• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Bauti: Nu vet jag inte va du vill ha för lille Ior, men jag har kollat på släktingar till honom och de kostade lite mer än va vi hade tänkt! Helst vill vi ha en gratis, hahaha!

  • FruTez

    Bauti: Din stackare... önskar att jag slapp säga detta, men välkommen till min värld. Jag är ju så desperat att jag åker ända till Halmstad för att prova bh och beställer från England. Ska passa på att kolla bh när jag åker till stockholm eftersom jag inte fått napp än... Kom ihåg att kupstorlekarna är olika för olika märken. Change´s kupor stämmer inte med tex. Abecita eller min favvis Prima Donna. Jag har ju tom. större boobs än dig så mina bh kanske passar dig nu, hehe! Vi får helt enkelt snacka lite bh på lördag!

  • FruTez

    Åh, abbe, Nu förstår jag ju din italienska hälsningsfras imorse! Var det en bra resa?

    Bauti: *fniss* Ja, kloka enorma boobs!

  • FruTez

    Måste bara berätta en sak. Var hos barnmorskan igår. Fick lyssna på hjärtljuden och så mätte hon magen. Allt var som det ska. Så berättade jag att jag börjat få så mycket kramper i benen när jag sover och att jag funderade på ifall det var Kalciumbrist. Vi pratade lite om min kost och då sa barnmorskan att det kunde vara brist på Magnesium, eftersom jag ändå drack mjölk och åt ost. Googlade på magnesium idag och hittade intressant fakta:

    "Mediciner och dålig kost kan ge brist. Begär efter choklad kan vara vanlig vid magnesiumbrist."

    Wow!! Det stämmer ju in på mig. Jag har alltid ätit en hel del choklad men det har faktiskt varit mer än vanligt på sistonde! Enligt barnmorskan är det ok eftersom det mest är mörk choklad som slinker ner, men lite kul ändå att läsa att det kan vara brist på vitamin! *skratt*

  • FruTez

    Abbe: Låter intressant! Själv ska jag ha vanliga jeans på mig... kommer kanske tom. vara "underklädd" (är det ett ord??) beroende på vad du ska ha på dig, !

    Nibla: Jobbigt med den balansgången. Hoppas att det löser sig innan han slitit ut sig!

  • FruTez

    Här kommer lite klädtips: Jeans, byxor/kjol, tröja/topp i valfri färg, örhängen, armband, kejsarens nya kläder (läs naken), lakan, helkroppsstrumpa, balklänning, hårdrockst-shirt.... ja, med andra ord precis va ni vill ha på er!

    Ni behöver absolut inte ha på er kläder som är blått eller nått som är vitt. Ett par blå örhängen kanske eller en blå ballong? Det blir ju bara lite middag och trevligt sällskap på lördag, inte lika avancerat och fint som det var förra året! Tänk inte så mycket på det där med kläderna, bara ni kommer överhuvetaget!

  • FruTez

    En sak som är säkert, det blir mat och förhoppningsvis många skratt!

  • FruTez

    Ni får gärna ta med er sällskapsspel! Är det inte någon som har tänkt på att vi som planerar lördagen kanske redan har fixat underhållning???

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!