Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Koko, hjälp, jag känner inte igen dig!!!

    AM, akta dig, annars skickar jag Iris på dig! Oj, nu kommer hon med mormor och morfar, vi hörs!

  • BrudSommar2006

    AM, visar Livia några tecken på att bli lång?

    PB, samma problem med amningen som du nämner, det är ju nu när man sitter i soffan och ammar hela dagarna som vikten kommer att öka och jag har ännu inte blivit av med något av det som jag gick upp när jag satt i soffan och ammade Iris. Jag gick ju i princip inte ner något efter att hon föddes. Idag har jag tex ätit både muffins och nu ikväll semla med mina föräldrar.

    Vickan, själv var jag rätt nöjd med att gå från jobbet när jag väl stressat färdigt för att få allt klart.

  • BrudSommar2006

    Märkligt och trist, när Astrid blir så skrikig att det inte hjälper att amma kan jag inte få tyst på henne utan maken måste ta henne, eller mamma om mina föräldrar är här. Det var likadant med Iris minns jag, det är väl mjölkdoften som förvirrar eller nåt men irriterande är det. Babybjörnen fungerar tex mycket bättre för maken, precis som med Iris.

  • BrudSommar2006

    I morgon ska Iris sova hos mina föräldrar, det ska bli skönt, men nackdelen är att de ska ha gäster på eftermiddagen så vi måste hämta hem henne innan lunch vilket betyder att det inte blir någon jättelång sovmorgon för oss, gissar att vi måste gå upp vid åtta - halv nio för att hinna ut dit till tio. Astrid sover annars som bäst på förmiddagen så det är då jag brukar sova ikapp lite. Jaja, jag tror ändå att det är värt det och Iris vill så gärna. Astrid och jag kanske kan sova lite imorgon i alla fall medan Iris och pappa är och simmar. Sedan blir det våfflor och sedan ut till mina föräldrar så att Iris får leka med sin kusin på eftermiddagen.

    Hoppas kunna övertala maken att få undan julsakerna i helgen, annars blir de väl liggandes i matrummet till nästa jul.

  • BrudSommar2006

    Har äntligen skaffat nya krukväxter till köket, pelargoner, men minns nu när de börjar sloka att de här tidiga är så hårt uppdrivna att de inte brukar hålla, har försökt tidigare år. Annars är just pelargoner nästan det enda som fungerar i vårt kök vår och sommar för det blir stekhett när solen skiner.

  • BrudSommar2006

    Oupsie, heja heja!

    Snorkis, grattis!

    Kul med bokade RUL!

    Liten, hoppas lite barnvakt kan hjälpa rösten.

    Trevlig helg om ni fortfarande är kvar och läser!

  • BrudSommar2006

    Hej Snigeln! Finns det statsanställda sådana som du??? Har du kollat på jobbet nu då att äggstockarna är nere i normal storlek? Vad är normal storlek förresten?

    Fram för fler recept som Vickans muffins! Tog tio minuter högst att slänga ihop och var omöjligt att misslyckas med. Det stod tex att man skulle vispa ägg och socker poröst men jag tordes inte föra oväsen när Astrid sov så jag bara rörde ihop och hoppades att det inte skulle behövas och det gick ju hur bra som helst i alla fall, ha!

  • BrudSommar2006

    EA, kul med BB och födelsedagarna!

    Telis, njut av helgen!

    Här blir det mest extrajobb med Iris hemma men det gäller ju att vi inte visar att vi tycker att det är lite jobbigt.

    Koko, vilken lyx med dagistiderna! Hos oss får man inte välja tiderna själv.

  • BrudSommar2006

    Här satsat det bara på perenner, orkar inte hålla på och gräva upp saker som ska förvaras någon annanstans än i jorden under snön! Sedan är det ju dessvärre rätt stort frånfall på dem också här.

    AM, då kanske Livia och Iris är ungefär lika långa då, Iris var ju 102,5 för ett par månader sedan eller när det nu var. Har för mig att Iris skulle bli 184 cm om hon fortsätter att följa sin kurva men hon är ju yngre än Livia.

    Sitter och väntar på att Iris ska vakna, sedan ska vi ut till mina föräldar. Har gjort en dubbel sats muffins till men lyckades få dem lite väl välgräddade för jag tappade bort tiden när Astrid skrek. Ätbara är de i alla fall så så farligt är det inte.

    Koko, maken fick läsa historien om mössen och sade att det var tur att jag inte hade valt att läsa den högt för då hade våra katter kunnat lära sig ett och annat de inte kan än! Fast jag antar att ni har kattlucka eftersom de kunnat komma in i huset utan att ni sett att han burit in dem? Våra kissar har inte fångat någon mus själva än men mina föräldrars katt höll på och lärde upp Oskar på Öland i somras så det kommer väl. Hon fångade en mus och släppte den sedan så att han skulle få leka med den och varje gång den höll på att smita fångade hon den igen och gav den till honom. Fast jag stod inte ut med att se den stackars musen lida så jag fångade in katterna tills musen hann smita!

  • BrudSommar2006

    Inte tycker jag att pelargoner luktar jättegott om man sticker näsan i dem men det finns det ju ingen anledning till och annars tycker jag inte att de luktar så att det stör.

    PB, jaså det är därför de man köper nu inte tar sig. Eller om det är problem med ljuset som Snorkis föreslår. Nåt är det i alla fall.

    Parnassia, jaså det var du som röstade på Salem! Själv har jag aldrig gillat honom men å andra sidan gäller det de flesta låtar/artister i Melodifestivalen och jag sitter alltid och tittar ändå!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge