• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Nibla: Jag skrev också: "En sak som är säkert, det blir mat och förhoppningsvis många skratt!"

    Vet inte hur jag ska förklara... Jag och Nides har planerat lördagens middag och vi har även lite underhållning på G. Vill ju inte behöva avslöja kvällens aktiviteter. Ni som fått inbjudan behöver alltså inte tänka på nått mer än att ta er dit så kommer kvällen att ordna sig. Skulle vi ha planerat för lite aktiviteter så får vi väl helt enkelt sitta och tjöta lite med varann?

  • FruTez

    Linum: Nej, tack för att du frågar, men det behövs inte. När jag luskade runt lite för ett par veckor sedan så var det ingen som direkt var intresserad, så Nides och jag har slagit våra kloka (förhoppningsvis inte helt puckade) huvuden ihop!

    Bauti: ha på dig precis vad du vill!

  • FruTez

    Frujj: Inte konstigt att du kände dig yr. Balansen sitter ju i örat och har du vätska eller infektion så påverkar det balansen. Usch och fy! Hoppas att du mår bättre idag!! Krya på dig!

  • FruTez

    Bauti: Håller med dig, man orkar inte riktigt lika mycket. Har ovanan att känna mig bakfull dagen efter om jag är uppe för sent en kväll med massa ståhej. Bakfull trots att jag jag inte drack en droppe sprit! Ha det så skoj på mammaplurret!

  • FruTez

    Hej Hej! Jisses vilka stormbyar det varit inatt, iaf, hemma hos oss! Vaknade vid 3 tiden, då hade maken tydligen varit uppe för han hört en smäll. Han klädde på sig och gick ut och då var det vår nytömda soptunna som blåst omkull. Skönt att det itne var värre än så. Helt otroligt dessutom att jag inte vaknade av smällen eller att maken gick upp. Jag som vanligtvis nuförtiden vaknar av en knappnål som faller! Skönt iaf. att jag tydligen sovit som en sten i åtminstonde 5 timmar inatt!

  • FruTez

    Hej hej!

    En fördel med att maken har skadat sig är att detta är första söndagen på evigheter där vi faktiskt bara ska umgås med varann!! *me likie* Inget målande, inget marktegel eller annat. (om man inte räknar med farsdagmiddag hos svärisarna ikväll) Det verkar som att min älskling måste vara hemma från jobbet en vecka till. En del av såret har spruckit!! Igår när vi kom hem från mässan hade det blött igenom förbandet. Hur har de sytt igentligen på akuten? Han ska till läkaren imorgon för att kolla, men trots det så ser såret inte allt för läbbigt ut, så håll tummarna. Hoppas slippa komplikationer och att maken är frisk till vår stockholmsresa. Annars blir det två halta som går gatorna fram, haha!

    Var på hem o villamässan igår! Med maggördel och stödstrumpor på så gick det riktigt bra! Var visserligen trött som en dö säl när vi kom hem, men detta har i sin tur gjort att jag sovit som en gris för första gången på länge. (många djur i min story! Haha)

    Hoppas allt är bra med er alla, alla växande magar och resande folk! Kram kram!

  • FruTez

    Frujj: I lördags förra veckan stod maken ute och sågade marktegel med en maskin, när den fastnade i stenen och slungades vidare mot makens ben. Där tog det stopp och maken fick åka in till akuten och sy några stygn och ta stelkrampsspruta! Allt gick väl, men som Bauti skrev, det är ett krångligt ställe vid vaden/smalbenet. Skinnet är redan spänt och tål inga rörelser...

    Bauti: Den där berömda H20 drinken känner jag till. Jag brukar ta en variant med en anings doft av citrus för att piffa till det, haha!

  • FruTez

    Frujj: Håller tummar och tår att ni slipper svinis!!
    Tack förresten för dryckestipset! Själv är jag för tillfället helt såld på Bon Aqua Citron. Det är också ett mellanting mellan kolsyrat vatten och läsk.

  • FruTez

    Ja, snåljåpar är inte kul. En kompis berättade om ett par vänner till dom som var ditbjudna på middag. De hade frågat om de skulle ta med sig nått. Min kompis sa att de kunde ta med sig nått läsk att dricka. Paret kom dit, åt, drack ur de två 1,5 liters läskflaskorna de hade med sig, tackade för sig och tog med sig flaskorna hem?! Hahha! Snålt eller?

    En liten gåta:

    Vet ni vad höjden av snålhet är?

  • FruTez

    Nibla: Japp det stämmer! Eller som maken brukar säga om snålt folk: Personen är så snål att han gråter när han skit*r!

    Vet ni vad som är höjden av smalhet?

    Att kunna stå under en telefonledning när det regnar utan att bli blöt!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!