• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Va distraherande det är att ha en vild bebis som känns som att den dansar Riverdance i magen samtidigt som man talar med en kund i telefon! *skratt*

    Ni med småttingar, va har ni för barnförsäkring?

  • FruTez

    Har varit såååå trött nu i två dagar. Konstig känsla av att gå två hela dagar och inte känna att man vaknat! Ögonen små som korpgluggar och trött i huvet...

    Men idag är en bra dag! *yay!* Jag har sovit 5 timmar i sträck utan att behöva gå upp och kissa eller vända mig eller ha nån annan krämpa. Så skönt va redig sömn kan göra!

    Carma: Ang. Gaviscon. Jag har en stor flaska hemma och så fyller jag åp den lilla flaskan och har i handväskan! Helt suveränt, då jag har värst halsbränna på eftermiddagarna och det är lite tungt att konka på den stora flaskan!

    Hoppas allt är bra med er allesammans! Fika snart?

    Frujj: Ha en trevlig semesterresa!

  • FruTez

    Måste fråga er som varit gravida, ploppade era navlar ut? Tror att min kanske hinner göra det, för det är inte mycket djup kvar, hehe!

    Abbe: va filmen bra? Ska försöka se den nästa vecka.

  • FruTez

    Carma: Jag har även Gavison i tablettform i min väska, men jag tycker dels att den flytande ger snabbare resultat och så är tuggtabletten lite läskig att tugga. Känns som man har rabies eller nått, med allt skum, haha!

    Någon som varit på Lisebergs jul iår? Ska försöka gå dit i helgen och mysa lite och få till rätt stämmning!

  • FruTez

    Carma: Ja, det var verkligen superkallt i helgen. Blev inget Liseberg för oss heller. Däremot fick vi satt upp julgardiner, utebelysning och julstjärnor! Åh, det är så mysigt hemma nu... Hoppas att du inte åker på nån magsjuka eller nått nu. *håller tummar*

  • FruTez

    Kikar in här och vill önska er alla en uuuuunderbar helg!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

  • FruTez

    Carma: Inte kul att bli kittlad sedan kl 4! Hoppas tänderna kommer snart så lillan får ro. Hur är det annars med magen? Har lillan förstått att det är en bebis där?

    Själv mår jag ok, fast jag känner mig tung som ett hus! Igårkväll verkade det som att bebisen la sig rakt på ishiasnerven eller nått. Kunde knappt gå, då det strålade värk rak nerför ena skinkan och nerför benet. Har knappt sovit nått alls, för det har gjort så ont, samtidigt har det stramat i magen, jag har gått upp o kissat 4 ggr inatt OCH vaknat av en snarkande make. Så skönt att idag är min sista arbetsdag! Imorgon ska jag inte ställa klockan utan bara ligga och dra mig hela dagen! Inte göra ett smack! *myser vid tanken*

    Ska vi försöka få till en fika innan bebisarna börjar trilla ut?

  • FruTez

    Linum: Usch ja, och det jag kände varade (tack o lov) bara en dag!! Fattar inte vilken smärttröskel du måste ha. Ironwoman?

    Carma: Va gulligt att lillan klappar på magen, hihi! Mysigt med granen. Vi ska åka och köpa vår i helgen. Tänkte göra lite julgodis också!

    Hur har ni det med lediga dagar för fika framöver? Innan jul, mellandagar osv.... ?

  • FruTez

    Abbe: På dom bara och visa dom var skåpet ska stå!

    Bauti: Var på sånt infomöte. Försäkringskassan gör det inte lätt för en. Det är ju inte bara att skicka in papper o tro att allt e frid o fröjd, nä, först måste du amnäla att du vill ansöka att du vill ha ersättning osv.! Ha,ha!

  • FruTez

    God jul god jul!

    Hoppas allt är bra med er. Själv så har jag väl börjat lugna ner mig lite efter gårdagens chock. Vaknade 6.35 av att vattnet gick, inte riktigt va jag förväntade mig två veckor för tidigt. Alla säger ju hela tiden att förstagångsföderskor alltid går över tiden. Har varit fram o tillbax på BB. Än så länge är allt bra med mig och bebisen. Värkarna har inte riktigt kommit igång (vilket jag tycker är jätteskönt, för nu har vi fått lite extra tid att göra klart en del av sakerna som vi inte hade klara). Imorgon bitti ska vi tillbaka dit och om inget har hänt inatt så får vi nog ställa in oss på att de sätter igång mig. Så nu är det verkligen inte långt kvar... helskumt alltså! Man har ju haft den 8:e januari i huvet hela tiden...

    Önskar er alla en riktigt god jul!!

    Kramar!!!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!