• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Abbe/Linum: Tack för min fina födelsedagspresent om Stockholm!! Perfekt för någon som mig som inte känner till staden. Stora kramar på er båda!

  • FruTez

    Linum: Helt rätt! Lastbilschaffisar är verkligen ett släkte för sig. Det lärde jag mig på mitt förra jobb.

  • FruTez

    Frujj: Jättefin väggdekor! Kul också att det är en egendesign!

    Jag blev precis anklagad av en kund. Visste inte om jag skulle skratta eller bli arg. Såhär gick det till:

    Han ringde till huvudväxeln och det första han sa med sin "fisförnäma rikssvenska dialekt" var: "oj, kom jag till växeln?" Han bad sedan om att bli kopplad till Sundsvall. Jag svarade nått i stil med "javisst, ett ögonblick" och satte på sekretessen. Då hörde jag honom säga (ironiskt) till någon brevid: Hörrööö.... jag kom till växeln!? Hon lät ju helt blond!"

    Hahaha! Hur fel hade inte han då?! Fast jag fattar inte hur han kunde säga att jag lät "blond". Hann ju knappt säga nått till honom! Va mycket konstiga människor det finns!

  • FruTez

    Nibla: Har hört att de ändrat sig åtminstonde när det gäller riktigt små barn pga. att många av de små inte har hunnit börja med mat än. Vaccinet innehåller ägg och om de inte har hunnit äta mat så hur ska man veta ifall de är allergiska? Men som sagt, detta gäller ju de som är yngre än så...

  • FruTez

    Nibla: Håller med om att det är konstigt att de kan vela på det sättet. Det är likadant med vi gravida. Först skulle vi ta två sprutor, men så kom de på att vi bara behöver en! De borde de väl ha koll på från början?

  • FruTez

    Hej hopp!

    Vilket jädra väder jag fått idag då... *muttrar* regn, regn och mera regn....

    Jag ringde nyss för att boka bord på Restaurang Taras. Jisses, vilken otrevlig gubbe som svarade. Inte trevlig för fem öre! Han frågade inte ens vilken tid jag ville boka bord till, det var bara fullbokat?! (det var alltså inte abonerat utan "bara" fullbokat) Ja, ja... då ska de slippa att få mina pengar! Det blev en annan favvis, restaurang Söder istället. Supertrevlig personal som gärna hjälpte till!

  • FruTez

    Nibla skrev 2009-11-19 16:08:31 följande:


    Fast Tez, men om det var fullbokat så frågar man väl inte om tid eftersom det just är fullbokat? Eller?
    Då kan man väl säga att det är fullbokat hela kvällen? Beror på hur man svara kunden och han var kort och tyken. Det var ju hockey den dagen och jag tänkte att det kanske blev mindre full när hockeyn börjat, men "nä, det är fullt. Som att slå huvet i väggen. Totalt ointresserad av service. Det måste gå väldigt bra för dom, fullbokat en hel kväll, en regning, blåsig hösttorsdag!? Har även fått höra efteråt att jag inte är ensam om att få ta del av deras otrevligheter...

    Över till nått trevligare! För mig iaf. Hemkommen från 30 årsfirandet i Stockholm. Vilken härlig stad, fast invånarna var mer stressade än här i götet. Vi tog det lugnt och promenerade mest. Stödstrumpor och gördel på, så gick det bra. Vi fikade gigantisk kärleksmums i Gamla stan och shoppade bh på Gustaf Mellbin. Vilken uuunderbar affär!!! Har letat land och rike runt, tom. åkt till andra städer, beställt obekväma modeller från england, men tillslut.... fann jag bh och ammingsbh för xtra xtra big boobies hos Gustaf's! De ska öppna näthandel inom några månader, gissa vem som kommer bli kund där! Kändes lite som att vinna på lotto, när jag gick därifrån. Dessutom var de billigare än Chia här i götet! *bingo*

    Helgen var kanon, det enda trista var hemresan. Skulle tagit 5 timmar, men tog 7. Stort signalfel gjorde att vi fick åka buss en sträcka, men man ska väl vara glad över det lilla, hem kom vi ju tillslut! Annars funkade det ju jättebra att åka tåg.

    Hoppas ni haft en trevlig helg allesammans. Ska vi försöka få ihop en fika snart?
  • FruTez

    Carma: Det gick bra med den halte! *hihi* Vilken syn, en med ankgång och en halt! *skratt* Nä, det var inte så farligt...

    Tillbaka från lunchen. Har ätit på tok för mycket! *note to me* MÅSTE komma ihåg att bebisen erövrat större delen av min kropp nu och magsäcken är gömd nånstans där innklämd mellan revben och bebis!

  • FruTez

    Bauti: Du bakar ju som bara den med en bulle jäsande i ugnen!

    Abbe: Har bakat det med svärföräldrarna, men det är svärmor som förbereder degen. Vi bara kommer dit och hjälper till att "baka ut" det och dricker glögg. Mysigt!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!