• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Åh, jag har alltid velat prova Floating! Det verkar vara den ultimata avslappningen...

    Abbe: Vi åker fredag 20 nov.

  • FruTez

    Nibla: Kvarteret skatan? Nä, har ju redan beställt biljetterna till My fair... Har inga problem med någon av de i ensemblen Kanske att jag inte riktigt gillar Helen Sjöholm, hon är så präktig, men samtidigt så är hon ju inte sig själv när hon agerar. Det ska nog gå bra ändå! Däremot gillar jag Henrik Dorsin och han ska tydligen också vara med. Hur som helst så blir det My fair Lady, för Buddy Holly var slutsålt och det fanns bara riktigt kassa platser kvar på Hair Spray och Cats. My Fair går dessutom nära hotellet, så om jag är trött och svullen i fötter och ben efter en hel dag på stan och musikalen, så är det inte så långt "hem" till hotellet. Praktiskt och bra!

  • FruTez

    Bauti: Eller tryne! *skratt* Var går du på vattengympan nånstans? Hade också behövt gå på nått sånt...

  • FruTez

    Carma: Inte kul att må dåligt, men vaccinet är ju en pytteliten dos av själva sjukdomen, så det är ju inte konstigt att du mår dåligt. Hoppas det går över snart. Krya på dig!

    Nibla: TRevlig resa!

  • FruTez

    Carma: Jag har hela tiden varit vacklande i frågan om vaccinet. Lutat lite mer åt nejhållet. Så var jag på en mammaträff hos barnmorskan i tisdags och fick reda en intressant sak som har gjort att jag nu börjat fundera på ifall jag vågar låta bli. Om jag vaccineras så bildas det antikroppar. En del av dessa kommer gå över till bebisen via moderkakan. Detta gör att när barnet föds så kommer det ha med sig några antikroppar (fast det är ändå inte ett fullgott skydd som en vaccinering innebär). Hur tusan klaras sig en nyfödd liten krabat mot en influensa? Kanske är det värt "riskerna" att ta vaccinet för att göra så att "riskerna" för att bebisen ska insjukna något mindre? Som sagt, bebisen blir ju inte immun bara för att jag vaccineras, men lite mer skydd än inget alls ska den tydligen få... *suck* Typiskt att jag skulle börja vackla nu. Vaccineringen var nämligen igår, så jag får själv hitta nånstans och vaccineras om jag nu ska ta vaccinet ändå.... Hmm... får se hur jag gör...

    Hoppas annars att allt är bra med er alla, alla magar, bebisar, barn och äkta makar! Jag är så glad att det är fredag. Är så trött idag!! *Zzzzz*

  • FruTez

    Abbe: Åh, va rom låter härligt! Jag äter lunch 11.40 idag. Ska över till grannhuset och köpa en soppa, sedan sitter i matsalen redo för trevligt sällskap!

  • FruTez

    Carma: nä, om jag vill ta den så behöver jag inte betala för den. Igår var det nämligen Drop-In på barnmorskegruppen och då hade det ju varit lätt att bara gå förbi där, men nu måste jag kontakta en vårdcentral istället. Fast jag är inte heeelt övertygad om att jag ska ta den. Ska prata igenom det med gubben ikväll. Typisk bara att jag som varit på nejsidan hela tiden skulle ändra mig nu... *ironisk?*

  • FruTez

    Frujj: De två som dog efter att ha vaccinerat sig var ju jättesjuka! Den ena hade en allvarlig hjärtsjukdom och den andra en allvarlig muskelsjukdom. Hatar tidgningarna som blåser upp allt. Dessa kanske hade dött ändå, utan att ha tagit vaccin.

    Däremot så blir jag lite fundersam. I en helsidesannons i Metro stod det att läsa om vaccinet att en anledning till att ta det är för att man inte själv ska bli sjuk. Längre ner stod det att de flesta som blir sjuka inte kommer att bli mer sjukar än vanligt som de influensor som härjat andra år. Motsägelsefull? Fatta att man blir förvirrad... hehe!

    Tråkigt att höra att du haft en tuff vecka Frujj. Hoppas att åtminstonde helgen blir lugn och skön.

    Kram på er allesammans!

  • FruTez

    Linum: Håller helt med om Aftonbladet och Expressen. Fattar inte att folk faktiskt litar blint på det som står där i...

  • FruTez

    Frujj: Tycker inte heller att det är konstigt att man nojjar sig när man både läser tidningar och tittar på nyheterna. Bara att man hör en del folk (tex. några av tanterna på mitt jobb) som helt litar blint på kvällstidningarna. "Jo, men jag läste faktiskt det i Expressen!" Hahaha!

    Den där Neurosedyngrejen är faktiskt en sak som jag har i bakhuvet och som gör att jag tvekar till vaccinet.

    Jag känner mig helt schitzo när det gäller vaccinet! Jag håller med både för-sidan och mot-sidan. Hur tusan ska jag kunna välja? Kasta tärning? Lottning?

    Bauti: Så trevligt med en ny bil! Vi behöver köpa bil till nästa år. En liten billig bil som är bensinsnål. Så maken kan åka till jobbet. (Som han jobbar är buss inget alternativ) Jag vill inte bli helt låst här ute på landet med otympliga bussar som går sällan på dagen. Nån som har nått bra tips?

    Det ultimata hade varit att hitta en liten billig bil som en tant/gubbe kört till och från jobbet/affären, som knappt gått några mil och som behöver säljas för en billig peng. Håll tummarna att jag hittar nått sånt, haha! *keep dreamin*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!