Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Bah! Det var 50% rea på Pippilotta så jag passade på att beställa och vad händer - 75% slutspurtsrea så klart.

  • BrudSommar2006

    Tinga, hoppas så att det löser sig med dagismaten. När ni måste sondmata, hur kommer det sig att de inte drar ut sonden? Det känns som att det var svettigt nog att hindra Astrid från att dra ut den av misstag.

    Dagis är för övrigt en fantastisk uppfinning, tänk om jag hade blivit tvungen att ha Iris hemma hela dagarna, vilken mardröm.

  • BrudSommar2006

    Tinga, har ni också problem med att hitta kläder? Vi har ju problem med att Iris är en knubbis så inga vanliga byxor går på henne, det är bara stretch som gäller. Har inte tänkt på att man kan ha motsatt problem, alltså att byxor är för stora...

  • BrudSommar2006

    Oj hjälp, nu kom snön och det är inte lite! Bara sådär.

  • BrudSommar2006

    Vart tar dagarna vägen! Nu är det snart dags att hämta Iris - igen! Usch, det är skönt när hon är borta tycker jag *hjälp, sade jag just så om min egen dotter*. Vilken hemsk mamma jag är.

    Astrid väger nu 4140 g, så på en vecka har hon gått upp från 3750 g eller vad det nu var hon vägde till över 4 kg. Så har hon inte bajsat sedan jag kommer inte ihåg när heller så den blöjladdningen ser jag inte fram emot. Sist kom ju laddningen över hela skötbordet och jag tror att maken blev rejält traumatiserad!

    Snigeln, det var ju mycket roligare när vi trodde att det var en ko-ULapparat!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hjälp, visste inte ens att det finns såna restauranger där de släpper borden en månad innan för bokning! Ja så är det när man bor i förorten.

    Nenne, Nancy verkar bete sig precis som Elsa, hon driver mig fullständigt till vansinne och jag tror inte att det blir någon mer honkatt i det här huset någonsin, det är helt klart. Säkert kan man ha otur med kastrerade hankatter också men ingen tidigare katt vi haft har varit så här jobbig.

    Jag läser ikapp hela dagarna, jag kommer ju inte utanför dörren så jag sitter här rätt mycket, men det är så jobbigt att skriva lutad framåt för att försöka nå tangentbordet och med en hand och när jag lyckas lägga ifrån mig henne springer jag runt som en tok och försöker hinna så mycket som möjligt innan hon vaknar igen för det går ju inte att lägga henne ifrån sig utan att hon illvrålar i vaket tillstånd!

  • BrudSommar2006

    Nu ligger Elsa och slickar sig på magen. Måtte hon lyckas bita av den där förbaskade tråden som sitter kvar, annars måste jag försöka med saxen i alla fall, det är för knepigt att ta mig till veterinären med Astrid bara för det.

    Vi måste försöka ta oss iväg för fotografering till lokaltidningen men det är en så usel tid, torsdag förmiddagar. Det betyder att maken måste gå från jobbet och Iris måste vara hemma från dagis, suck. Fast vi har ju fotot och tidningen kvar från när Iris föddes så det är inte mer än rätt vi gör samma sak med Astrid.

  • BrudSommar2006

    Suck igen förresten, idag skulle fem barn, Iris var ett av dem, få åka stjärtlapp och de skulle ha hjälm med sig. Vi peppade Iris och hon gick iväg med hjälmen på imorse och var så stolt men så glömmer samtliga de andra barnen att ta med hjälm så maken ringde och berättade att det inte blir något. Dåligt!

  • BrudSommar2006

    Nenne, försöker man röra sig i huset snubblar man på henne när hon ständigt är framför fötterna på en, försöker man dra ut en stol för att sätta sig är hon där först så man sätter sig på henne, tar man fram en tallrik för att äta är hon i tallriken innan man hinner fram själv, det är ett under att vi har några blomkrukor kvar, alla dörrar är sönderkrafsade och repiga, tappar man en bebisstrumpa på golvet hinner man inte ta upp den innan hon har sprungit iväg med den och tappat bort den och Iris leksaker får man jämt leta efter och så detta konstanta skrikande...

  • BrudSommar2006

    MSW, jag vet inte varför Iris inte fick åka men jag gissar att de skulle gått iväg någonstans och att de inte gör det med bara ett barn.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge