Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ja, vad äta till middag, det är frågan! Mina föräldrar kommer hit och fikar i eftermiddag och stannar till middag. Alltid samma problem med att hitta något att laga! Maken är i alla fall hemma idag så att jag har lite hjälp med Astrid om det behövs.

  • BrudSommar2006

    Igår kom Iris hem från dagis och berättade att Love och Tarik hade slagit henne. Det verkade lite konstigt för de hade varit och tittat på Astrid alla tre när jag kom och hämtade henne och hade verkat så sams men maken frågade i alla fall en fröken imorse när han lämnade Iris och fick veta att de inte alls slagit henne, Iris har tydligen nästan högst status i gruppen på dagis och det är ingen som slår henne. Jag har iofs inte sett några tendenser av någon att slåss där när jag hämtar men skönt att veta i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Gissar att det kan vara svårt att övertala gyn att skriva ut proggisar bara sådär? Eller vad tror ni? Tur att det finns resurser här i tråden!

  • BrudSommar2006

    AM, det är ju en klar nackdel förstås, astman alltså, det hjälper inte att medicinera? Hur ska ni klara er utan en liten ragdoll som klättrar i gardinerna!!

  • BrudSommar2006

    Muggles, det är jäkligt mysigt med en bebis bitvis men varje kväll mellan åtta och midnatt när Astrid illvrålar och inte kommer till ro hur man än gör ångrar jag mig bittert!

  • BrudSommar2006

    Iris är i vart fall väldigt förtjust i Astrid, igår när jag kom till dagis stod hon och berättade för en pappa som var där för att hämta ett annat barn att hon hade sin bebis hemma. Sedan fick hon syn på oss i hallen och lyste upp. Ett annat barn frågade om det var hennes lillasyster och hon sken upp som en sol "JAA, det är MIN lillasyster!". Sedan sade en liten pojke där att han också ville ha en lillasyster så de verkar stå högt i kurs just nu på Iris dagis!

  • BrudSommar2006

    Äh, borde ha förstått att lägga ifrån sig Astrid var dömt att misslyckas, nu är jag här, fast igen och då snusar hon så sött förstås.

    Telis, kan du inte byta ut den där enda nattpumpningen mot babysemp?

    Cicci, ingen aning om hon har ont i magen men det var precis samma sak med Iris och då provade vi minifom och tyckte inte att det gjorde någon vidare skillnad? Usch, vilken helg du hade! Det är sant att Iris nog är störst i sin dagisgrupp förresten, hon väger ju 25 kg och är förmodligen längst också, det är 116 som gäller i tröjor nu.

  • BrudSommar2006

    Cicci igen, haha, Iris har lärt sig att sätta upp handen och säga "STOPP!" om ett barn gör något mot henne som hon inte gillar och då slutar de tydligen.

  • BrudSommar2006

    Sallad blir bra men vad ha till, hm. Kyckling blir så krångligt för då kommer jag inte på vad jag ska äta. Fast Iris gillar det förstås.

  • BrudSommar2006

    Föräldrautbildningen vi var på genom mvc innan förlossningen var med blandade par som skulle ha barn ungefär samtidigt men inte nödvändigtvis par som bodde i närheten av oss så de träffade vi aldrig igen sedan. Mammagruppen som bvc ordnade sedan var de man
    fick kontakt med och de bodde i ungefär samma område som en själv också. Antar att det blir lite mer spritt om man bor på ett mindre ställe men det borde ändå vara bvc som ordnar gruppen efter att barnen är födda? Profylaxkurser är alltid privata tror jag men någon form av föräldrautbildning borde väl även privata bm ha eller kunna tipsa om?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge