? Det är inte maginfluensa menar jag?

    Usch, jag är så tacksam att det här med att vara gravid är över för min del. Ni pratade om att det är tur att man glömmer men jag hade absolut inte glömt min förlossning med Iris när vi började försöka få till Astrid men vad gör man, vill man ha ett syskon så måste man.

  • BrudSommar2006

    Liten, vad hette det "nystädat och fint"?? Jag blir helt förvirrad, finns det folk som faktiskt har så hemma??

    Astrid "gnyr" inte, hon illvrålar! Det gjorde Iris också och fort går det, ena stunden viftar en liten hand, nästa kommer det lilla förvridna ansiktet och sedan är det kört!

    Apropå killen som blev påkörd av tåget så bor vi ju längs med samma linje, stationen innan bara, så för oss känns det alltid extra läskigt när det händer tågolyckor.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge