• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Vad jag förstått så är skillnaden mot andra års influensor, att denna är mer smittsam. Det är ju alltid ett antal som dör varje år av flunsan och det verkar inte vara fler som dött detta året än vanligt... än...!

    Carma; Trevlig helg!

  • FruTez

    Linum: Var faktiskt inne och kikade nyss! Superfina bilder. Gillar speciellt de två bilderna på dig. Klara och fina bilder. Du ser så lycklig ut!

  • FruTez

    Nides: Har ju inte GP. Tur att man gå in på deras hemsida och ta fram annonserna. Vilken otroligt fin bild på lilleman! Han ser så otroligt glad och lycklig ut!

    Bauti: Hoppas det går bra i rätten!

  • FruTez

    Bauti igen: Glömde skriva, det är bara att slå en pling om maken är för jobbig!

  • FruTez

    Nää... nu behöver jag verkligen hjälp! Tänkte åkt tåg till stockholm när jag fyller 30 med maken. Bott på mysigt hotell, gått på musikal och bara myst. Hittar varken hotell till bra pris och SJ är tokiga som tror att jag tänker betala 3.000 spänn för att åka tåg dit. Har inte ens kikat på musikalbiljetter, men de är väl slut... *muttrar*

    Hjälp, va kan jag hitta på istället? Är öppen för det mesta! Herrgårdshelg, sparesa... vet inte allt man kan göra! Hilfe bitte!! Så länge det inte kostar skjortan bara...

  • FruTez

    Tro det eller ej... nu har jag tillslut äntligen bokat weekenresa till min 30 årsdag! Tog bara halva dagen, men tillslut så gick det. Det blir Stockholm iallafall! Hittade tåg för "bara" 2000 kr och ett trevligt hotell mitt i stan. Hotel Adlon, någon som varit där? Nu ska här kikas efter musikalbiljetter med, men först måste jag äta lunch. Har inte ätit på 5 timmar! Äter ju som en elefant nuförtiden, haha!

  • FruTez

    Nibla: Kollade lite snabbt med SAS och då skulle det bara bli runt 700 kr billigare än tåget. Då måste man ju även ta sig in till Stockholm tur o retur från flygplatsen och det kostar ju en peng och då känns det lättare att ta tåget om det ändå blir ungefär samma pengar... Kollade även på flygresor till tex. London med Ryan Air, men i November är jag för gravid för att få flyga med dom då. Jag kan fortf. åka med SAS då, men de var så dyra... lättare med tåget, inga såna problem!

  • FruTez

    Abbe: Ser fram emot programförslaget!

    Två saker som jag planerat att göra på lördagen är ett besök på Gustav Mellbin och samma kväll blir det musikal. Har bokat biljetter till My Fair Lady. Pricken över i:et är att den spelas inom riktigt nära promenadavstånd från vårt hotell! Är ganska nöjd med det jag hittade tillslut, även om det tog en halv dag att leta fram allt inför resan! Tycker också att 500 kr/per person enkel väg med tåg till Stockholm är ett hyftast bra pris ändå. Hotellet verkar jättefint, det ingår frukost, ligger bra och centralt och inte så dyrt heller som vissa andra ställen. Någon som känner till Adlon hotell?

    Frujj: Kul med gitarrkurs!

    Håller förresten med er alla om städningen. Det är mest att flytta runt på saker. Nu kan jag inte damsuga ordentligt längre (sist fick jag så ont i ryggen att jag knappt kunde stå/sitta/ligga, så det får maken göra, men han är sååå slarvig! Hihi! Försöker inte bry mig, men det är svårt att inte gå och småtorka efter honom... haha! Vi har ju nått som kallas byggdamm hemma. Det är inget vanligt damm utan tjockt som synden. Dagen efter man torkat lister m.m. så ligger det där jä*la dammet tjockt igen. Det tar 1-2 år innan allt lägger sig och övergår till "normalt" damm, enligt grannarna iaf. Ibland tittar jag bara på dammet och suckar... det är ju en sak att städa en gång i veckan, men jag vägrar städa varje dag. Har andra roligare saker att göra med mitt liv!

  • FruTez

    Abbe: Var My Fair lady nått att ha då? Jag gillar också musikaler, men har inte läst ett dugg om denna så jag har inga direkta förväntningar.

    Nope, ingen mall för filmrutor, men riktigt rolig idé!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!